Tuesday, April 1, 2014

Eindtijdberichten 42 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 41

200 comments:

 1. Timmerfrans draait de zaken om: Nederland gaat zich mogelijk verder mengen in de Oekraïne-crisis. "We staan open voor discussies over wat er misschien nog meer zou moeten gebeuren."

  Deze lakei van de Vaticaanse pedofiele, Lucifer-aanbiddende MOORDENAARSBENDE, zegt niet dat het juist de VATICAANSE NAVO is dat agressie jegens Rusland toepast, zogenaamd om de democratie en de vrijheid van Oost-Europa te waarborgen, terwijl deze NWO-CLOWN in dienst staat van de EU, dat HELEMAAL NIETS met VRIJHEID en DEMOCRATIE te maken heeft!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Niet Rusland maar de VS bewijst een DICTATUUR te zijn: NASA snijdt banden met Russen door

   Delete
 3. Replies
  1. Wilders roept op aangifte te doen

   PVV-Nieuwsbrief   Afgelopen weken zijn er ruim 5000 aangiftes tegen mij gedaan vanwege mijn uitspraken over Marokkanen.

   Ook Dhr. Samsom en Dhr. Spekman hebben ieder afzonderlijk uitspraken gedaan over Marokkanen.

   Dhr. Samsom: “Het klopt dat het vooral Marokkanen zijn. Deze jongens hebben een etnisch monopolie op dit soort overlast gekregen. Dat is de Ground Zero van het integratiedebat geworden. Maar met de islam heeft het geen bal te maken. Hoe geloviger hoe minder last je van ze hebt”

   Dhr. Spekman: “ De Marokkanen die niet willen deugen, moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen. Je moet ervoor zorgen dat ze de sulletjes worden van hun eigen wijk. Dat is het enige dat werkt.”

   Geert Wilders: “Ik roep iedereen op aangifte te doen tegen Samsom en Spekman. Zodat het Openbaar Ministerie gedwongen wordt zich uit te spreken, niet alleen over mijn woorden, maar ook over die van Samsom en Spekman. Als vrouwe Justitia echt blind is dan vervolgt zij ons allen of geen van allen. Ik hoop geen van allen.”

   Delete
  2. Commentaar: de gecontroleerde oppositie meldt dat de gecontroleerde oppositie de gecontroleerde afleiding beschermt, want NIEMAND heeft het over de WERKELIJKE aanstichter van al het KWAAD: de ROOMSE (pedo) SATANSKERK, die Nederland VOLLEDIG in haar GORE greep heeft!

   Delete
 4. Replies
  1. God will PUNISH the USA for being Israel's WORST 'friend'

   Delete
 5. In de pas met NAZI-Europa: Illegaal downloaden mag niet meer

  En zo eigent de overheid steeds meer het internet toe

  ReplyDelete
 6. Beweert de (door Duitse nazi's gestichte) organisatie die de hele wereld BELAZERDE (en belazert, omdat velen nog steeds de leugen niet doorhebben) met zogenaamde mannen op de maan: Mogelijk exomaan ontdekt

  The True History and Purpose of NASA

  ReplyDelete
 7. Amsterdam op 1 in AD Misdaadmeter

  Matteüs 24,12

  En omdat de wetsverachting toeneemt, zal de liefde van de meesten verkillen.

  ReplyDelete
 8. DEBIELE VS:situatie doet denken aan de Krim

  De Roomse Katholieke-islamitisch-fascistische regering van de VS wil niet weten dat de etnische Russen in de Oekraïne geen zin hebben om te moeten leven in een land dat deel wil uitmaken van het Rooms-fascistische westen.

  ReplyDelete
 9. Deze criminelen zouden hun eigen uitstoot van uitlaatgassen moeten beëindigen door op te houden te leven; STELLETJE NWO-schoften! Klimaatpanel:stevig ingrijpen nodig

  ReplyDelete
 10. Namens NAZI-Amerika: Meisje opgepakt wegens dreigtweet

  Vroeger kon dat anoniem, maar alle sociale media willen precies weten hoe je heet en waar je woont en dit voorbeeld laat zien waarom.

  ReplyDelete
 11. NASA-studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden De wens is de vader van de gedachte, want de NASA werd gesticht door DUITSE NAZIS

  ReplyDelete
 12. En allemaal om God te grieven: Malta staat homohuwelijk toe en om om een afstraffing van God te vragen...

  ReplyDelete
 13. Replies
  1. De SATANISCHE Amerikaanse regering steunt Kiev en zegt dat het leger wel moest reageren op de provocaties van de betogers.

   Delete
 14. Replies
  1. Volkomen gekleurd commentaar van de NAZI-onale STASI-omroep, de NOS, die geheel achter NAZI-Amerika en NAZI-Europa staat.

   Delete
 15. NAZI-NAVO versterkt defensie oostgrens

  De CRIMINELE NAVO zegt niet dat het een NATIONAAL-SOCIALISTICH regime steunt die het zelf in de Oekraïne aan de macht heeft geholpen, en natuurlijk doet de met de Vaticaanse-NWO collaborerende Nederlandse DICTATUUR braaf mee met het satanische geweld van NAZI-Amerika!

  NEDERLAND IS COMPLEET AAN DE DUIVEL OVERGELEVERD!

  ReplyDelete
 16. Replies
  1. Op de kaart van de NAZI-onaal socialistische stasi-omroep de NOS, wordt gesuggereerd dat de etnische Russen in de Oekraïne in de MINDERHEID zijn!
   Dat is "logisch", en daarom was het ook mogelijk dat een "minderheid" van de totale Oekraïense bevolking de laatste keer een etnische Rus als president aan de macht hadden kunnen helpen....en dat moeten we geloven?

   NAZI-Amerika, onder aanvoering van het SATANISCHE Vaticaan en de duivel, gebiedt wat Nederland aan het volk moet tonen aan PROPAGANDA.

   Nederland is bezet door Nazi-Amerika en Nazi-Europa, vanuit het duivelse Vaticaan, en de Nederlandse regering en het parlement zijn volledig ingepakt door dit DUIVELSE systeem.

   Wie VERZET wil bieden kan dit ALLEEN doen indien men JEZUS CHRISTUS volledig toebehoort!

   Delete
 17. De nazi-onaal socialistische regering doet een duit in het NAZI-NAVO zakje: Kabinet helpt NAVO in Oost-Europa

  Het doel is immers: HEEL DE WERELD Rooms Katholiek=BABYLONISCH=SATANISCH=ANTI-CHRISTELIJK en ANT-JOODS en ANTI-JEZUS CHRISTUS, GOD ALMACHTIG!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.