Monday, September 9, 2013

THE FAIRY TALE OF THE NETHERLANDS

THE BIGGEST ELITE PEDOPHILE RING COVER UP!!!

 

THE FAIRY TALE OF THE NETHERLANDS

(no longer available)

Alternatives...

WARNING: 'elitist' pedophiles can be DANGEROUS!

They have SATAN on their side!

 DEZE FILM VAN BIJNA 3 UUR GAAT VIRAL DE WERELD OVER * STARRING: JORIS DEMMINK ALS JORIS DEMMINK * ADELE VAN DER PLAS ALS ADELE VAN DE PLAS * MICHA KAT ALS MICHA KAT * AND MANY MORE * EEN WAAR GEBEURD HORROR-VERHAAL OVER EEN LAND DAT WORDT BESTUURD DOOR CRIMINELE PEDOFIELEN

 

Address 666 Third Avenue

 

 

 

Help mij! Moet ik me ook van kant maken?

 

12 comments:

 1. All EVIL roads lead to the VATICAN, SATAN'S stronghold on earth.

  Joris Demmink is just another pawn of this SATANIC organisation under the guise of being a 'church'.

  It's the SATANIC Roman Empire, ruling the world through the UN, NATO, the US, the EU and especially through Pope Francis, the leader of the JESUITS and the 'black pope in white' and Frank Marshall Davis jr, also know as 'OBAMA'.

  Their enemy; JESUS CHRIST, God almighty.

  vatican assassins

  one-evil.org

  Hans S

  ReplyDelete

 2. Hanss
  9 september, 2013 at 8:50


  “Stout
  6 september, 2013 at 10:47

  Goed dat dit in het Engels breed verspreid wordt!

  Echter: figuren als Zegveld, Van der Plas, Brenninkmeijer, Ban-Ki Moon e.d. zijn gewoon onderdeel van het systeem. Ze geven je tenminste de illusie, dat via de wet (op de héél lange termijn) een redelijke/menselijke uitkomst (ook op voor bestuurspsychopaten kritieke punten) denkbaar is of zou kunnen zijn.”

  Ik ben het meer eens met johan bosman:

  “johan bosman
  6 september, 2013 at 3:45

  Laat de hele wereld maar goed kennis nemen van dit fraaie lesmateriaal. En wat is mw. Van der Plas toch een superwijf. Hadden we maar mensen met haar hoogheid van geest in onze volksvertegenwoordiging zitten.”

  GOEIE VIDEO!

  Ik kan me ook vinden in deze reactie onder de video op YouTube:

  “artsychic2000

  The head of the eu is a high jesuit. They put men in power and these men are compromised because of their lusts. They must do what they are told or they will be exposed or killed. The courts are controlled too by either the catholics or the jesuits. Check out the cabinet. How many catholics. This is also true of the u.s.”

  En deze reactie had ik er zelf onder geplaatst:

  “Hans S

  All EVIL roads lead to the VATICAN, SATAN’S stronghold on earth.

  Joris Demmink is just another pawn of this SATANIC organisation under the guise of being a ‘church’.

  It’s the SATANIC Roman Empire, ruling the world through the UN, NATO, the US, the EU and especially through Pope Francis, the leader of the JESUITS and the ‘black pope in white’ and Frank Marshall Davis jr, also know as ‘OBAMA’.

  Their enemy; JESUS CHRIST, God almighty.

  vatican assassins

  one-evil.org”

  Op mijn site geef ik ook ruchtbaarheid aan deze belangrijke video:

  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/09/the-fairy-tale-of-netherlands.html
  Hanss
  9 september, 2013 at 8:52
  Hanss
  9 september, 2013 at 8:55

  image test
  Hanss
  9 september, 2013 at 8:58

  @Mind over Matter
  8 september, 2013 at 14:01

  Ik heb twee testen gedaan volgens jouw aanwijzing, maar het lukte niet.

  Volgens mij lukt het bij jou wel omdat je beheerder bent van deze site.
  r_vandenberg
  9 september, 2013 at 9:02

  Klokken luiden? Doe het nu bij de zionistisch gecontroleerde anunnakki media http://publeaks.com/
  Hanss
  9 september, 2013 at 9:12

  Zoeken via Google-afbeeldingen levert vaak interessante resultaten op, want elk plaatje leidt naar een site:

  demmink jesuit
  http://tinyurl.com/pkrjeey
  Hanss
  9 september, 2013 at 9:23

  NIET de ‘Zionisten’ maar de Jezuïeten (JESUITS) van het VATICAAN trekken aan ALLE touwtjes, en dus ook aan de touwtjes van misleide en criminele Joden, om daardoor ALLE Joden de schuld te kunnen geven.

  Op deze site schrijven een aantal mensen reacties die dit willens en wetens NIET onderkennen en als zodanig meewerken aan hetzelfde soort GIFTIGE geestelijke klimaat voorafgaande aan de grote JODENMOORD tijdens W.O.2, terwijl deze Jodenmoord door dit soort lieden ook nog eens ontkent wordt.

  Via deze reactie trek ik hierover aan de bel!

  PS: ik heb een gruwelijke hekel aan JODENHATERS, zoals ik ook pedofielen verafschuw!

  Het is WEL terecht om DIE Joden aan te wijzen die samenwerken met de SATANISCHE VATICAANSE WERELDORDE=HET ROMEINSE (WERELD)RIJK.
  Hanss
  9 september, 2013 at 9:24

  ontkent wordt=ontkend wordt

  ReplyDelete
 3. Hmmmm…ik had het in algemene termen over Jodenhaters en dan wordt vervolgens de duivel vuil en zet hij iemand aan tot dierlijk territoriumgedrag (zie 9 september, 2013 at 16:30).

  Misschien wil meneer aart-liberty de Holocaustontkenner eens verklaren wat er alleen al met alle destijds in Nederland woonachtige- en verblijvende Joden is gebeurd tussen ’40-’45?

  Gingen die allemaal op vakantie naar tropische oorden dankzij de ‘goedheiligman Adolf Hitler’ en het Vaticaan?

  Of zouden ze toch op een afschuwelijke wijze zijn afgeslacht, levend verbrand, doodgeknuppeld, uitgehongerd, doodziek gemaakt en op vele andere walgelijke wijzen van het leven zijn beroofd, waaronder een zeer groot aantal KINDEREN?

  Hanss
  9 september, 2013 at 21:35

  ReplyDelete
 4. Iemand die mij aanspreekt met ‘Hé Hansss’ (terwijl mijn gebruikersnaam Hanss is: een samenvoeging van mijn naam Hans met de letters s, waarmee mijn achternaam begint) en die vervolgens verwijst naar publicaties van het antisemitische ‘Rode Kruis, en die in veel van zijn reacties ‘heheh’ ‘hihi’ en meer van dat soort zenuwachtige lachjes meent te moeten uiten, en die zich verschuilt achter zijn pseudoniem, hoef ik niet serieus te nemen.

  Waarom haten mensen de Joden toch zo?

  Het antwoord is heel simpel: omdat men God haat; omdat men ONENIGHEID heeft met zijn of haar schepper, wiens bestaan vaak ook nog eens wordt ontkend middels zwakzinnige ‘wetenschappelijke’ theorieën zoals de idiote ‘evolutietheorie’.

  Joden zijn een gedurige herinnering aan die God, want zonder die God waren er helemaal geen Joden (goede of slechte Joden, dat doet er niet toe) geweest, en zonder dat Joodse volk had nooit de belangrijkste Jood (die ook een aanstoot is voor zijn volksgenoten) aller tijden, Jesjoea ha Masjiach (fonetisch verwoord), alias Jezus (de) Christus (in het Grieks-Nederlands), geboren kunnen worden.

  Dàt is de ware oorzaak van alle Jodenhaat!

  Men wil ook niet weten dat er een tegenstander van God bestaat, die de duivel of satan heet, en dat hij degene is die de Joden, en de Jood, JEZUS, nog het meeste haat, en velen willen ook niet weten dat de Jezuïeten van het Vaticaan deze Jodenhaat opwekken middels hun SATANISCHE MANIPULATIES waardoor zoiets walgelijks als de MASSAMOORD op de Joden tijdens de VATICAANSE tweede wereldoorlog kon plaatsvinden, want voor velen is het maar al te gemakkelijk om hun EIGEN ROTTIGHEID op de Joden te projecteren, en als er dan INDERDAAD ook kwalijke Joden bestaan, die ook nog eens in machtsposities verkeren, met steun van de ware ‘elite’, die dit soort Joden gedoogt zolang als men hun kan gebruiken om de aandacht van hunzelf af te leiden, dan is de verleiding heel groot om ALLE Joden te zien als ‘duivelsgebroed’, waarna een nieuwe ronde van Jodenhaat kan beginnen, uitlopende op een nieuwe massamoord op het Joodse volk.

  Ten diepste zijn Jodenhaters, Godhaters, en de Jezuïeten van het Vaticaan spannen daarmee de kroon.
  https://onzetaal.nl/taaladvies/advies/de-kroon-spannen

  Nooit zal een Jood lid mogen zijn van de ware elite op deze wereld, want de Jezuïeten, en vooral de baas ervan (op dit moment de Paus; zelf een Jezuïet) doen net alsof ze niets te betekenen hebben en arm zijn, maar in werkelijkheid zijn zij degenen die alle machthebbers op aarde bespelen en manipuleren.

  Voorbeeld: niet Adolf Hitler, maar de JEZUÏET Heinrich Himmler was de machtigste man van het ‘derde rijk’, en wie had ooit gedacht dat Jozef ‘Stalin’ een volle JEZUÏET was, die net zo goed op zijn manier de belangen van het Vaticaan diende?

  Hitler schreef nooit één letter van ‘zijn boek’ “Mein Kampf”: dat was de JEZUÏET ‘Father Bernhardt Staempfle S.J.’ http://one-evil.org/content/people_20c_staempfle.html

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23023/staat-betaalt-advocaat-van-joris-demmink#comment-93509

  ReplyDelete
 5. Zij gebruiken invloedrijke en machtige Joodse mensen die los geraakt zijn van hun Joodse achtergrond (voorbeelden: George Soros, Henry Kissinger, Simon Peres en nu John (Kohn) “Kerry”) om daardoor de aandacht van hunzelf af te leiden, terwijl zijzelf de touwtjes strak in handen hebben.

  Het is helemaal in het belang van de Jezuïeten om de Holocaust te ontkennen of te marginaliseren en mensen op deze site die dat ook doen beschouw ik als medeplichtigen aan deze GORE LEUGEN.

  Wordt maar goed kwaad, en laat je ware aard maar zien!

  Zeg gewoon EERLIJK dat je een JODENHATER bent!

  En wie HAAT die wil ook MOORDEN!

  @ Mind over Matter
  9 september, 2013 at 21:03

  “Kampbeulen die kinderen afranselen? De bijl erin of de vlammenwerper er overheen.”

  Ik maak hier bezwaar tegen, want ik neem het geenszins op voor welke kindermishandelaar dan ook, maar het is al te gemakkelijk om dit onder een schuilnaam te zeggen, en ik vind dat je dan je woorden zelf zou moeten waarmaken en deze mensen met een BIJL of een VLAMMENWERPER te lijf zou moeten gaan, en dan de gevolgen ervan onder ogen zou moeten zien.

  Aanzetten tot geweld en moord- en doodslag is nog steeds een misdaad in dit land, hoe KROM de rechtsstaat Nederland ook moge zijn.

  Er bestaat overigens een VEEL GRUWELIJKERE STRAF voor IEDEREEN die niet deugt en die niet deugen wil: de eeuwigdurende de POEL VAN VUUR, maar daarover beslist alleen de allerhoogste rechter, God almachtig.
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2011/10/demmink-komt-hoe-dan-ook-aan-de-beurt.html


  Hanss
  10 september, 2013 at 6:45

  ReplyDelete
 6. Gopal wat klets je nou, want ik heb helemaal geen ‘Papenhaat en Jezuïetenhaat’: IK HAAT HET KWAAD!

  Pedofilie (kinderverkrachting en kindermoord) is KWAAD!

  Abortus provocatus is KWAAD! (Ik mocht wel groeien in mijn moeders baarmoeder en geboren worden, maar een ander wordt in de moederschoot vermoord, met instemming van de meerderheid van de geborenen in Nederland en veel landen op de wereld)

  Seksuele perversie tussen mannen onderling en vrouwen onderling is KWAAD! (1.7% van elk volk op aarde, de ‘homoseksuelen’ en hun supporters, maken ons ‘wijs’ dat hun afwijking ‘normaal’ is, en een stap verder en men maakt ons ‘wijs’ dat pedofilie ‘normaal’ is)

  Stelen is KWAAD!

  God haten is KWAAD!

  Mensen haten is KWAAD!

  Joden haten, of wie dan ook, is KWAAD!

  Er zijn vele vormen en uitingen van KWAAD, maar het KWADE HATEN is GOED!!

  De ‘Paus’ is een CRIMINELE BEDRIEGER, en God zal hem straffen, en Assad wil net als de meeste islamieten en Arabische islamieten het liefste Israël vernietigen, en God zal hem daarvoor straffen, desnoods via ‘Obama’, ook al deugt ‘Obama’ zelf ook niet, inclusief het seculiere leiderschap van Israël, maar wie aan Israël komt, die komt aan God!

  Hoe haal je het in je hoofd om het voor de “Paus” op te nemen?!

  Hij is één van de twee antichristen: de in-plaats-van Christus, de “plaatsvervanger van God op aarde”…maar hij LIEGT en de hele Roomse ‘kerk’ is gebaseerd op een smerige gore leugen.

  De Roomse ‘kerk’ is verantwoordelijk voor ALLE kwaad op aarde, zoals de wereldoorlogen en alle oorlogen nadien, middels hun duivelse Jezuïeten, die altijd en overal de vuren van HAAT opstoken tussen de mensen en de volkeren.

  De tactiek van het Vaticaan is als die van de duivel: verdeel en heers.

  Nederland is BEZET door het Vaticaan en via haar vazallen zoals “onze” regering en “ons” parlement en via “ons” Koningshuis.

  Kijk naar de Mariavlag van Europa en wordt wakker!

  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/12/eu-flag-is-marys-flag.html

  Hanss
  10 september, 2013 at 10:19

  ReplyDelete
 7. 1.7% van elk volk op aarde, de ‘homoseksuelen’ en hun supporters=1.7% van elk volk op aarde, de ‘homoseksuelen’ (en hun supporters)

  Ik corrigeer dit want percentueel gezien zijn er maar weinig homo’s maar hun supporters suggereren dat het er veel meer zijn.

  En ik vergat natuurlijk moord als KWAAD te noemen en in het rijtje van voorbeelden hoort ook liegen en iets of iemand verafgoden naast of boven de schepper.

  Nederland gaat naar de klote(n) omdat men MASSAAL God de rug heeft toegekeerd.

  Hanss
  10 september, 2013 at 10:34

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.