Saturday, September 14, 2013

Eindtijdberichten 32

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 31

201 comments:

 1. Oranjegekte bij de NOS en tegelijk promotie van nieuwere PC's of apparaten en besturingssystemen die de goedkeuring wegdragen van de NOS 360 graden livestream troonrede

  Reken maar dat ze in het Vaticaan meekijken!

  ReplyDelete
 2. Moskou: bewijs gifgas door verzet 18 sep 2013, 20:41 Rusland gaat nieuw bewijs verzamelen voor de VN-Veiligheidsraad, dat aantoont dat de rebellen achter de gifgasaanval zitten.

  ReplyDelete
 3. "Nederland opent deur voor NSA"
  Update: zaterdag 21 sep 2013, 17:55

  Onder de leden van de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) is onrust ontstaan, omdat het bestuur een filiaal wil openen in de Verenigde Staten.

  Ze vrezen dat spionagediensten in de VS dan eenvoudig Nederlandse netwerken kunnen doorzoeken. De AMS-IX is het belangrijkste internetknooppunt van Nederland en het een na grootste van de wereld. Veel internetverkeer met het buitenland en ook het internetverkeer tussen Nederlandse providers verloopt via dit knooppunt.

  Het bestuur wil dat de leden volgende week toestemming geven voor een filiaal in de VS. Dat zou zakelijk slim zijn.

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Veel Duitsers zijn nog steeds NAZI'S anders stemmen ze niet op de dochter van Adolf Hitler; Merkel heeft verkiezingen écht gewonnen

   Angela Merkel, Hitler's daughter

   Delete
 5. 'Het is de schuld van de Turken'...maar wie wil er bij de SATANISCHE Rooms katholieke EU?

  ReplyDelete
 6. NWO-Kroes wil eigen Europese wolk

  Nb: denk bij de term NWO altijd aan het SATANISCHE Vaticaan

  ReplyDelete
 7. Replies
  1. Oud nieuws, maar om te benadrukken wat voor een CRIMINEEL de president van de VS is, gesteund door het SATANISCHE Vaticaan: Obama Threatens Media With Federal Investigation If They Persue Birth Certificate!!

   Delete
 8. Facebook; het grote succes van de CIA (dat in dienst staat van het Vaticaan); Bekijk alle gezichten op Facebook

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.