Thursday, June 6, 2013

De Vaticaanse Staten van Amerika veroordeelt slag om Qusair

Qusair

De Verenigde Staten hebben de aanval van het Syrische regeringsleger op de grensstad Qusair scherp veroordeeld. In een verklaring van het Witte Huis staat dat er bij de herovering van de stad een onbekend aantal burgers is omgekomen en dat het menselijk leed enorm is.


De regering van Assad en de oppositiepartijen moeten zich aan de internationale afspraken houden, schrijft het Witte Huis. Dat betekent dat humanitaire organisaties een veilige toegang tot de stad moeten krijgen om de gewonden te verzorgen en medische noodvoorraden naar de burgers te brengen

Lees meer...

Nazi-Amerika, onder leiding van de door de Jezuïeten gecontroleerde oorlogsmisdadiger en serie-leugenaar 'Obama', blijft streven naar een aanleiding om Syrië aan te vallen opdat dit land ook in de SMERIGE handen van de ROOMSE SATANSKERK zal vallen, waarvan de huidige paus Franciscus zelf de baas van de Jezuïeten (de 'zwarte paus') is, dienstknecht van SATAN.

Doel is om Rusland uit de tent te lokken opdat uiteindelijk een derde wereldoorlog zal uitbreken die vooral via kernwapens zal worden beslecht, en het doel daarvan is om Rusland definitief uit te schakelen als militaire supermacht, waarbij en passant ook de macht van de VS zal worden opgeofferd en de macht weer zal verplaatsen naar Europa en naar Rome, het Romeinse rijk, om later onder het duivelse leiderschap van de valse profeet en de antichrist, te verplaatsen naar Jeruzalem, Israël.

'Obama' dient te belangen van de VN, en de VN is een instrument van het Vaticaan, en dus dient 'Obama' de belangen van de meest SATANISCHE organisatie op aard.

Het schiet op met al dat geëtter van satan op deze wereld, wat tevens betekent dat de opname van de gemeente van Jezus Christus aanstaande is.

Large US Marine force lands in Aqaba to deploy on Jordanian-Syrian border

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.