Monday, April 29, 2013

Xandernieuws is een anti-pre-tribulatie-opname-webstek
Lees hier de WAANZIN over de opname en de grote verdrukking op Xandernieuws---------->>

De opname van de gemeente van JEZUS Christus is een GEHEIMENIS...en het is daarom LOGISCH dat veel mensen er NIETS van begrijpen...omdat ze het juiste onderscheid niet maken tussen het EVANGELIE van het KONINKRIJK voor de JODEN, en het GENADE-EVANGELIE voor de (NIET) JODEN: 

Israel's Kingdom Gospel and Our Grace Gospel

 

 


The Rapture of the Church - by Jack Kinsella

 

 

 


The day of the Lord will not come until the Rapture first takes place

2 comments:

  1. Prachtige foto, Xander, van de opstanding uit de (dus niet van alle!) doden. Persoonlijk geloof ik dat er binnen afzienbare tijd vele miljoenen gelovigen van deze wereld worden weggevoerd. Het koninklijk priesterschap (de vierentwintig oudsten), bestaat naar mijn overtuiging uit honderden miljoenen wedergeboren Christenen (wijze maagden). De dwaze maagden zien we tevoorschijn komen bij het openen van het vijfde zegel. Jammer voor hen, dat ze dan nog "even" moeten wachten, tot hun medebroeders, evenals hen, geslacht zijn...... Wat betreft het woord "afval" wil ik graag verwijzen naar de tegenstellingen vanaf het begin van II Thess. 1. De komst des Heren is dus Zijn komst aan het einde (wanneer Hij met de Zijnen verschijnt, en "onze vereniging met Hem"slaat dus op de Opname. Het woord "afval" betekent ook "verwijdering". Dus, als het zout (Hij, Die weerhoudt) verwijderd is, dan pas kan -en zal- de wetteloze zich openbaren.(Mijn mening dus)

    Maar laten we ons alsjeblieft blijven onderscheiden in diverse meningen, zoals ook onze nieuwe (zij het aardse) koning ons heeft voorgehouden, namelijk dat ware eenheid zich kenmerkt door verscheidenheid! Ik heb zelf geen internet, maar log hier en daar regelmatig wel even op in, om op de hoogte te blijven van de jongste ontwikkelingen, met name in en rond Syrie/ Irak en natuurlijk m.b.t. Israel!!!

    Ron Ezerman op 01-05-2013 13:11

    ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.