Friday, August 22, 2014

Eindtijdberichten 49 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 48

200 comments:

 1. Replies
  1. De DUIVELS van de VS en EU vinden het prima dat Russen KAPOT worden gemaakt in "hun nieuwe aanwinst" Oekraïne!

   VS: Russisch konvooi moet terug

   Delete
 2. EU weet al wie de daders zijn: EU:moord op consul is terreurdaad

  Waarschijnlijk zit de fascistische regering van Oekraïne zelf achter de moord, met als doel om de Russen de schuld te geven, namens het SATANISCHE Vaticaan.

  ReplyDelete
 3. Antizionist Hajo Meyer overleden
  Hajo heeft de God van Israel (JEZUS) heel wat uit te leggen, al weet JEZUS natuurlijk reeds alles van hem.
  Enerzijds had hij zwaar ongelijk, omdat de ene vorm van Zionisme het gerechtvaardigde verlangen van Joden was/is om thuis te zijn in Zion=Jeruzalem, en anderzijds had hij gelijk wat de andere vorm van Zionisme betreft dat samenwerkt met de Vaticaanse NWO, en wat straks zelfs een dodelijk verbond zal sluiten met de antichrist=het Vaticaan met zijn twee BEESTEN: de Paus en 'Obama', en wat gesymboliseerd wordt door de ZOGENAAMDE 'Davidster': de HEXAGRAM op de vlag van de staat Israël.

  ReplyDelete
 4. Hoe wist de PEDOFIELE BBC dat? Cliff Richard door politie verhoord

  Cliff moet waarschijnlijk 'hangen' om andere ECHTE hooggeplaatste PEDO'S uit de wind te kunnen houden...

  ReplyDelete
 5. SCHAAMTELOOS FASCISTISCH! Tanks rijden door Kiev op feestdag

  Terwijl de Oekraïense regering de EIGEN burgers afslacht in het oosten van het land, omdat het etnische Russen zijn, en onder TOEJUICHINGEN van het Roomse, SATANISCHE westen, laat men de wereld het ware LUGUBERE gezicht zien, namens het DUIVELSE Vaticaan.

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Shoebat bekeerde zich tot het 'ChristenDOM': dat klopt, want hij is ROOMS Katholiek!
   De Roomse SATANSKERK is nota bene de uitvinder van de islam, maar dat zullen Shoebat en Xandernieuws NOOIT zeggen.
   Ook verwijst Xandernieuws graag naar Alex Jones ZONDER te verwijzen naar het feit dat Alex Jones voor de CIA werkt, en de CIA is opgericht namens- en onderhorig aan het Vaticaan!

   Delete
 7. "McDonald's mag blijven" En alles LIJKT ineens weer normaal nu deze Amerikaanse VREET-KETEN mag blijven in Rusland.
  Uiteraard speelt GELD daarbij de hoofdrol en hebben we het over GELD dan hebben we het over SATAN: in het Paradijs bestond/bestaat GEEN GELD!

  ReplyDelete
 8. BEGINT DE NWO MET TESTEN VAN THE BIG THING?

  NWO REALITY ‘GODEN’ OPNIEUW EXPOSED

  MH17 EN DE DERDE WERELDOORLOG BIJ BMW(2)

  TRAANGAS EN ONTHOOFDING: DE MEDIA EN DE NWO

  Op de site van Micha Kat en 'Herstel de republiek' denkt men dat 'de Zionisten' en Israël achter alle kwaad in de wereld zitten, en daarmee zijn ze 'fijn' gestonken in de opzet van Satan en zijn Vaticaanse Jezuïeten, die zich juist van bepaalde 'elite-Joden' bedienen om daarmee ALLE Joden de schuld te kunnen geven van wat ze ZELF bedenken en doen.

  Alle BOOSAARDIGE wegen leiden naar het Vaticaan, en wie wat anders beweert is misleid door datzelfde Vaticaan en LUCIFER, alias Satan de duivel, de mensenmoorder van den beginne.

  ReplyDelete
 9. Obama Set to Sign UN Climate Change Agreement WITHOUT Congress
  Read more at http://freedomoutpost.com/2014/08/obama-set-sign-un-climate-change-agreement-without-congress/#BlkL1Pf0vMZRLJBr.99

  ReplyDelete
 10. LEVE de EU?? Carinova stopt met alle thuiszorg

  Nederland laat zich steeds meer ontmantelen door de Rooms Katholieke EU en het SATANISCHE Vaticaan, met 'dank' aan een regering en parlement dat bestaat uit VOLKSVERRADERS.

  ReplyDelete
 11. De oranje pakken worden geleverd door de CIA: Nieuwe onthoofdingsvideo IS

  ReplyDelete
 12. Replies
  1. En de duivel en het Vaticaan lachen zich dood, want zij zitten overal achter....

   Maar God=JEZUS laat het toe, want zo komt Hij erachter wie van de duivel zijn en wie niet....

   Xandernieuws doet ook een duit in het zakje van de duivel door NIET te wijzen op het Vaticaan achter alle kwaad en door zich BLIND te staren op de islam dat NOTA BENE door datzelfde DUIVELSE Vaticaan is gesticht met behulp van een HALVE GARE die Mohammed heette.

   Delete
 13. Replies
  1. Christenen zijn NIET automatisch volgelingen van JEZUS, want volgelingen van JEZUS maken geen medemensen dood, en hebben zelfs hun vijanden lief.

   Delete
  2. En waar haalt Xander deze 'wijsheid' vandaan? Van JEZUS zelf? Welnee: van de ROOMSE MISLEIDER, Walid Shoebat.

   Delete
 14. Replies
  1. Is 'Xander' van "Xandernieuws" eigenlijk wel een WEDERGEBOREN KIND van God?

   Hij probeert iedereen bang te maken voor de demonische islam, ZONDER erbij te vertellen dat de ROOMS KATHOLIEKE SEKTE verantwoordelijk is voor het ontstaan van de islam.

   Daarmee maakt hij zich MEDEPLICHTIG aan de misleiding van Satan, die NIET wil dat mensen beseffen dat de Rooms Katholieke SEKTE verantwoordelijk is voor praktisch ALLE kwaad in de wereld omdat het in feite de ware SATANSKERK is!

   Destijds werd ik van zijn site WEGGETREITERD door aanhangers van de DUIVELSE ALVERZOENINGSLEUGENLEER, en 'Xander' speelde onder één hoedje met die lui, en hij verbande me van zijn site.

   God zal hem oordelen!

   Delete
 15. Replies
  1. Pardon: president onbenul van Frankrijk...

   Delete
 16. Rooms katholieke KLIEK: EU-top kiest Tusk en Mogherini

  Uit het Katholieke Polen en Italië in dienst van het SATANISCHE Vaticaan.

  ReplyDelete
 17. Obama, de Vaticaanse RANDDEBIEL heeft het hier niet over: Boycot Rusland kost EU miljarden

  ReplyDelete
 18. Sussende woorden, die vergoeilijken dat de ROOMSE ISLAM in de kern van de zaak een SATANISCHE, MENSONTERENDE IDEOLOGIE is: "Moslims NL hebben last van jihad"

  IS-Moslims en kruisvaarders hebben deze DUIDELIJKE overeenkomst: de bron is het SATANISCHE Vaticaan!

  ReplyDelete
 19. Ook dit is een WANproduct van het SATANISCHE Vaticaan, want de EU is ROOMS Katholiek, met die blauwe MARIA-vlag met de 12 sterrren van de 'hemelkoningin': Migranten bestormen ferry in Calais

  Zorg voor maximale CHAOS en ELLENDE en laat dan de Paus ten tonele verschijnen als de grote "redder in nood", als de (valse) 'Messias'=de ANTICHRIST, geholpen door die andere GEK, genaamd 'Obama'.

  ReplyDelete
 20. Gehersenspoelde idioot: Vertaler weigert Russische prijs

  Deze halve gare gelooft werkelijk alles wat de leugenachtige media en de leugenachtige Nederlandse regering over Rusland beweren.

  Nederland zal door God-JEZUS worden geoordeeld wegens MEDEPLICHTIGHEID aan MASSAMOORD op de passagiers van de MH17 die door Oekraïne uit de lucht werd geschoten, met als doel om Rusland ervan te beschuldigen, want de Nederlandse regering kent de ware toedracht, maar LIEGT daarover tegen het Nederlandse volk.

  ReplyDelete
 21. Replies
  1. Dit is de militaire arm van het Vaticaan....en vieze vuile gore SATAN, die KLOTE ENGEL die straks voor eeuwig MOET KRIJSEN dat JEZUS IS HEER, en verder moet hij zijn smerige BEK houden, en God=JEZUS kijkt nooit meer naar dit MONSTER om, terwijl Hij VOOR ALTIJD zal FEESTVIEREN met zijn uitverkoren geliefden!

   Delete
 22. IS and Muslim Brotherhood cooperate on fueling new revolution Egypt

  Sources at the end of the Dutch article
  Warning Walid Shoebat is a Catholic deceiver who isn't pointing at the root of this evil: the Vatican!

  ReplyDelete
 23. Dat mens is helemaal geen koningin! Koningin Máxima vliegt mee in F-16

  Maximá is zo ROOMS als de hel!

  ReplyDelete
 24. Replies
  1. Zinloos, natuurlijk, want de Roomse kerk is SATANS eigen instrument en hij doet er ALLES aan om de waarheid verhullen.

   Delete
 25. Zware gevechten bij rampplek MH17 Hoeven de Vaticaanse NWO-SCHOFTEN fijn niet de ware toedracht van de MASSAMOORD te onthullen, waar ze ZELF verantwoordelijk voor zijn, want ze zorgen er ZELF voor dat daar wordt gevochten.

  ReplyDelete
 26. "Wereldwijd ingrijpen tegen IS"

  Alleen God=JEZUS kan deze SATANSBENDE stoppen, waar de VS en het Vaticaan en ook Europa en meer landen (zoals Turkije) verantwoordelijk voor zijn.

  ReplyDelete
 27. Australische troepen naar M-Oosten

  Een frisse vrolijke oorlog tegen ONSZELF...voor de SHOW!

  ReplyDelete
 28. Uiteraard gebeurde dit opdat de waarheid niet bekend wordt: Waarnemers in vuurlinie Oekraïne

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.