Wednesday, February 26, 2014

Eindtijdberichten 40 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 39

201 comments:

 1. GELUL: Abraham kreeg op hoge leeftijd nog een NORMAAL kind Oudere vader:vaker 'moeilijk' kind

  Dit onderzoen zal wel weer gedaan zijn door feministische extremisten, of door kerels die onder de plak van zulke demonische wijven zitten.

  ReplyDelete
 2. When Christ Comes...

  1 Korinthiërs 2:9
  Wat in geen mensenhart op opgekomen, dat heeft God bestemd voor wie Hem liefheeft.

  Denk aan de dag dat Jezus Christus terugkomt. Daar sta je dan, in een grote kring van verlosten. Hoewel je één van de velen bent, is het alsof jij en Jezus alleen zijn.

  Eventjes speculeren: Misschien gaat Jezus de volgende woorden tegen je zeggen:

  "Ik ben er trots op dat je je hebt laten gebruiken door Mij. Sommige mensen staan hier vandaag door jou. Wil je hen ontmoeten?"

  Dan draait Jezus zich om naar de menigte en nodigt hen uit. Een voor een komen zij tevoorschijn. De eerste is je buurman, een chagrijnige oude man. Om eerlijk te zijn, jij had nooit verwacht hem hier aan te treffen. "Jij had nooit door dat ik jou in de gaten hield," legt hij uit, "maar dat deed ik wel en door jou ben ik nu hier".

  Het duurt niet lang en jij en je Verlosser zijn omcirkeld door een opgewekte verzameling zielen, die jij hebt aangeraakt. Sommigen ken je, de meesten van hen niet, maar voor ieder van hen voel je hetzelfde. Je voelt wat Paulus voelde: "Ik ben trots op jouw geloof."
  1 Tessalonicenzen 2:19

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. De VN = de VATICAANSE NAZI'S
   Dit orgaan is compleet onder controle van het SATANISCHE Vaticaan, wat helemaal geen kerk is maar het ROMEINSE RIJK!
   De zogenaamde christelijke kerk is de dekmantel waarachter dit BOLWERK van SATAN zich verschuilt.

   Delete
 4. Replies
  1. Xandernieuws heeft het over "de Westerse globalistische elite", maar wat iedereen weet die echt op de hoogte is, is dat het het VATICAAN is die als een spin in het web overal achter zit, want de VS en de EU en de NAVO (het 'westen') zijn allemaal instrumenten van het SATANISCHE VATICAAN.
   Heel typisch en heel verdacht dat een religieus-christelijk persoon als "Xander" dit maar steeds weigert onder ogen te zien, terwijl ik goede contacten heb met buitenlandse protestanten die heel goed weten waar het kwaad allemaal vandaan komt: HET VATICAAN, wat in feite het verborgen ROMEINSE RIJK is, achter de dekmantel van de "grootste christelijke kerk" op aarde.
   Het gaat ook niet om die Rooms 'kerk', maar om de DUIVELSE Jezuïeten, die nu zelfs de Paus als baas in het Vaticaan hebben: de 'zwarte paus in het wit'.
   De DUIVEL vermomt als engel van het licht!

   Delete
  2. Ik blijf er overigens bij dat ik geloof dat Poetin heel goed weet tot hoever hij kan gaan, omdat hij ook weet dat het einddoel is te komen tot een wereldregering, die ook hij met al zijn kernwapens niet tegen kan houden, en dus heeft hij geen keus zijn rol als "Gog uit Magog" te spelen, wetende dat dit uiteindelijk de ONDERGANG van Rusland als militaire wereldmacht zal zijn.
   Hij wordt op diverse fronten uit zijn tent gelokt, en dat laat God ook allemaal toe, opdat het profetische woord in vervulling zal gaan.

   Delete
 5. Eerst Rusland uit de tent lokken en dan dreigen: VS: Hou op Rusland!

  ReplyDelete
 6. Soort zoekt soort...Timosjenko behandeld in Berlijn

  Gezellig bij de dochter van Hitler op bezoek, terwijl het Roomse deel van haar land verder wordt geïntegreerd in het SATANISCHE laatste Romeinse wereldrijk....

  ReplyDelete
 7. Stemmen op de SGP is stemmen op de ROOMSE 'kerk' (het Romeinse rijk) SGP: geef Defensie tanks terug

  Het is duidelijk dat de meeste 'protestanten' in Nederland het grote PROTEST tegen de Roomse SATANSKERK vergeten zijn, en rustig maatregelen bepleiten die in het belang van het duivelse Vaticaan zijn.

  ReplyDelete
 8. GRUWELIJK DOMME AD-journalist: Zo zou Sarah Palin het doen: stop Rusland met atoombom

  Citaat Xandernieuws: "De conservatieve politicus Sarah Palin, in 2008 nog kandidate voor het vicepresidentschap, zei op de Conservative Political Action Conference dat 'een slechte met een atoombom alleen kan worden gestopt door een goede met een atoombom'. In tegenstelling tot wat sensationele berichten in de nog altijd blindelings Obama volgende Westerse media beweren, pleitte ze niet voor een atoomaanval op Rusland, maar bedoelde ze dat een kernmacht alleen door een andere kernmacht kan worden tegengehouden."

  De SLECHTE kernmacht zijn de VATICAANSE STATEN van Amerika, ofwel NAZI-Amerika.

  ReplyDelete
 9. Replies
  1. De SMERIGE FASCISTISCHE ROOMSE EU!
   VIES GOOR VUIL MOORDENAARSTUIG!

   Delete
 10. Hup, gooi het geld maar weer weg aan zo'n (Vaticaans) communistisch* rotland; Nederland scheldt boete Cuba kwijt

  Maar Nederland is zelf onderdeel van de ROOMS KATHOLIEKE SATANISCHE EU, dus wat kan je anders verwachten van CRIMINELEN die doorgaan voor 'onze' regering.

  *marxisme/communisme is een uitvinding van de Roomse Jezuïeten.

  ReplyDelete
 11. Tja, wie zorgde er ook alweer voor dat al die buitenlanders van islamitische afkomst zo nodig naar Nederland 'moesten' komen? Dat waren de GELDGEKKE ondernemers die Nederlanders niet het volle pond wilden betalen voor onaangenaam werk, maar die wel buitenlanders graag dik ONDERBETAALD wilden UITBUITEN i.p.v. Nederlanders, met medeweten van 'onze' CRIMINELE ROOMSGEZINDE regeringen, en het volk moest zich maar aanpassen aan al die mensen...maar het volk werd DOM gehouden en stemde ook nog eens op die RANDDEBIELEN.

  "Crisis treft migranten extra hard"

  ReplyDelete
 12. Timmerfrans trekt ook z'n Roomse mond weer eens open: "Toekomst in handen Oekraïne zelf"

  ReplyDelete
 13. Replies
  1. Angela Hitler begint te dreigen..namens het TUIG in Rome, waar ze zelf deel van uitmaakt

   Delete
 14. Het internet wordt steeds 'leuker': Google versleutelt zoektermen

  Met 'dank' aan de Vaticaan-gestuurde NSA en de NAZI-regering van de VS

  ReplyDelete
 15. Het linkse GESPUIS schreeuwt weer moord en brand: Uitspraak Wilders wekt afkeer

  Geert Wilders heeft niets tegen Marokkanen, maar ALLES tegen de religie van de meeste van deze medemensen: de SATANISCHE ISLAM!

  ReplyDelete
 16. Replies
  1. What are you talking about?
   The USA is COMPLETELY controlled by the SATANIC Vatican, and NAZI-USA and NAZI-EU are the CAUSE of the problems in the Ukraine.
   Be informed:
   http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/NAZI-America

   Delete
 17. PvdA'er neemt Hitler-woorden terug

  De Partij van de Allochtonen schrok terug voor juridische stappen van Geert Wilders wegens deze strafbare en volkomen gestoorde vergelijking van Wilders met Hitler, maar het laat wel weer zien hoever deze criminele linkse partij durft te gaan om het beetje gezonde verstand dat er nog is in dit land de nek om te draaien.

  ReplyDelete
 18. Replies
  1. De stichter van de islam verkrachtte als man van 53/54 een meisje van 9 (Aisja) die hij zijn 'vrouw' noemde.
   Deze religie wordt in dit land getolereerd, terwijl de stichter een smerige misdadiger was en een psychopaat.
   Hoe kan dat?
   Omdat de islam uit de koker van de al even GESTOORDE Roomse SATANSKERK komt die Nederland compleet in de macht heeft vanwege bestuurders die ons land aan de Roomse SATANSKERK en de ROOMSE EU hebben uitgeleverd.
   GELD en macht hebben daar heel veel mee te maken en ook (PERVERSE) SEKS, volgens het principe KKK: Kut*=seks Kerk=religie en Kapitaal=geld.
   Satan weet precies hoe hij zondige mensen kan bespelen.
   De Roomse 'kerk' is zijn instrument.

   *Kont kan ook als het om homofilie en pedofilie gaat en denk aan Joris Demmink.

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.