Sunday, September 14, 2014

Paus weigert partij te kiezen voor door islam vervolgde christenen

As Christians Get Butchered in Iraq, Pope Refuses to Take Sides
Franciscus (hier op het oorlogskerkhof in Redipuglia) riep in augustus de wereld weliswaar op het barbaarse geweld tegen onder andere Iraakse christenen te veroordelen, maar zou zelf geen actieve stappen hebben ondernomen om hen te helpen.
 
Paus Franciscus kwam gisteren in het nieuws omdat hij tijdens een toespraak op een oorlogskerkhof in Italië had gezegd dat de Derde Wereldoorlog mogelijk nu al in hoofdstukken wordt uitgevochten (2). De oorzaken zijn volgens hem ‘hebzucht, intolerantie’ en ‘machtswellust’, gerechtvaardigd door ‘ideologieën’. Wat vooral opviel in Franciscus’ toespraak was het ontbreken van het rechtstreeks aanwijzen van de islamitische daders waar de christenen in het Midden Oosten zo onder te lijden hebben. Koos de partij geen partij voor zijn eigen gelovigen omdat hij zich wil presenteren als oecumenische geestelijke wereldleider, of omdat hij in werkelijkheid bang is voor kritiek uit de islamitische wereld?

Goed artikel over de leider van de ROOMSE SATANSKERK-PEDOFIELENVERENIGING-enz., maar Xanders bronnen zijn nog steeds troebel (Walid Shoebat), maar toch kwam dit bericht er door en dat is prima, want de Paus is de ANTICHRIST=IN PLAATS VAN CHRISTUS=GODSLASTERLIJKE FIGUUR!2 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.