Wednesday, July 23, 2014

DAG VAN NATIONALE WALGING OVER SATAN OBAMA en de VATICAANSE MOORD op 298 MEDE-MENSEN

DAG VAN NATIONALE WALGING OVER SATAN OBAMA en de VATICAANSE MOORD op 298 MEDE-MENSEN

NAZI-AMERIKA en NAZI-EUROPA zijn VERANTWOORDELIJK voor de LAFFE MOORD op bijna 300 MEDE-MENSEN, UITGEVOERD in OPDRACHT VAN de ZWARTE PAUS, die tevens de WITTE PAUS is namens de DUIVEL-AANBIDDENDE JEZUÏETEN van het SATANISCHE VATICAAN.

OEKRAÏNE heeft een FASCISTISCHE REGERING, aan de macht geholpen door NAZI-AMERIKA en NAZI-EUROPA, dat VOLLEDIG MEDE-VERANTWOORDELIJK is voor deze LAFFE MOORD!


HOOFDSCHULDIGE is echter SATAN zelf, die de ZIEKE GEESTEN van OBAMA en de EUROPESE MISLEIDERS en het VATICAAN en de OEKRAÏENSE FASCISTEN beheerst!

JEZUS CHRISTUS ZAL ELKE SATANISCHE SCHOFT VERANTWOORDELIJK STELLEN en VERNIETIGEN in zijn POEL VAN VUUR, TENZIJ men zich BEKEERT.

DE OORLOG IS BEGONNEN!

IEDEREEN DIE GELOOFT DAT RUSLAND VERANTWOORDELIJK IS, IS MISLEID, DAN WEL ZELF EEN ZIEKE IDIOOT.

NEDERLAND IS BEZET DOOR EEN REGERING VAN KRANKZINNIGEN DIE SAMENWERKT MET HET DOOR HET VATICAAN BEHEERSTE AMERIKA VAN SATAN OBAMA EN DE SCHOFTEN VAN DE ROOMSE EUROPESE UNIE!

HET VATICAAN IS EEN SATANISCHE KINDEROFFER-LUCIFER-AANBIDDENDE SEKTE (CULT) DAT ZICH VERSCHUILT ACHTER EEN ZOGENAAMD CHRISTELIJKE KERKGENOOTSCHAP, DE ROOMS-KATHOLIEKE (SATANS)KERK!

DEZE GRUWELIJKE ORGANISATIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR BIJNA ALLE OORLOGEN EN SLACHTPARTIJEN EN VERKRACHTINGEN VAN BABY'S EN KINDEREN EN VOOR HET OFFEREN AAN SATAN VAN VELE MILJOENEN MENSEN!

JEZUS CHRISTUS, GOD ALMACHTIG, ZAL DEZE BABYLONISCHE SATANSMACHT GAAN VERNIETIGEN EN ALLE VERANTWOORDELIJKEN BERECHTEN EN STRAFFEN!

WIE NIET AAN DE KANT VAN JEZUS CHRISTUS STAAT ZAL VERDWIJNEN IN GODS POEL VAN VUUR OMDAT MEN DE LEUGEN LIEFHAD BOVEN DE WAARHEID!


Vatican Assassins Archive

 

*Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing* 

 

Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht

 

Justice will be done... Gerechtigheid zal geschieden...

 

JEZUS komt terug om die HELE ROOMS-BABYLONISCHE KLEREZOOI te VERNIETIGEN! 

3 comments:

 1. +Frank L
  Je staat aan de kant van SATAN
  die jou graag met hem in de POEL VAN VUUR ziet KRIJSEN dat JEZUS CHRISTIS HEER=GOD =de BAAS is, omdat je weigert je over te geven aan Hem, die ook voor jou aan het kruis gestorven is om ook JOUW STRAF te dragen wegens je MISDADEN jegens GOD=JEZUS.

  Ik heb het over het KRUIS en dat doen Jehovah's getuigen niet, die net doen of ze tegen het Vaticaan zijn, maar die in feite met het SATANISCHE Vaticaan samenwerken.

  Bekeer je tot JEZUS en wordt gered.
  Doe het niet en wordt in Gods VUILNISBAK gegooid, waar Hij NOOIT meer naar omkijkt.

  DAG VAN NATIONALE WALGING OVER SATAN OBAMA en de VATICAANSE MOORD op 298 MEDE-MENSEN
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2014/07/dag-van-nationale-walging-over-satan.html

  Nadrukkelijk stel ik dat JEZUS Christus nog steeds vol van GENADE is en ook jou nog de gelegenheid geeft om gered te kunnen worden, omdat Hij je gemaakt heeft (middels je ouders, die Hij ook gemaakt heeft) en omdat Hij geen mens verloren wil zien gaan.

  ReplyDelete

 2. 23 juli, 2014 om 7:24
  Hanss zegt:


  DAG VAN NATIONALE WALGING OVER SATAN OBAMA en de VATICAANSE MOORD op 298 MEDE-MENSEN http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2014/07/dag-van-nationale-walging-over-satan.html#more

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.