Thursday, March 20, 2014

Een meerderheid van de Nederlanders...EN MET ZULKE DOMKOPPEN MOETEN WE GEZAMENLIJK IN ÉÉN LAND LEVEN!

De meeste Nederlanders en medelanders en illegalen en ander gespuis VERDIENEN gewoon de ANTICHRIST!

ZE VRAGEN ER ZELF OM, ALS STOUTE KINDEREN DIE OM STRAF VRAGEN!


 Voor de goede orde: ik stem NIET op Geert Wilders (ik stem zelfs helemaal niet meer), omdat zijn partij vóór de MOORD op ongeboren mensen (abortus provocatus) is en ook een aantal andere standpunten uitdraagt waar ik het niet mee eens ben, maar ik ben het WEL eens met Geert Wilders kritiek op de CRIMINELE en SATANISCHE islam, die ooit werd gesticht door een ZWAAR GESTOORDE 'profeet' namens het DUIVELSE VATICAAN, en die zijn STIJVE LEUTER in een meisje van NEGEN! penetreerde, en die er zelfs niet voor terugdeinsde om perversiteiten met zijn STIJVE LEUTER met een LIJK! uit te halen, want seks kan je het niet eens noemen, en daarnaast penetreerde hij met zijn STIJVE LEUTER ook net zo makkelijk kontjes van jongens en volwassen kerels!

Daarnaast was deze 'profeet' KAMPIOEN KOPAFHAKKEN danwel STROTDOORSNIJDEN, AFPERSEN, TERRORISEREN, HOEREREN en nog veel meer SATANISCHE ELLENDE, en zijn volgelingen doen GEESTDRIFTIG wat in het GOORSCHRIFT  de 'koran' en de bijboeken staat, of ze zijn nog te STOM om het zelf te lezen, en ze doen slechts wat door hun 'imams' (verkondigers van SATANISCHE WAANZIN) wordt opgedragen, tot LEED van Joden en gelovigen in JEZUS en de Bijbel en zelfs mede-islamieten die niet radicaal genoeg zijn, want die worden ook net zo makkelijk een koppie kleiner gemaakt.

Daarachter staat dus het DUIVELSE VATICAAN, en weer daarachter de duivel zelf, die ook een IDIOOT als Obama gebruikt om voor MAXIMALE ELLENDE te zorgen op deze wereld.

JEZUS GRIJP IN, WANT WIE WIL ER NU LEVEN IN EEN WERELD MET ZOVEEL SATANISCHE IDIOTEN EN MET SATAN ZELF?

GRIJP IN!

Mohammed de Arabische KINDERVERKRACHTER van het VATICAAN1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.