Sunday, November 24, 2013

Eindtijdberichten 36

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 35

200 comments:

 1. Rutte is een NWO-CRIMINEEL en Bernhard was tot zijn dood een (Vaticaanse) SS-er;

  De Roy van Zuydewijn:Rutte liegt

  De Roy eist meer antwoorden

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Geert Wilders had zich net zo goed direct tot de DUIVEL kunnen richten.

   Delete
 3. VIEZE GORE LEUGENAARS! Apple, Google samen tegen NSA

  Deze bedrijven werken zelf ENTHOUSIAST mee met de VATICAANSE, DUIVELSE, Nieuwe Wereld Orde, en nu SUGGEREREN deze CRIMINELE BEDRIJVEN dat ze daar los van staan.

  PURE DESINFORMATIE!

  ReplyDelete
 4. En dat allemaal vanwege dat SCHERTS"proces" van het VATICAANSE NWO-Joegoslavië-'tribunaal'; Mladic moet tegen zijn wil getuigen ..vanwege die SMERIGE ROOMS KATHOLIEKE, ROOMSE MOSLIM-OORLOG TEGEN HET OOSTERS ORTHODOXE SERVISCHE VOLK!

  VIEZE GORE VUILE ROOMSE SATANSKERK!

  ReplyDelete
 5. De VATICAANSE NWO-SMEERLAPPEN en DUIVELSE MISDADIGERS werken dit soort problemen zelf in de hand, opdat mensen straks GRAAG het merkteken van het beest zullen aanvaarden om van al het 'gezeik' af te zijn; Helpdesk: IBAN-oplichters actief

  ReplyDelete
 6. De Oekraïners staan er HETZELFDE voor als in 1941; kiezen voor de ROOMSE PSYCHOPAAT HITLER, of kiezen voor de JEZUÏTISCHE, dus ROOMSE IDIOOT (al was dat een goed bewaard geheim en voor de meesten nog steeds) "STALIN", Bussen vol
  demonstranten naar Kiev


  "Janoekovitsj wil EU-deal tekenen"

  ReplyDelete
 7. Triest verhaal, maar nog veel triester is het feit dat jaarlijks vele KERNGEZONDE baby's in de baarmoeder worden VERMOORD en op de meest GRUWELIJKE, SATANISCHE wijze! Maar daar heeft men het niet over in dit DUIVELSE ROTLAND; Cel voor verstoppen babylijkjes

  ReplyDelete
 8. Ziekenhuizen werden ooit gesticht VANUIT DE LIEFDE VOOR JEZUS en de NAASTE in NOOD....nu zijn het ZIEKENFABRIEKEN met mensen aan de leiding die ALLEEN maar aan GELD denken; "Verkoop Slotervaart definitief"

  ReplyDelete
 9. Wat maakt het uit want Mandela was al vanaf de zomer HERSENDOOD, en daarna heeft de VATICAANSE NWO hem KUNSTMATIG in "leven" gehouden ten bevoeve van SATAN OBAMA en andere NWO-GANGSTERS die fijn in Zuid-Afrika konden samenkomen voor hun smerige MOORDLUSTIGE plannetjes; Doventolk bij Mandela hallucineerde

  ReplyDelete
 10. "Mijn" waterleidingbedrijf is....VITENS, en de ROOMSE LANDVERRADER Timmerfrans heeft er geen enkele moeite mee dat dit SATANISCHE waterleidingbedrijf TEGEN God's oogappel, Israël kiest; Timmermans:geen druk op Vitens

  ReplyDelete
 11. Dat is nu precies wat satan wil; fijn RELIGIEUZE mensen tegen elkaar uitspelen Orthodoxe bisschop roept christenen op tot kruistocht tegen jihadisten dat heeft de duivel en ZIJN Roomse SATANSKERK altijd al gedaan.

  Maar het WARE LICHAAM VAN JEZUS CHRISTUS heeft hier NIETS mee te maken!

  ReplyDelete
 12. NAZI America doesn't give a damn about the opinion of its own population; US Poll: 84% Think Iran Stalling to Build Nukes America is being ruled by SATANIC GANGSTERS, MURDERERS, PSYCHOPATHS on behalf of the SATANIC VATICAN!

  ReplyDelete
 13. Robots kunnen wel naar de maan of naar mars, maar mensen NIET! Zachte landing Chinezen op de maan

  ReplyDelete
 14. Holverkrachtingsgoedprater Hollande boycot spelen; Ook Hollande boycot Spelen

  Naschrift; Rusland is zeker geen democratie, maar hoe erg is dat als in dat land iets wat God een GRUWEL noemt wordt veracht?
  In de door het DUIVELSE VATICAAN VERROT GEMAAKTE westerse wereld heeft men geen enkele moeite met zaken die God=JEZUS een GRUWEL noemt.

  Anderzijds is Rusland op het gebied van het VERMOORDEN van KERNGEZONDE baby's in de moederschoot (maar ook van minder gezonde kindjes, die daar niets aan kunnen doen) NET ZO VERROT als "het westen".

  ReplyDelete
 15. Nederland wordt BEWUST kapot gefraudeerd ten gunste van de Vaticaanse NWO-overname; "In 2013 11 miljard gefraudeerd"

  ReplyDelete
 16. Smerige, RANZIGE, DEMONISCHE Vaticaanse CRIMINELEN! EU eens over bankenunie

  ReplyDelete
 17. Nuttige idioot (de piloot) maakt eerste Nederlandse vlucht met een Vaticaanse NWO MOORDMACHINE Eerste Nederlandse vlucht met JSF

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.