Thursday, October 9, 2014

Eindtijdberichten 51 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 50

200 comments:

 1. NL-staat ontkent medeplichtigheid: Sebrenica:Staat in hoger beroep

  Maar als Geert Wilders, en met hem MILJOENEN Nederlanders, minder moslims in Nederland willen, dan is het OM er al de kippen bij om Geert Wilders te vervolgen!

  Het OM bestaat uit Vaticaans gezinde CRIMINELEN, dat nog steeds de kindervrachter Demmink de hand boven het hoofd houdt, geheel in lijn met de kinderverkrachtende Roomse SEKTE!

  Nederland is naar de kloten met zulke SATANISTEN aan de macht, die in dienst staan van het Vaticaans gezinde 'koningshuis'.

  ReplyDelete
 2. Met dank aan Satan Obama en het satanische Vaticaan: 100.000 mensen ontvluchten Tripoli

  ReplyDelete
 3. NL rechter buigt voor de VATICAANSE Wereld"gezondheid"sorganisatie= DICTATUUR!!!!

  Rookverbod nu ook in kleine cafésl

  HOOGMOEDIGE NIET-ROKERS, die vaak langdurige EX-ROKERS zijn, maken de rokers tot de nieuwe 'joden' en UNTERMENSCHEN, terwijl deze SATANISCHE KANKERLIJERS zelf op weg zijn naar de POEL VAN VUUR.

  Hitler was een FANATIEKE niet-roker en een fanatieke vegetariër die namens het SATANISCHE Vaticaan miljoenen Joden letterlijk in ROOK op liet gaan, en miljoenen anderen via oorlogshandelingen ook!

  ReplyDelete
 4. Vaticaanse LANDVERRADER Rutte geeft lintje aan Jezuïetische Vaticaan-VAZAL: Nederlands lintje voor Van Rompuy

  ReplyDelete
 5. Google=SATAN (namens de CIA/NSA=het Vaticaan) Google verwijdert 11.000 links

  Google-Android (GEJATTE Linux) "Deze app vraagt om uw locatie opdat in de toekomst eventueel een bom op uw harses kan worden afgevuurd via een drone, of dat via HAARP een straling op u kan worden gericht, zodat uw hersens gaan koken of uw hart het begeeft......, maar ook als u geen toestemming geeft hebben wij zo onze methoden om u alsnog te kunnen localiseren en in de gaten te kunnen houden en u af te kunnen schieten...eh,..luisteren...met de groeten van het SATANISCHE Vaticaan.."

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. The USA already has an IDIOT in the White House, so what does it matter?

   Delete
 7. Replies
  1. WHO acknowledges: Ebola Infection by sneezing, coughing and touching objects

   Links to relevant German, English, French sites at the end of the article: use translator

   Delete
  2. MH17: German Government admits indirectly that Ukraine may be guilty

   Links to relevant German & English sites at the end of the article: use translator

   Delete
 8. En zo houdt de SCHULDIGE wereld het probleem in stand..namens het SATANISCHE Vaticaan: 4,3 miljard voor wederopbouw Gaza

  ReplyDelete
 9. Replies

  1. Samen strijden tegen het probleem dat ze ZELF geschapen hebben

   Delete
 10. DUITSER? "Duitser pleegt aanslag in Irak"...gewoon een WAANZINNIGE islamitische Turk uit Duitsland.

  Dat soort figuren zijn voor IS(IS) militair gezien waardeloze types en die worden dan gebruikt als PLOFMOSLIMS...daarna worden ze door 72 SPUUGLELIJKE 'hoeries' in het islamitische 'paradijs' verkracht...wat er nog van hun over is....alla ben (m'n) balla (kwijt)!

  alla goehaktdag!

  Maar ff serieus: heel triest hoe menselijke wezens, geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God, zich zo door de duivel laten misleiden, en daardoor vele anderen in het ongeluk storten....die vaak zelf ook nog niet weten dat JEZUS de enige weg tot verlossing is...want de meeste slachtoffers van IS(IS) zijn GEEN wedergeboren volgelingen van de Heer JEZUS Christus, maar andere moslims, of religieuze, niet wedergeboren 'Christenen'.

  ReplyDelete
 11. Replies
  1. Wat een VETTE ONZIN!
   Lees gewoon in de Bijbel dat GOD ZELF die confrontatie zal veroorzaken en NIET zoals het in dit artikel staat, en die confrontatie heeft ISRAËL tot DOEL, want daar gaat het Satan allemaal om!

   http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/11/the-most-controversial-little-piece-of.html

   Satan weet dat zijn VIJAND, JEZUS, naar ISRAËL terugkomt, om hem zijn macht af te pakken, en om hem DUIZEND jaar te binden in de AFGROND, en dat probeert hij uit alle macht te voorkomen!

   Eerst komt de Psalm 83-oorlog en daarna de vreselijke Ezechiël 38/39-oorlog, en dat zal NA de opname geschieden, waar 'Xander' niet (meer) in gelooft.

   http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/03/de-opname-voor-psalm-83-en-ezechiel-38.html

   http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Ezechi%EBl+38&id42=1&id18=1&id16=1&l=nl&set=10

   Mensen die niet (meer) in de pre-tribulatie-opname geloven, komen tot de meest wonderlijke uitleggingen van het profetische woord!

   De ware vijand is SATAN en niet de islam of zelfs niet het Vaticaan en de Jezuïeten!

   Delete
 12. Replies
  1. Typisch Xandernieuws-nieuws...en nog steeds vertelt Xander niet waar de islam vandaan komt: Eindtijd voor dombo's; islam is uitgevonden door het Vaticaan

   Delete
 13. En zo haalt Nederland en de Vaticaanse NWO de crisis naar hier: Rem op asielstroom Drents dorp

  ReplyDelete
 14. "Elf banken zakken voor ECB-test"

  De ECB (Europese Centrale Bank) is zelf de ERGSTE, want dit is een instrument van de VATICAANSE SATANISCHE NIEUWE WERELD ORDE.

  ReplyDelete
 15. Deze twee nakomelingen van Eva, de eerste mens die het op een akkoordje gooide met Satan, hebben het niet over de WALGELIJKE MOORD op KERNGEZONDE baby's in de baarmoeder: Staat gedagvaard door longartsen

  ReplyDelete
 16. Speech Geert Wilders, Nashville, Tennessee, 21 October 2014, USA


  Dear friends,

  Thank you for attending this very important meeting.
  It is great to be back in Tennessee, the Volunteer State.
  I am traveling from Los Angeles to DC, but I insisted on coming to Tennessee for a very good reason.

  Two centuries ago, General Andrew Jackson was tasked with raising an army to liberate New Orleans. When he sent the call out to Tennessee, five times the number expected from your State showed up. The Tennessean Volunteers were noted for their valor in combat.
  Many things change in two centuries, but the volunteer spirit and the valor of Tennessee has not. That is why I am here tonight.

  I am not going to beat around the bush. I need your help. We have a rendezvous with history here today. Outside, a war is going on. War has been declared on us. The situation is far worse than you can imagine.

  For over a decade, I have been warning against Islam. This cruel totalitarian ideology wants to turn the entire world into an Islamic caliphate, ruled by Sharia law.

  What this means can currently be seen in the Islamic State in Syria and Iraq. There, people are beheaded and women and children are sold as slaves, in the same way as Islam’s founder Muhammad did in the 7th century.
  America and its allies are currently bombing the Islamic State in Syria and Iraq. Dutch F16 planes are part of this offensive. My party supports this wholeheartedly. We support the United States. But there is more to be done.

  The free world is in danger.
  Our judeo-christian civilization is in danger. Islam is threatening our home countries. So we have to do more than eradicate the dark forces of the Islamic State in the Middle East.
  As a matter of fact, our first task is to protect our own nations, our own freedoms, our own children, our own civilization, here, at home. That should be our first priority.

  What is happening in Syria and Iraq today is what we will suffer in the future if we do not wake up to the danger. We have welcomed in our countries and cities an ever growing number of people whose Islamic values are totally incompatible with ours.
  Islam is a mortal threat to Christianity, to Judaism, to Humanity. Islam is incompatible with democracy and freedom.

  Already there are significant Islamic populations in every major city in Western Europe. And also in many cities in Australia, Canada and the United States.

  Islam is taking over European societies. In my own country, the Netherlands, Muhammad is the most popular name among newborn boys in major cities such as Amsterdam, Rotterdam and The Hague.

  This is also the case in the Belgian capital Brussels, the Norwegian capital Oslo, the British capital London and as a matter of fact even in the whole of Great-Britain.

  Of course, there are many moderate Muslims. But it would be wrong to state that the non-moderates are but a tiny minority. They are not. Recent polls indicate that over two thirds of the Islamic population in the Netherlands consider the religious rules of Islam to be more important than our Dutch democratic laws.

  ReplyDelete
  Replies
  1. And almost three quarters of all Muslims in The Netherlands view Dutch Muslims who fight in Syria as heroes. Three quarters. That is an enormous amount and a huge danger to our national security.

   Polls in other countries yield equally disturbing results. In France, the country with the largest Islamic presence in Western Europe, 16% of the population – this is a staggering 10 million people – have a favorable opinion of ISIS.

   Last Summer, there were demonstrations of ISIS sympathizers in my own home town, The Hague, the seat of the Dutch government and parliament. The demonstrators carried swastikas and ISIS flags. They shouted “death to the Jews.” These scenes brought us right back to the 1940s, to the Nazi era, the darkest period in our history – when events occured which we had vowed we would never allow to happen again.
   But the police did not intervene.
   The authorities do not want to provoke the forces of Islam. They are weak. They have adopted a policy of appeasement.

   Thousands of terrorists with European citizenship fight for the Islamic State. These criminals cut people’s heads in Syria and Iraq. An Islamic British citizen beheads American prisoners and fellow British citizens. Recently, an Islamic Dutch citizen proudly posed with the head of one of his victims on facebook. It is horrible.

   In Britain, Australia and Canada, soldiers wearing their uniform in public have been attacked and even murdered by jihadis. If soldiers are not safe, then surely citizens aren’t safe either.

   In Germany, the authorities fear for an Islamic “holy war” in the streets of the German towns. Earlier this month, Kurds were attacked by ISIS sympathizers in Hamburg, Bremen, Hannover and other German cities.

   Delete
  2. In Belgium, a non-Muslim shopkeeper has been threatened with decapitation if he does not pay 50.000 euros to the Syria fighters. American intelligence sources fear that ISIS terrorists will try to enter Europe as asylum seekers. The Antiterrorism Coordinator of the European Union says that there are at least 4,000 citizens from Western Europe fighting for the Islamic State in Syria and Iraq.

   Boris Johnson, the Mayor of London, indicated last week that these figures are only the tip of the iceberg. According to Johnson, the British police are monitoring thousands of potential terrorists in London alone. Meanwhile, the London deputy mayor sounded the alarm over primary school children who are indoctrinated by their Muslim families and – I quote – “trained to be junior jihadis.”

   The head of the Dutch secret service said last month that the number of potential terrorists who are willing to commit bomb attacks, such as the ones on the Madrid train station in 2004 and the London metro in 2005, is now far bigger than it was a decade ago. The intelligence services know how dangerous the situation is.

   ISIS has called on Muslims in Europe, Australia and America to murder civilians. Jews, obviously, are prime targets. In the major dutch cities, jewish institutions are under permanent police protection.

   Unfortunately, our governments are putting their heads in the sand. Three weeks ago, the Dutch minister of Justice announced that the police had confiscated the passports of 41 Islamic Dutch citizens in order to prevent them from joining ISIS in Syria. They had, however, not been arrested. Hence, these jihadists now freely walk our streets, instead of being bombed in Syria. Last week a Dutch judge released a terror suspect because he had young children. Even our judges fail to protect the people.

   And our political leaders are no better. They do nothing, except constantly repeating the sickening mantra that Islam is a religion of peace. Whenever an atrocity is committed in the name of Islam, Barack Obama, David Cameron, Dutch Prime Minister Mark Rutte and their colleagues hasten to declare that it has nothing at all to do with Islam.

   After the beheading of British aid worker David Haines by ISIS in mid-September, the British Home Secretary Theresa May declared about ISIS – I quote: “Their actions have absolutely no basis in anything written in the Quran.” End of quote.
   She is either blind, stupid or dishonest.

   The Koran is full of commands such as sura 47 verse 4 “When ye meet the unbelievers, smite at their necks and cause a bloodbath among them.”
   All the atrocities by ISIS, Boko Haram, Hamas, Al Qaeda, Al Nusra, the Taliban, Hezbollah, Khorasan – they all find their inspiration in the Koran. They show the true face of Islam.

   Friends, my message is unpleasant, but there is no running away from it. The task of defending our home countries against Islam has fallen on our shoulders. My shoulders. Your shoulders. Today is one of the most crucial moments in our history. This moment, whether we like it or not, spells duty.

   If we shirk away from our responsibility, our children will perish and we will live the rest of our lives in shame. It is not enough to fight ISIS in Syria and Iraq; we must stop Islam from spreading here, in our own land. The less Islam, the better. It is as simple as that.

   Delete
  3. Ordinary people know it well enough. According to an opinion poll, two thirds of the Dutch are of the opinion that the Islamic culture does not belong to the Netherlands. But our leaders do not want to hear it. They try to silence everyone who speaks the truth about Islam.

   During the past ten years, I have been living under constant police protection, because Islamic terrorists want to kill me. I have been threatened by al-Qaeda, the Pakistani Taliban, jihadis in Syria, and others. I live in a safe house, policemen accompany me wherever I go. But it looks as if the Dutch Public Prosecutor is trying to silence me as much as the jihadis are.

   Three years ago, I was taken to court on hate crime charges. After a grueling court case, that lasted almost two years, I was fully acquitted. Now, the Dutch judiciary is going after me again. I am said to have insulted a population group because I asked people whether they want more or fewer Moroccans in the Netherlands.

   Moroccans are the major Islamic group in the Netherlands. They are overrepresented in crime and welfare statistics. 65 percent of Moroccans between 12 and 23 are suspect of a crime.

   Moroccans account for 75% of all the Dutch who leave for Syria to wage jihad.

   Nobody wants more Moroccans in the Netherlands.

   My party – which by the way is the largest or at least the second largest party in the polls – wants to restrict the number of Moroccans in three ways: by stopping immigration from Islamic countries, by sending back all convicted Moroccan criminals to their country of origin, and by stimulating voluntary re-emigration. They intend to prosecute me again. They want me to stop telling the truth about Islam.

   However, I will never be silenced. Not by jihadis, not by political opponents, and not by anybody. “Live free or die” – that is my motto.

   Friends, I count on you. We have to liberate the Western world from Islam.

   Islam is threatening the whole world. We have to stand together. America, Europa, Australia, Canada and certainly also the state of Israel.
   Israel is the cradle of our civilization. Defending Israel is defending ourselves. We must support our friend and ally Israel. Israel is one of us.

   In the past years, I have been traveling the world. I have been to several European countries, to Israel, to the United States, to Canada and Australia, to encourage people to stand up against Islam. But more needs to be done.

   The time has come to combine our efforts. I have taken the initiative to establish an international organization – the International Freedom Alliance IFA. Its goal is to combine our efforts, to spread the truth about Islam, to preserve our freedom and stop the islamisation of our societies. IFA aims to be a network of resistance fighters in all the countries threatened by Islam.

   We must join forces on a global scale, because the specter of Islam is haunting the entire world.

   I told you at the beginning that we have a rendezvous with history here today. Our generation has been entrusted with a huge task: To defend freedom and defeat Islam. I say it without exaggeration: the future of human civilization depends on us. It depends on you and on me. Now is a time when every man must do his duty for the cause of liberty. Help me to combat Islam. We have to save our children from centuries of darkness that will befall them if we fail to do our duty today.

   Islam should know that we, the free men of the West, will never apologize for being free men. We will never bow in the direction of Mecca. We will never surrender.

   Freedom is the birth right of every man. Your great Republic was built on this principle.

   Help me to defend this birth right, all over the world. Help me to defend this sacred principle.

   Help me to secure freedom for future generations.

   Thank you.

   Delete
 17. Portugese piloten onderscheppen namens NAZI-Amerika Russisch vliegtuig in de buurt van Rusland: Russisch vliegtuig onderschept

  ReplyDelete
 18. Lekker belangrijk: Google-chef breekt vrije val-record
  Dit is één van de mensen die verantwoordelijk is voor de samenwerking van Google met de Vaticaanse NWO, waardoor gaandeweg het hele internet in handen valt van dit duivelse systeem, want er is praktisch geen site meer is dat niet op de één of andere manier afhankelijk is van dit internet-waterhoofd.

  ReplyDelete
 19. Stoere woorden, maar zal hij ook de daad bij het woord voegen? Cameron wil naheffing niet betalen

  Political positions of David Cameron http://en.wikipedia.org/wiki/Political_positions_of_David_Cameron

  ReplyDelete
 20. Replies
  1. Geheel in de lijn van de Vaticaanse misleider Walid Shoebat, wordt door Xandernieuws weer eens het spookbeeld opgeroepen van een toekomstig 'Armageddon' tussen IS(IS) en 'het westen', terwijl er niet bij wordt verteld dat deze hele vertoning in het Midden-Oosten uit de koker komt van het Vaticaan en de Jezuïeten, en dat de islam een uitvinding is van datzelfde Vaticaan.

   Delete
 21. Exit-poll:Oekraine stemt pro-westen

  Lees: pro-de Rooms katholieke EU en de Vaticaanse NWO

  ReplyDelete
 22. Hulplijn radicaliserende christenen? Nee dat bestaat niet, maar de islam kent deze 'verrijking' wel van onze maatschappij: Hulplijn radicaliserende moslims

  Simpelweg de islam verbieden als een mensVIJANDIGE ideologie, is kennelijk te moeilijk.

  ReplyDelete
 23. KRANKJORUM OVSE prijst verkiezingen Oekraine

  De etnisch-Russische inwoners van Oekraïne willen met dit Oekraïne niets meer te maken hebben, dus logisch dat de 'pro-westerse' (lees: pro-Vaticaanse NWO) partijen gewonnen hebben, want hun electoraat is Rooms Katholiek, en pro-EU en pro-Obama.

  ReplyDelete
 24. Replies
  1. De 'koude oorlog' was NEP, een 'hoax'! Het was een afspraak achter de schermen tussen de twee grootmachten de VS en de voormalige Sovjet-Unie namens het SATANISCHE VATICAAN!
   Het einde van deze NEP-toestand was ook namens de ROOMSE SATANSKERK. De VS worden door het Vaticaan geleid en marxisme/communisme zijn een uitvinding van de Jezuïeten, namens het Vaticaan.
   Het uiteindelijke doel is te komen tot een WERELDREGERING o.l.v. het BEEST, de KEIZER van het ROMEINSE RIJK, en dat is de PAUS, de Pontifex Maximus, de 'plaatsvervanger van Christus op aarde' en om wereldwijd de ZONdag in te stellen als de zogenaamde goddelijke rustdag, terwijl de enige ware goddelijke rustdag de SABBAT is, van zonsondergang vrijdag (de zesde dag) tot zonsondergang zaterdag (de zevende dag).

   Tegen die tijd zal de islam zijn VERNIETIGD, want die kan Rome en satan dan niet meer gebruiken, ook al komt de islam zelf voort uit de koker van de Roomse satanskerk, en daartoe dienen de komende Psalm 83- en Ezechiël 38-oorlogen, waabij de Vaticaanse NWO Israël zal gebruiken om een einde te maken aan de islam, want de regering van Israël werkt samen met het Vaticaan onder het teken van het SATANISCHE HEXAGRAM, de zogenaamde 'Davidsster'.

   Dit is SATANS manier om God te KRENKEN en om zich te keren tegen het volk van God, de GELOVIGE Joden, en vele 'Christenen' doen daar NU al aan mee door op ZONdag net te doen alsof dit Gods rustdag zou zijn!

   OP HET SCHENDEN VAN GODS SABBAT STOND DE DOODSTRAF!
   Zo HEILIG was en IS Gods Sabbat voor zijn WARE volk, en is dat NOG STEEDS!

   Maar de HEIDENEN hebben daar LAK aan onder aanvoering van SATAN, en zo zal dat mede gaan leiden tot het grote EINDTIJDCONFLICT tussen God en de duivel, met Israël als inzet, want een belangrijk deel van het Joodse volk zal WEIGEREN in de pas te lopen met die VATICAANSE WERELDORDE, en zal WEIGEREN om het MERKTEKEN van het BEEST te aanvaarden, wat ALLES te maken heeft met die SATANISCHE ZONdagsheiliging.

   Het is namelijk de keuze tussen ZONaanbidding (het hakenkruis is een teken van de zon, en Hitler-Duitsland was de Roomse voorloper van het komende antichristelijke rijk, en het hakenkruis werd toegepast vanuit AMERIKA net als de 'Hitlergroet') en de ware aanbidding van de God van de Bijbel, de God van Israël, die JEZUS is!

   Bij aanvang van het komende 1000-jarige vrederijk o.l.v. JEZUS zal de Sabbat WERELDWIJD in ere worden hersteld en zullen de volkeren beseffen dat JEZUS een JOOD is en zal het HEIDENSE, BABYLONISCHE SATANISCHE wereldrijk van satan en zijn ROOMSE SATANSKERK worden VERNIETIGD!

   Het is 'logisch' dat satan er alles aan doet om te proberen om dat TEGEN te houden!

   Hij zal echter VERLIEZEN en JEZUS zal OVERWINNAAR ZIJN!!

   Delete
 25. Poetins adviseur uit oorlogstaal

  Dat de NAVO CONTINU oorloszuchtig HANDELT jegens Rusland zegt de westerse (lees: Vaticaanse) pers (waaronder de NOS) niet.

  ReplyDelete
 26. Replies
  1. AFLEIDINGSMANOEUVRE van de JEZUÏETEN!
   Zij handelen in naam van het Vaticaan en de Paus..en LUCIFER.

   Delete
 27. Replies
  1. Ministerin Hennis klets uit haar Vaticaanse NEK!

   Wat heeft de Vaticaanse ROVERSBENDE te zoeken in de invloedssfeer van Rusland?

   HETZELFDE ALS DESTIJDS HITLER-DUITSLAND, en toen ook namens het DUIVELSE Vaticaan.

   Delete
 28. Replies
  1. Dit soort video's worden bewust gepubliceerd om SCHRIK, TERREUR=ANGST aan te jagen namens SATAN en zijn ROOMSE SATANSKERK, waar de islam deel van uitmaakt!
   Het doel is om mensen MURW te maken, opdat ze uiteindelijk braaf het merkteken van het beest zullen aanvaarden, waardoor ze voor EEUWIG verloren zullen gaan.

   Besef dat God-JEZUS dit alles toelaat op ZIJN door HEMZELF VERVLOEKTE wereld, opdat mensen KIEZEN zullen aan welke kant ze willen staan: zijn kant of de aan de zijde van de duivel!

   Delete
 29. Replies
  1. Poetin was dat zooitje SATANISCHE CRIMINELEN helemaal zat en verliet boos en teleurgesteld de G-20-top.

   Hij gaat zich in de toekomst wreken op Israël, dat qua systeem net zo goed aan de kant staat van de SATANISCHE Vaticaanse NWO.

   Eén derde deel van het Joodse volk heeft daar echter niets mee te maken, en God gebruikt straks Rusland en bondgenoten (Gog en Magog) om dat deel van Israël duidelijk te maken dat Hij omwille van hen Israël zal redden.

   Delete
 30. Replies
  1. SATAN OBAMA gaat namens het duivelse Vaticaan echt niet vechten tegen iets wat ze zelf tot stand hebben gebracht!

   Deze smeerlap zal bakken en braden in de hel!

   Delete
 31. Replies
  1. Netanyahu doet net alsof hij het zo voor zijn land en volk opneemt, maar hij staat zelf net zo goed aan de kant van de Vaticaanse NWO, en slijmt tegen de ANTICHRIST, de PEDOFIELE Paus van Rome, aanbidder van LUCIFER, die andere WALGELIJKE IDIOOT, die zal bakken braden in de hel!

   Delete
 32. Sieg heil voor de computer: Alle tweets nu doorzoekbaar

  15 Zo nam de HEERE God den mens, en zette hem in den hof van Eden, om dien te bouwen, en dien te bewaren. 16 En de HEERE God gebood den mens, zeggende: Van allen boom dezes hofs zult gij vrijelijk eten; 17 Maar van den boom der kennis des goeds en des kwaads, daarvan zult gij niet eten; want ten dage, als gij daarvan eet, zult gij den dood sterven. Genesis 2 http://biblehub.com/svg/genesis/2.htm

  HEERE=IK BEN, DIE IK BEN

  ReplyDelete
 33. Diezelfde VATICAANSE VN: VN: totale wetteloosheid in Oost-Oekraïne

  Het SATANISCHE Vaticaan schept eerst zelf een probleem, en komt dan met de "oplossing", zoals het duivelse Vaticaan dat altijd doet.
  Het is de meest CRIMINELE MAFFIA=organisatie ter wereld en in de geschiedenis, met als rookgordijn de "christelijke religie"!
  De fascistische regering van Oekraïne staat aan de kant van het Vaticaan, tegen de belangen van de Russische inwoners van dat land.
  Zo heeft destijds ook het Vaticaan zitten stoken in voormalig Joegoslavië, en zo stookt het Vaticaan overal ter wereld in het belang van satan en zijn toekomstige wereldheerschappij, want God-JEZUS schiep EXPRES (middels de spraakverwarring) verschillende volkeren en naties, opdat de mensen niet opnieuw gemeenschappelijk in HOOGMOED zouden ontaarden, zoals in Babel, maar de BABYLONISCHE, dus SATANISCHE macht van de DUIVEL en het VATICAAN wenst dat dus ONGEDAAN te maken, en alle volkeren één te maken onder zijn DICTATUUR.

  ReplyDelete
 34. Replies
  1. Shoebat-aanhanger Xander, maakt er weer een potje van! Shoebat trekt de vergelijking met Hitler, alsof deze GEK niet ALLES deed namens het SATANISCHE Vaticaan!
   Over de aanstaande Psalm 83-oorlog (tot eer van de God van Israël) hebben Shoebat en Xander het niet, en over de duivelse rol van het Vaticaan al helemaal niet, wat de rol van MISLEIDER Walid Shoebat, namens het Vaticaan, BEVESTIGT!

   Hitler werd destijds door 'Rome' gebruikt om grenzen te verleggen (vooral van Duitsland en Polen), om Joden te vernietigen en Protestanten en Oosters-Orthodoxen, en aan satan te offeren door ze LEVEND in de ovens te verbranden, en om de rol van het Protestantisme in Europa te verkleinen en te verzwakken, maar van meet af aan moest hij verliezen, want de VS moest NAMENS HET VATICAAN, de nieuwe wereldmacht worden, en nadat hij klaar was mocht hij 'fijn' van het Vaticaan naar Zuid-Amerika vluchten, samen met vele andere nazi's.
   Een andere groep nazi's ging naar de VS om daar onder andere de CIA, de NSA, de FBI en de NASA gestalte te geven, NAMENS HET VATICAAN.

   Dat Turkijë ook maar IETS voorstelt, komt omdat het deel uitmaakt van de NAVO, wat onder leiding staat van de VS, en DUS van het VATICAAN.

   Het huidige Turkijë is dus een creatie van het Vaticaan, en het Vaticaan gebruikt Turkijë net als destijds Hitler-Duitsland, en als de 'klus' geklaard is, dan laat het Vaticaan Turkijë en Erdogan net zo hard vallen als destijds Hitler.

   Het gaat niet om de islam!

   Het gaat om de OPVOLGER van ALLE VALSE RELIGIES: SATANISME!!

   LUCIFER-AANBIDDING!

   Iets anders accepteert satan NIET!

   En waar wordt LUCIFER reeds aanbeden?

   IN HET VATICAAN en via de PAUS!!!

   DOMME Xander en wee Walid Shoebat, want eens zal hij zich tegenover de God van de Bijbel (JEZUS) moeten verantwoorden wegen zijn LEUGENS!

   Walid Shoebat is a DECEIVER!

   Delete
 35. Geheime diensten mogen ook via kabel afluisteren

  Een daarom willen ze iedereen de glasvezelkabel opdringen, want via glasvezelkabels gaat aflsuisteren VEEL efficiënter en sneller!

  Natuurlijk is het doel WEL om ons allemaal af te luisteren: de 'overheid' is onze ERGSTE VIJAND, want die werkt samen met het SATANISCHE VATICAAN!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.