Saturday, May 11, 2013

Karst Tates 30-04-2009 en de May Queen Sacrifice

De illuminati Part 100 (Karst Tates Masonic Occult Ritueel)   Hans S klik
  Na de (gearrangeerde) moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh was dit (gearrangeerde) drama op 30-04-2009 een extra 'reden' om het Nederlandse volk vrijheidsbeperkende maatregelen op te leggen. Koninginnedag 2008 was de laatste nationale feestdag die het Nederlandse volk in een ongedwongen sfeer mocht beleven.

  Nadien wordt elke keer bij een nationale feest- of gedenkdag het spookbeeld opgeroepen van 30-04-2009 om de 'schrik' erin te houden, zoals in de VS dat gebeurde en gebeurt na '9/11'.


  Hans S klik

  Denk aan 4-05-2009, met verscherpte 'veiligheidsmaatregelen' in verband met de eerdere aanslag op Koninginnedag, en het incident met de 'damschreeuwer' op 4-05-2010

  Uit de 'Lijst van Nederlandse rampen' (Wikipedia) pik ik er twee uit omdat daar een luchtje aan zit: 4-10-1992 - Bijlmerramp, en 13-05-2000 - Explosie in vuurwerkopslagplaats van S.E. Fireworks, Enschede.

  De cafébrand in het katholieke Volendam op oud en nieuw 1999-2000 was de start van samenwerking tussen de EO en de Roomse CULT.
  · in reactie op Hans S


  Hans S klik

  EO 'dominee' Arie van der Veer begon hiermee.

  De EO veranderde van het enige evangelische tegengeluid op radio en tv, in een braaf aan de leiband van 'Rome' lopend schoothondje dat 'geen kwaad meer kan', met een koningshuis-verheerlijkend programma als "Blauw Bloed".

  De Rooms katholieke CULT is waar het om gaat, want dat is de ware SATANSKERK op deze wereld van waaruit al het ONHEIL op deze wereld wordt gearrangeerd via de satanische JEZUÏETEN.

  Google;

  one-evil.org

  Vatican Assassins Archive
  · in reactie op Hans S


  Hans S klik

  Om de lijst niet te lang te maken: de Jezuïeten zitten werkelijk OVERAL achter via de aan hun ondergeschikte organisaties en personen en koningshuizen.

  Google;

  Satanic Power Tree

  Dan kom je op mijn site, waar de enige boodschap van is: ga in JEZUS Christus geloven om te kunnen ontkomen aan het DUIVELSE MONSTER dat de Roomse SATANSKERK is, en wie dat weigert te doen zal daarvan de gevolgen ondervinden, want JEZUS stelt simpel: wie niet vóór mij kiest, die krijgt van mij de duivel en de antichrist
  · in reactie op Hans S

    

   May Queen Sacrifice

    Hans S

   Great analysis!
   Now Google;
   one-evil.org
   vatican assassins archive
   satanic power tree
   Watch on YouTube;
   Satanic Vatican - Full Length
   Become a follower of the resurrected LORD JESUS Christ and overcome SATAN and his henchmen on earth!
   Message to the people of the CIA (here on YouTube) and to 'Obama' (Frank Marshall Davis jr) and (Jesuit) Joseph Biden, and to 'black pope' Adolfo Nicolás and (white) 'pope' Francis (Jorge Mario Bergoglio): you're LOST without Jesus Christ and you know it!

    

   No comments:

   Post a Comment

   Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.