Sunday, August 4, 2013

Eindtijdberichten 29

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 28

200 comments:

 1. Replies
  1. 'Assad gebruikte weer gifgas'

   Een paar reacties:   Tuurlijk. Lekker makkelijk om dat te zeggen, maar is er ook bewijs dat het gebruikt werd door Syrische leger. Kan net zo goed van rebellen komen.

   Marikuu | 05-08-13 | 22:02 | niet ok!

   Zeg Obama, Hoeveel van die leugens krijgen we nog te verwerken hier?

   Kromme Tenen | 05-08-13 | 22:02 | niet ok!   Gelul van trekpoppen van moslimbroederpijper Obama.

   Assad moet maximaal gesteund worden door het Europese volk.

   kempenaer | 05-08-13 | 22:04 | niet ok!

   Gifgasgebruik door de rebellen is al aangetoond door UN-onderzoek. Gebruik door Assad wordt vooral gesuggereerd.

   Argus0og | 05-08-13 | 22:06 | niet ok!

   Het was al bewezen dat de rebellen de eerste keer gifgas gebruikten, en nu wordt ineens "opnieuw ingezet door Assad" bericht.

   De propagandamachine is hard aan het draaien vandaag

   ianneman | 05-08-13 | 22:06 | niet ok!

   Delete
 2. Komt Satan?

  Belachelijke titel natuurlijk, want satan is er al en zijn bolwerk is het Vaticaan, van waaruit hij de hele wereld in zijn greep houdt, middels de Jezuïeten en de "zwarte paus in wit", de huidige paus Franciscus, en de 'gek in het Witte Huis'.

  ReplyDelete
 3. Alles vanwege die schoft in het Witte Huis en het SATANISCHE Vaticaan, en de volks/landverrader Netanyahu: Heldenonthaal voor Palestijnen

  ReplyDelete
 4. NWO-LEUGENS NSA verzamelde 56.000 privé-mails

  Het zijn er VEEL MEER en het gaat nog steeds door.

  Mensen zijn echt OLIEDOM als ze hierin trappen.

  ReplyDelete
 5. Duitse overheid: Windows 8 kwetsbaar voor NSA-spionage

  Geen enkel besturingssysteem is betrouwbaar; OS X van Apple werkt samen met de NWO en (Ubuntu) Linux werkt samen met Google, en Google werkt samen met de CIA en DUS met de VATICAANSE NWO!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.