Friday, March 21, 2014

Opstelten: Wilders moet inbinden

Ivo Opstelten

Minister Opstelten vindt dat PVV-leider Wilders zijn uitspraken over Marokkanen moet terugnemen, "en wel helemaal". Hij vindt de uitlatingen walgelijk. Volgens Opstelten passen ze niet in Nederland. Hij is het eens met premier Rutte dat de VVD niet met de PVV moet samenwerken zolang die partij bij zijn standpunt over Marokkanen blijft.


Opstelten benadrukte dat wat hij vanochtend zei los staat van zijn verantwoordelijkheid als minister die gaat over het Openbaar Ministerie. Nu veel mensen aangifte tegen Wilders hebben gedaan, zal het OM bekijken of hij strafrechtelijk wordt aangepakt.
Meer waanzin...

Terwijl SATANISCHE moslims DAGELIJKS MOORDEND, VERKRACHTEN en VERNIETIGEND door het leven gaan, vindt deze stoethaspel dat de islam een fatsoenlijke religie is, zoals ook praktisch al zijn collega-politici en de meerderheid van het gehersenspoelde Nederlandse en Europese volk.


FEIT is dat deze DUIVELSIDEOLOGIE uit de koker van de ROOMSE SATANSKERK komt, en bedoelt is om mensen tot SLAAF en KAPOT te maken, naar het streven van SATAN die een GRUWELIJKE HEKEL heeft aan JEZUS Christus, die God is, en aan alles wat GOD goed en normaal noemt.

Aanhangers en verdedigers van de islam zijn ABNORMAAL en VIJANDEN van de MENSELIJKHEID en Ivo Opstelten verdedigt niet slechts een voormalige top-ambtenaar (Demmink) die kinderverkrachtend door het leven ging, en mogelijk nog steeds gaat, maar ook de WALGELIJKE ideologie van de MOORDENAAR, PEDOFIEL, OORLOGSMISDADIGER, AFPERSER, en nog veel meer gruwelijks, Mohammed de VERSCHRIKKELIJKE!

Dit alles is mogelijk omdat Nederland een provincie is geworden van het SATANISCHE NIEUWE ROMEINSE RIJK, onder leiding van  de zwarte Paus in het wit "Franciscus"en zijn DUIVELSE JezuïetenBENDE, en "ons" koningshuis is daar volledig ONDERDEEL van en daaronder de "regering" en het zogenaamde parlement, wat bedoelt is als zoethoudertje voor het volk, dat eens in de vier jaar wat mag kiezen, waarna de regering precies NIET doet wat het volk wil, maar wel wat de ROOMSE SATANSKERK gebiedt.

SMEERLAPPEN!

MOORDENAARS!

CRIMINELEN!

LANDVERRADERS!

VOLKSVERRADERS!

ZE ZULLEN ALLEMAAL BRANDEN IN DE HEL tenzij ze zich bekeren tot God-de Heer Jezus Christus!

EN DAT GELDT OOK VOOR HET GROOTSTE DEEL VAN HET NEDERLANDSE VOLK, want deze domkoppen maken zulke figuren als Opstelten mogelijk, omdat ze graag BELAZERD willen worden!


Een meerderheid van de Nederlanders...

7 comments:

 1. Replies
  1. PVV'ers vierkant achter Wilders

   "Tweede Kamerlid Dion Graus zei ook dat hij Wilders trouw zal blijven. Hij denkt dat zijn opgestapte partijgenoten bang zijn voor de dreigementen die ze krijgen. "Ik word ook al jaren bedreigd, maar ik wijk niet. De echte ridders blijven zitten. De oude jongens blijven strijden voor dieren, koning, vaderland en volk", zei Graus bij L1"

   Koning? Dion Graus weet zeker niet dat 'ons' koningshuis nu juist de KERN van het probleem is, want dat heeft NIETS met democratie te maken en het staat in dienst van de ROOMSE SATANSKERK!

   Delete
 2. De duivel komt op bezoek namens het SATANISCHE VATICAAN: 'Het Beest' is in Nederland

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.