Saturday, January 31, 2015

Prinses Beatrix jarig


Prinses Beatrix is vandaag jarig. De voormalige koningin wordt 77 jaar. Waar ze haar verjaardag viert is niet bekend, maar gebruikelijk is dat ze die in huiselijke kring viert.


 Waarschijnlijk is dat dan voor het eerst op kasteel Drakensteyn sinds haar terugkomst in Lage Vuursche op 4 februari vorig jaar. Ze woonde van 1963 tot 1981 ook al op Drakensteyn waarna ze verhuisde naar Huis ten Bosch in Den Haag.

Bron...

1 comment:

 1. +JohnDopeTV
  Nou en?
  Heb je soms een menselijke held nodig om achterna te lopen?

  Ik heb maar één HELD: een KEREL die voor die duvel niet bang was en terwijl IEDEREEN Hem in de steek liet, zich liet kruisigen voor zijn ideaal.
  DAT MENSEN VAN HEM en ELKAAR HOUDEN!
  Ik hou van Micha Kat. zelf als het een LUL zou zijn, en weet je wat?
  Ik wil zelfs van jou houden, zelfs als je een NOG grotere LUL zou zijn!
  NIemand is beter of slechter dan een ander, en allemaal hebben we gezondigd tegen onze schepper en we verdienen allemaal de hel.

  Joris Demmink is een SUPERKLOOTZAK, maar zelfs hij kan nog genade krijgen als hij EERLIJK wordt en zijn MISADEN opbiecht en daar VERANTWOORDELIJKHEID voor wil aanvaarden.
  Doet hij dat niet, dan weet God wel raad met hem!

  Dat geldt voor IEDEREEN!

  VRIENDELIJKE groeten van Hans!
  Hans S
  1:16 AM
  +All things gaming and animals "Waarom gaat hij niet gewoon van een klif afspringen en verzuipen?"

  Waarom doe je dat zelf niet?

  Wat een WAANZIN!

  Alsof ZELFMOORD plegen iets oplost!?

  Nederland is naar de KLOTE, en als je het interessant vindt dan weet ik daar wel wat op: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/Nederland%20naar%20de%20klote

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.