Tuesday, October 29, 2013

Een DUIVELS koningshuis en een schijnbaar verloren zaak

The Dutch Royal family are dominated by the Jesuit Order. Knight of Malta Prince Bernard was a big founder of the European Union and he initiated his daughter Queen Beatrix into the Knights of Malta. You already know that Beatrix is one of the main members of the Bilderberg Club. She is mastered by two Jesuit soldiers named Eduard Kimman SJ and Huub Oosterhuis SJ the latter takes her confessions (sound Protestant to you? More like crypto-Catholic.) The so-called Protestant Knights of Malta are all covertly commanded by the Order of Malta and its Cardinal Grandmaster via The Alliance of the Orders of St John of Jerusalem based in Switzerland in the Canton of Geneva run by Order of Malta Knight, Prince Vittorio Emanuele IV also of the powerful Equestrian Order of the Holy Sepulchre of Jerusalem which has higher rank than the Order of Malta.

Read more... 


 • Na dit http://rechtiskrom.wordpress.com/2013/10/28/zitting-smaadzaak-groningen/ gelezen te hebben mijn analyse/opinie; de tegenstander in deze kwestie (wat uiteindelijk allemaal te maken heeft met Demmink en het koninkrijk der Nederlanden; kortom de ‘elite’ van dit land) is ongebreidelde HOOGMOED dan wel ARROGANTIE van de macht.

  Hoogmoed werkt als DRUGS en zorgt voor een vorm van BEWUSTZIJNSVERNAUWING.

  Het is dan ook volkomen logisch dat lieden die aan deze vorm van WAANZIN leiden, maar die WEL de ‘macht’ hebben/vertegenwoordigen, vinden dat (in hun ogen) ‘mindere goden’ zoals Micha Kat en Wim Dankbaar zelf gekenmerkt dienen te worden als volkomen GESCHIFT en niet toerekeningsvatbaar, en dat vooral omdat Micha en Wim het ‘lef’ hebben om publiekelijk hun twijfel kenbaar te maken aangaande de eerlijkheid en de onpartijdigheid van de rechterlijke macht in dit land.

  Wim maakt zich in hun ogen direct al ‘verdacht’ door een website te hebben die ‘Recht is krom’ als motto heeft.

  Klokkenluideronline is al langer een doorn in hun ogen, en elk ander PUBLIEK middel dat openlijk ‘stemming maakt onder het volk’ wat tegen hun belangen ingaat, zien zij als vijandig.

  Maar waar hebben we het over?

  We hebben het over ‘rechtspraak in naam van de Koning’, terwijl ‘onze monarchie’ zelf volkomen ILLEGAAL gevestigd is, destijds ingesteld via de duistere machinaties van het Vaticaan, nadat eerder de door de Jezuïeten gesteunde Napoleon Bonaparte ons land veroverde, en dit illegale koningshuis mogelijk maakte.

  De KERN van het probleem is dat ‘koningshuis’, en nog niet eens Joris Demmink, want Demmink kan zijn gang gaan zolang hij in de gunst staat van datzelfde koningshuis.

  ‘Ons’ koningshuis staat op zijn beurt in dienst van het Vaticaan.

  Kijk nog maar eens naar dit schema;

  The Satanic Power Tree http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-satanic-power-tree.html

  De monarchieën vindt je helemaal rechts onderaan op het schema (van Eric Jon Phelps van Vatican Assassins http://www.vaticanassassins.org/ ).

  Nederland en de Nederlanders zijn BETOVERD/GEHERSENSPOELD met het VALSE beeld van de onschuld en ‘kneuterigheid’ van dit koningshuis, maar pas op; er is NIETS kneuterigs aan!

  Ine Veen verwoordde het destijds heel goed door haar boek over de moord op Pim Fortuyn ‘Moord namens de KROON’ te noemen! http://tinyurl.com/k8ppz4x

  Conclusie; de rechterlijke macht van Nederland staat in dienst van een illegaal koningshuis, dat op zijn beurt in dienst staat van het VATICAAN.

  Zo gruwelijk VUIL wordt (mijns inziens) het spel gespeeld.

  Toverkol Bea Bilderberg en de SATANISCHE Roomse EU
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/03/toverkol-bea-bilderberg-en-de.html

  SIEG HEIL namens de EU en het SATANISCHE Vaticaan
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/sieg-heil-namens-de-eu-en-het.html

  Men zal ALLES doen wat ook maar een beetje de belangen schaadt van het SATANISCHE VERBOND tussen ‘ons koningshuis’ en het Vaticaan, en waarheidsminnende burgers zoals Wim Dankbaar en journalisten (eigenlijk maar één; Micha Kat, die zich prompt geen journalist meer mag noemen van zijn ‘collega’s) dienen maximaal TEGENGEWERKT te worden, opdat niet zal blijken hoe VERROT Nederland in elkaar zit.

  Er stond eens een waarheidsminnende man voor zijn aanklagers, en ze maakten hem uit voor ‘bezeten’ (niet toerekeningsvatbaar, geschift, van de pot gerukt, op z’n achterhoofd gevallen, een klap van de molenwiek gehad enz.), en dit is het verslag; http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Joh+8%3A21-59&id16=1&l=nl&set=10

  De vijand van DE WAARHEID is DE LEUGEN en die leugen is een BOZE MACHT, een BOZE GEEST met een persoonlijkheid, die DUIVEL of SATAN wordt genoemd.

  Duivel betekent ‘lasteraar’ (van alles wat goed en rechtvaardig is) en Satan betekent ‘tegenstander’ (van alles wat goed en rechtvaardig is).

  Wim en Micha komen met de waarheid, en wat doet de tegenstander via mensen die in zijn macht zijn?

  Zij draaien de zaken om en beschuldigen Micha en Wim van laster en leugens.

  Dit is een gevecht van goed tegen kwaad, en het goede moet NOOIT opgeven en het kwaad laten winnen!

  Mijn held liet zich er zelfs om vermoorden, en vele anderen lieten zich ook desnoods vermoorden, en als dat te voorkomen is, moet men dat uiteraard ook nastreven, maar liever dood, dan voor een leugen te MOETEN buigen…dat is mijn mening.

  De leugenaars en boosdoeners krijgen hun straf wel; wees daarvan VERZEKERD:
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2011/10/demmink-komt-hoe-dan-ook-aan-de-beurt.html

 • correctie van dit gedeelte;

  Men zal ALLES en IEDEREEN bestrijden wat ook maar een beetje de belangen schaadt van het SATANISCHE VERBOND tussen ‘ons koningshuis’ en het Vaticaan, en waarheidsminnende burgers zoals Wim Dankbaar en journalisten (eigenlijk maar één; Micha Kat, die zich prompt geen journalist meer mag noemen van zijn ‘collega’s) dienen maximaal TEGENGEWERKT te worden, opdat niet zal blijken hoe VERROT Nederland in elkaar zit.

  Aanvullend; kijk nog maar eens naar deze HORRORfoto’s;
  http://tinyurl.com/myrpeqh

  WEG MET DIT “KONINGSHUIS”!!

  Heb je dat gehoord Willem-Alexander en Maximá?

1 comment: 1. Ik heb er gelijk maar een topic van gemaakt;

  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/10/een-duivels-koningshuis-en-een.html

  PS; begin zelf ook een website/blog als je graag je mening publiekelijk wilt uiten via dit medium, en op die wijze wordt kennis verbreid.

  Hanss
  29 oktober, 2013 at 4:07

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.