Wednesday, November 13, 2013

Netanyahu buigt weer eens voor SATAN OBAMA en de SATANISCHE wereld

Afbeelding hierboven: nieuwe huizenbouw voor de Joodse gemeenschap van Kiryat Sefer (in Samaria/Shomron). In de nasleep van de bloedbad van Itamar van 11 maart 2011 waarbij de ouders en drie van hun kleine kindjes in het holst van de nacht door Palestijnen met messen werden afgemaakt, keurde de regering van premier Netanjahoe twee dagen later de bouw goed van 500 nieuwe woningen in Ma’aleh Adumim, Ariel, Kiryat Sefer en gebieden rondom Modi’in. Korte tijd later werd ook de uitbreiding van Itamar zelf met 675 extra woningen bekend gemaakt.

Premier Benjamin Netanjahoe heeft gisteren dinsdag 12 november ’13 geëist dat de bouwplannen van nieuwe nederzettingen worden ingetrokken, zeggende dat het versneld aankondigen van tienduizenden nieuwe eenheden voorbij de Groene Lijn, een ‘zinloze stap’ was die een zinloze spanning zou losmaken bij de internationale gemeenschap. Minister Ariel is op het verzoek van de premier ingegaan en heeft de plannen opgeschort.


 “Deze stap draagt niets bij aan de nederzettingen. Integendeel het beschadigt hier de nederzettigen,” vertelde Netanjahoe aan minister voor Huisvesting en Bouw minister Uri Ariel en voegde eraan toe: “Dit is een zinloze stap – juridisch en praktisch – en een actie die een onnodige confrontatie met de internationale gemeenschap zou creëeren in een tijd waarin we een inspanning leveren om elementen in de internationale gemeenschap te overtuigen om een beter akkoord met Iran te bereiken.”
Lees de rest van dit bericht
No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.