Thursday, May 23, 2013

Your comment is awaiting moderation

(Waarschijnlijk omdat er teveel linken in staan, maar inmiddels is het geplaatst)

Your comment is awaiting moderation.

Mijn conclusie over deze zaak: geloof helemaal NIETS van wat de ‘overheid’ en de gelijkgeschakelde ‘officiële' media (MSM) ons proberen te vertellen.

Ik trap een open deur in, maar dit moet me toch van mijn hart.

Ik ben nu 53 en gedurende die 53 jaren is er van ‘officiële zijde’ alleen maar tegen me GELOGEN.


De ‘koude oorlog’ was een HOAX (nep) en Yoeri Gagarin was NIET de eerste mens in de ruimte;

http://www.whale.to/b/cold_war_hoax_h.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Cosmonauts

John F. Kennedy werd niet vermoord door Lee Harvey Oswald, en de ware reden waarom hij werd vermoord werd ons nooit verteld.
http://www.spirituallysmart.com/jfk.html

Een belangrijk deel van mijn jeugd werd gedomineerd door het nare nieuws uit Vietnam, en ook dat was één grote LEUGEN, want onze “vriend” Amerika vocht daar niet tegen het communisme, maar wegens de belangen van de Rooms katholieke CULT zoals DRUGSHANDEL via de CIA
http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican03.htm#THE%20JESUITS%20%E2%80%94%201963

Vanuit mijn geloof in de Joodse ‘man van Nazareth’ sta ik positief ten opzichte van (een deel van) het Joodse volk, maar dat neemt niet weg dat aan de totstandkoming van de staat Israël een vies luchtje hangt;
http://archive.org/stream/VaticanAssassins_297/VaticanAssassins_djvu.txt (zoek naar het woord zionism)

‘Ons Koningshuis’, waar ik als kind ‘vrijwillig verplicht’ liedjes voor heb staan zingen met andere gehersenspoelde kinderen, bleek één grote TERINGZOOI te zijn, wat genoegzaam bekend is gemaakt o.a. via deze site, maar ook via mijn site en vanuit mijn visie;
Weg met dit koningshuis – operatie waxinelichthouder
http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/weg-met-dit-koningshuis-operatie.html#more

Ik was een jongen van 9 en zoals zovelen geloofde ik werkelijk dat mannen op de maan hadden gelopen, maar ook dit was GELOGEN:

Rammstein – Amerika http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/06/rammstein-amerika.html

Ik ging wel 2 jaar naar een protestants-christelijke kleuterschool, maar verder werd ik niet (religieus)Christelijk opgevoed en ging ik naar openbare scholen, en daardoor stond ik neutraal tegenover concepten als schepping of evolutie, maar op de middelbare school werd mij de evolutieTHEORIE door de strot gedouwd, wat helemaal geen wetenschap is, maar een grote smerige LEUGEN van het Vaticaan en haar duivelse Jezuïeten:

SATANIC Evolution http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/satanic-evolution.html

Evolutie is één van de meest SMERIGE LEUGENS die ooit op de mensheid is losgelaten!

Het gaf een ‘excuus’ voor marxisme/communisme/fascisme/nazisme/racisme en de UITROEIING van MILJOENEN ongeboren mensjes, want die waren toch maar ‘snot en slijm’ en (nog) niet menselijk!
Het gaf een ‘excuus’ voor (kinder)PORNO en de exploitatie van het menselijke lichaam van mannen en vrouwen, want we “waren toch maar beesten”.

Ik stond dus als kind NEUTRAAL tegenover levensbeschouwingen, maar tegen de tijd dat ik 13 jaar oud was, was ik inmiddels zo CYNISCH geworden door de voortdurende aanvallen via boeken, films, onderwijs, de massamedia, muziek en andere kunstuitingen op wat goed en normaal is, dat ik het hele leven zo ABSURD en WALGELIJK was gaan vinden, dat ik voor mezelf GEEN TOEKOMST zag op deze ZIEKE AARDE! http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/04/i-was-living-lie.html

De Roomse “Sint” was een LEUGEN http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/12/satan-wenst-u-een-zalig-kerstfeest-en.html en “er bestond geen God noch gebod” en ik was ‘running with the devil’, “dankzij” de smerige leugens van de Jezuïeten van het Vaticaan en de Roomse SATANSKERK, die van de leer van ‘de man van Nazareth’ (waar ik als kleuter wel in geloofde) BEWUST een DUIVELSE KARIKATUUR hadden gemaakt, waardoor de meeste mensen een ongegronde HAAT hebben (ontwikkeld) tegen alles wat met Hem en de Bijbel te maken heeft, omdat ze het zijn gaan associëren met kerkgebouwen en kerkklokken en andere WAANZIN, waar de leer van ‘de man van Nazareth’ NIETS mee te maken heeft!

De meeste Nederlanders zijn vergeten waar onze voorouders tegen hebben gestreden, waarom we nu in een (nog steeds) vrij land leven;

De revolutie begon in Steenvoorde http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/04/de-revolutie-begon-in-steenvoorde.html

ALLES wat na mijn geboorte in deze wereld is gebeurd aan oorlogen en revoluties is besmeurd door de LEUGENS van de ROOMSE SATANSKERK, want ook het protestantisme was hiermee besmet, omdat het nooit volledig brak met de ROOMSE HOERENKERK.

Dit speelde al voor mijn geboorte en daarom konden RAMPEN als de eerste- en de tweede wereldoorlog plaatsvinden die allebei door de SATANISCHE Jezuïeten van het Vaticaan werden gepland, zonder voldoende tegenwerking van protestanten en anderen, omdat het ROOMSE MONSTER in feite het Romeinse Rijk is, dat zich had vermomd als een “kerk” http://one-evil.org/

http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/Nederland%20naar%20de%20klote

Ik ben een laatbloeier wat computers en het internet betreft, want pas in 2002 had ik mijn eerste PC (tweedehands met Windows 95) en pas eind 2004 had ik breedband-internet, en vanaf toen ging ik pas in rap tempo ontdekken hoezeer ik al die jaren BELAZERD was!

De eerste grote ontdekkingen deed ik aangaande ’9/11′, en daarna volgde veel meer, en de meest schokkende ontdekking was dat ik alles wat ik meende te weten over de tweede wereldoorlog als LEUGENS kon beschouwen, behalve de historische gebeurtenissen, die nu eenmaal echt gebeurd zijn, maar alles kwam in een ander licht te staan nadat ik deze site had ontdekt: http://one-evil.org/

Op grond van mijn levensovertuiging, geloof ik dat we in de ‘eindtijd’ leven, maar ik zal niemand mijn overtuiging door de strot douwen, en iedereen staat het vrij om mijn mening te lezen of te negeren, maar voor wie het interesseert schrijf ik dit.

Nogmaals: ik geloof HELEMAAL NIETS MEER van wat de overheid en de “officiële media” me proberen te vertellen, en deze zaak is daarvan een ‘goed’ voorbeeld.

4 comments:

 1. Your comment is awaiting moderation
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/your-comment-is-awaiting-moderation.html

  Hanss
  23 mei, 2013 at 16:49

  ReplyDelete
 2. Ik geloof ook al heel lang niets meer. Ik heb nooit geloofd in de maanlandingen. Ik heb nooit geloofd in geld en rente. Een studie economie maakte mijn ongeloof alleen maar groter. Pas later ben ik gaan beseffen dat onderwijs er alleen maar toe dient om de mensheid in leugens te laten geloven. Bovendien geloof ik niet in welke god dan ook. De bijbel is als het onderwijs bedoeld je te laten geloven in leugens zodat je bestuurd kan worden. Ik geloof dat ik niet te besturen ben. Dat voelt goed.

  ReplyDelete
 3. Je zegt 'ook' al heel lang niets meer te geloven, maar je communiceert met iemand die altijd wel ERGENS in geloofde, zelfs toen ik de Bijbel, God-JEZUS maar flauwekul vond, en ik heet overigens Hans en hoe heet jij, of kom je altijd ergens binnenvallen zonder je voor te stellen?

  Ik was mijn 'eigen god' voordat de WARE God in mijn leven kwam en me ervan overtuigde dat de Bijbel het ENIGE antwoord is op ALLE levensvragen.

  Hoe dat zo kwam is een heel verhaal, wat ik nu niet vertel, maar ik garandeer je dat er meer is tussen hemel en aarde en ik garandeer je dat het evolutieGELOOF nergens op slaat, al duurde het in mijn geval een hele tijd voordat ik dat accepteerde.

  Jij gelooft niet in (een) God.

  Ik kan bewijzen dat God bestaat: dat bewijs ben JIJZELF!

  Wij zijn namelijk allemaal geschapen naar zijn beeld en gelijkenis, en dat heeft minder te maken met het uiterlijk, en meer met ons BREIN.

  God denkt namelijk op twee manieren: via WOORDEN en via BEELDEN, en daartoe zijn onze hersenen ingedeeld in een linker- en een rechter-hemisfeer die samen onze persoonlijkheid vormen, maar die los van elkaar HEEL ANDERS denken.

  Het WOORD is echter belangrijker dan het BEELD, en daarom is bij de meeste mensen de linkerhersenhelft iets groter dan de rechter, en de linkerhersenhelft bestuurt de RECHTERkant van ons lichaam en de rechterhersenhelft doet dat andersom.

  Wie denkt dat dit door evolutie zo gekomen is, is niet goed bij zijn verstand.

  Ik kan hier nog veel meer over vertellen, maar laat eerst maar eens zien of je het lef hebt om met je eigen voornaam te durven reageren.

  Zie Reageren? Lees Rondom het vuur

  PS: je bent hoe dan ook VAN God: Ezechiël 18:4 Zie, alle zielen zijn van Mij, zowel de ziel van de vader als die van de zoon zijn van Mij; de ziel die zondigt, die zal sterven.  ReplyDelete
 4. Gopal, goed denkwerk!

  Of het allemaal waar is wat je schrijft kan ik bevestigen noch ontkennen, maar het is duidelijk dat we door de overheid en de daaraan onderhorige media steeds een oor worden aangenaaid.

  Er worden hele rare spelletjes met ons gespeeld die niet in het kader vallen van “Banasplit”, omdat in dat programma de gefopte na de grap kan lachen om de manier waarop hij of zij in de maling werd genomen.

  Nee, ons dreigt de gulle lach te worden ontnomen door het gespuis…en toch zeg ik: lach mensen, lach en wees vrolijk, want wie niet meer lachen kan, die wordt geleefd en heeft gecapituleerd.

  Mensen die zulke dingen plannen zijn ZWAAR GEESTESZIEK en te betreuren, want ze hadden ook iets leukers en beters kunnen doen.

  Voor God spelen is zeer verleidelijk, en dat zit er bij ons allemaal van jongs af aan in, en dat heeft te maken met (ver)oordelen en ons liefdeloos bemoeien met onze medemens.

  Ik geloof in een iemand die mensen vrijmaakt en ‘de man van Nazareth’ heeft laten zien hoe dat in zijn werk gaat.

  Hij was een klokkenluider-devine, die zelfs bereid was om daar de hoogste prijs voor te betalen, maar hij weigerde een compromis te sluiten met de leugen en het bedrog en de manipulatie.

  Zonder hem zou ik deze tijd niet hebben kunnen verdragen, want wat er gebeurt is werkelijk niet om aan te zien, en nog veel ergere dingen zullen gaan komen, want het kwaad lijkt wel hondsdol te zijn en niet meer te stuiten.

  Maar blijf zelf geloven in het goede, want wie dat doet maakt geen gemene zaken met dat kwaad.

  Hanss
  24 mei, 2013 at 23:52

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.