Tuesday, September 3, 2013

Eindtijdberichten 31

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 30

200 comments:

 1. Egypt: Christians Killed for Ransom
  Not only are the churches, monasteries, and institutions of Egypt’s Christians under attack by the Muslim Brotherhood and its supporters—nearly 100 now have been torched, destroyed, ransacked, etc.—but Christians themselves are under attack all throughout Egypt, with practically zero coverage in Western media.

  ReplyDelete
 2. INSANE McCain: Shouting 'Allahu Akhbar!' Same as Christians Shouting 'Thank God!'
  “I have a problem helping those people screaming that after a hit,” Kilmeade said. McCain responded: “Would you have a problem with an American or Christians saying ‘thank God? Thank God?’” He added, “That’s what they’re saying. Come on! Of course they’re Muslims, but they’re moderates and I guarantee you they are moderates.” McCain provided no evidence to suggest that Syrian opposition groups are moderate, as opposed to the wide swath of evidence suggesting that the opposition is heavily infested with al Qaeda.

  Rapture Ready News

  ReplyDelete

 3. Wat een armoe. Youtube filmpjes als bewijs, lager kun je niet zinken. Hebben ze geen inlichtingendienst?

  Baby Rasta | 08-09-13 | 11:07 | niet ok!

  Kinderen doen het (hoe triest ook) altijd goed in deze beelden..
  Wat bewijst dit?

  mase | 08-09-13 | 11:07 | niet ok!

  Uit het videomateriaal blijkt niet wie er verantwoordelijk is voor de aanval.
  Zucht..... stomme yanks

  Seastorm | 08-09-13 | 11:08 | niet ok!

  Live vanuit onze studio in Hollywood...

  liesbeth van ingen | 08-09-13 | 11:10 | niet ok!


  VS geeft beelden gifgasaanval vrij

  ReplyDelete
 4. Dit bericht is ook bedoeld om ons in het sprookje van 9/11 te blijven laten geloven; Woede om brandoefening op 9/11

  Beter neme men deze info tot zich; THE 9-11 TV HOAX EXPOSED

  Alles rond 9/11 is NEP!

  ReplyDelete
 5. Hitler's dochter kan weer verder werken aan de droom van haar verwekker en het SATANISCHE Vaticaan: EU gelaten over 3e termijn Merkel

  Angela Merkel, Hitler's daughter

  ReplyDelete
 6. Namens het Vaticaan; Ban Ki-moon haalt uit naar Assad

  Het hele doel van W.O. 2 was de oprichting van de Verenigde Naties (VN) die achter de schermen wordt geregeerd (gemanipuleerd) door het Vaticaan, en datzelfde Vaticaan is niet voor niets lid van diezelfde VN, alsof het om een heus land zou gaan.

  ReplyDelete
 7. Berichten die de grimmige sfeer in Europa benadrukken die door het Vaticaan en hun gekonkel achter de schermen is veroorzaakt: Grieken eisen Duits WO2-geld

  Bankenunie komt steeds dichterbij

  Salafisten teisteren Duitsland

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.