Friday, February 13, 2015

Eindtijdberichten 54 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 53 End Time Messages

200 comments:

 1. Busted: Regime Kiev gives Americans fake pictures of Russian tanks in Ukraine

  Links to German and English sites at the end of the Dutch article: use translator

  ReplyDelete
 2. Was het wel een moslim, of was het een CIA-zelfmoordcommando namens het Vaticaan, met als doel om ANGST te zaaien, zodat men uiteindelijk de 'oplossing' van al deze ellende namens het Vaticaan en de Paus zal aanvaarden, hetgeen een typische MAFFIA-tactiek is, en het Vaticaan is de ERGSTE en meest SATANISCHE MAFFIA-organisatie op aard?

  Ook opvallend is HOEVEEL aandacht de Vaticaanse NOS hier aan besteed.

  Schutter Kopenhagen mogelijk gevlucht per trein

  Deense premier krijgt steun uit Europese landen

  'Het doel was hetzelfde als bij Charlie Hebdo'

  Deense politie: dader van twee aanslagen gedood

  Reconstructie van de aanslagen in Denemarken

  Dader twee schietpartijen Kopenhagen doodgeschoten

  'Dader is paar meter van mijn slaapkamer gedood'

  ReplyDelete
 3. Dwaze BABYLONISCHE Katholieken: Carnaval Ter Apel aangepast na fataal ongeluk

  Als je katholieken vraagt WAAROM ze eigenlijk 'carnaval' vieren, dan weten ze dat niet eens....

  ReplyDelete
 4. Spook-auto's voor spookachtige tijden: 'Apple werkt aan zelfrijdende auto'

  En op een gegeven moment zegt een computerstem: uw auto wordt op dit moment door satan zelf bestuurd....

  ReplyDelete
 5. JA JA.. Premier: dit was een aanval op alle Denen ...en dus hebben wij het recht om VRIJHEIDSBEPERKENDE MAATREGELEN in te voeren, 'dankzij' deze aanslag....

  Met de groeten van Satan en het Vaticaan!

  ReplyDelete
 6. Er is nog geen succesvolle methode gevonden om mensen te deradicaliseren.

  Nee, hè hè: deze lui zijn BEZETEN van 'allah'=SATAN

  ReplyDelete
 7. NSA=CRIMINELE organisatie: NSA hackte Nederlands simkaart-bedrijf

  Namens de Vaticaanse NWO, uiteraard.

  ReplyDelete
 8. Gematigde moslims zijn vaak de eerste slachtoffers van de radicale islam, omdat ze NIET islamitisch (moordzuchtig) genoeg zijn: Moslims vormen 'vredeskring' om synagoge

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moslima's zijn islamitische NONNEN!

   Delete
 9. Replies
  1. The attempt for the Vatican illegal royals and masonic cabal to get Russia to bite for a war is not going so well is it.
   Perhaps they should stick to heroin and child trafficking instead. The NATO Nazi coup in Ukraine isn't going so well either. This is they kind of thing the Internet was meant to be for.
   How long can that child raping BBC keep spinning the 20th century control narrative to everyone without a way of searching there real news is anyone's guess.
   Please British establishment. You are an embarrassment to yourself. I wonder in a few more years if you lot haven't managed to shut down the alternative media, will be able to do fundraising for children in need.
   Perhaps you should change that campaigns name to" peedos in guit ".
   This news article posted here is showing up the double faced nature of the British elites for who they are. I mean how dumb are the political classes. Don't they know that they are a complete joke. Stupid fake Jews, Jesuits and peedos. Go back to 1852 where people still look up to you. Dumb assess. 
   Jim Beckwith
   8:24 PM
   +
   1
   0
   1

   Yeah that site Global research is an awesome site for World News and the NWO.Obama's days are numbered.

   Delete
 10. Parlement Oostenrijk akkoord met omstreden islamwet

  Is dit goed?

  Nee: men moet overal de islam VERBIEDEN, want 'allah' is de DUIVEL!

  Maar mensen zijn zelf van de duivel en dus doen ze dat niet, en dus zal JEZUS de islam en elke SATANISCHE IDEOLOGIE VERNIETIGEN, INCLUSIEF de aanhangers en gedogers ervan.

  ReplyDelete
 11. Xandernieuws bekeert zich maar niet van het fungeren als spreekbuis van de ROOMSE Walid Shoebat, de zogenaamde 'Palestijnse ex-terrorist' die zich tot het Christendom heeft bekeerd. Ja, hij heeft zich tot de Roomse versie van het Christendom bekeerd, en zal NOOIT zeggen dat de islam uitgevonden is door diezelfde ROOMSE SATANSKERK.
  Namens die Roomse SATANSKERK roept hij op om ONGEHOORZAAM te zijn aan JEZUS, die zijn vijanden NIET doodde, maar liefhad, en zijn leven voor hun gaf aan het kruis.
  Verder verlaat Xandernieuws zich op OCCULTE voorspellingen aangaande de eindtijd, om maar een topic te kunnen produceren, en om de SCHRIK erin te houden, want 'Xander' van Xandernieuws gelooft NIET in de Bijbelse PRE-Tijd van Benauwdheid voor Jakob=ISRAËL-OPNAME (pre-tribulatie-opname) omdat Xander besmet is met de ROOMSE VERVANGINGSLEER, die LIEGT dat 'de kerk' in plaats is gekomen van Israel als het uitverkoren volk, terwijl juist de laatste jaarweek van Daniël 9 (die nog niet vervuld is), van de profetie over de 70 jaarweken, uitsluitend over Israël gaat en over het Joodse volk, al zal dat zeker ook gevolgen hebben voor de hele wereld, omdat de hele wereld door de boze (SATAN) wordt opgehitst tegen God en zijn volk en ook tegen iedereen die echt van JEZUS houdt, omdat JEZUS zelf God is en ook een JOOD.

  Commentaar op:

  26-02-15
  - Voorspellingen zieners komen uit: Derde Wereldoorlog nabij?
  - Oproep aan vrijwilligers: Tijd om jihad te stoppen met nieuwe kruistocht

  ReplyDelete
 12. Bosnische moslims die hun eigen mensen hebben vermoord om de schuld aan de Serviërs te kunnen geven: VS deporteert Bosniërs om oorlogsmisdaden

  "Een groot deel van de verdachten zou betrokken zijn geweest bij de genocide in Srebrenica, blijkt uit onderzoek van de immigratiedienst. Daarbij werden ongeveer 7500 moslimmannen vermoord."

  ReplyDelete
 13. Replies
  1. Uiteraard noemt Xandernieuws NIET het Vaticaan en de Vaticaanse NWO als de BINDENDE DUIVELSE macht achter deze ontwikkelingen.

   Delete
 14. Het was te verwachten: Rusland BIJ VOORBAAT 'schuldig' aan neerhalen van MH17: Vijf vragen over het MH17-onderzoek

  De Nederlandse staat is een LEUGENFABRIEK geworden dat volledig meewerkt met de SATANISCHE, VATICAANSE NWO, en de Nederlandse regering is daarmee MEDEPLICHTIG aan de MASSAMOORD op de inzittenden van de MH17, waarvan het meerendeel Nederlanders.

  We worden dus bestuurd door een SUB-MAFFIA van de HOOFD-MAFFIA van het VATICAAN.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 'AIVD houdt informatie achter voor politieteam MH17'

   HOUDT JE HARSES, OF ANDERS! zeggen de Nederlandse MAFFIA-'authoriteiten' tegen diegenen die WETEN dat de AIVD informatie achterhoudt.

   Wie wil weten hoe het was in '40-'45, die krijgt nu uitgebreid daartoe de gelegenheid, en dan zitten we nu in de fase van de bezetting dat 'het allemaal nog wel meevalt', maar het is DEZELFDE ROOMSE SATANSBENDE die de dienst uitmaakt in Nederland!

   Delete
 15. Gewetensvolle Slob dreigt begrotingsonderhandelingen te boycotten

  GewetenLOZE Minister Dijsselbloem "vindt het dreigement van Slob onverstandig".

  Zo wordt ons land verder naar de KLOTE geholpen door politici en beleidsmakers die heulen met de GELDGEKKE Vaticaanse NWO.

  ReplyDelete
 16. NWO-Opstelten wil Jihad-moordenaars niet statenloos maken, terwijl deze lieden wel medemensen LEVENLOOS mogen maken: Opstelten: mensen niet stateloos maken

  ReplyDelete
 17. Replies
  1. Alex Jones CIA Disinformation internet intelligence Agent http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/12/alex-jones-cia-disinformation-internet.html
   Alex reveals a lot of valuable information, but he will never reveal that the Jesuits and the Vatican are behind everything.

   Delete
 18. Replies
  1. Ukraine crisis: US general urges to kill as many Russians as possible

   Links to German and English sources at the end of the Dutch article: use a translator

   Delete
 19. ROOMSE XANDERNIEUWS komt met WAANZINNIGE verhalen over ISIS dat Het Vaticaan zal veroveren, terwijl ISIS een project is van de JEZUÏETEN en de CIA, en DUS van het Vaticaan.
  Naar hartelust wordt weer verwezen naar de LEUGENS van Walid Shoebat, de zogenaamd tot het "Christendom" bekeerde ex-Palestijnse-terrorist.
  De taak van Shoebat is om vooral te benadrukken dat 'het gevaar' van de islam komt, zonder ooit maar een keer te vermelden dat de islam een product is van het duivelse Vaticaan, en om vooral ervoor te zorgen dat NIET de Paus als Antichrist wordt gekenmerkt, maar de islam.

  Verder vermeldt Xandernieuws verwijzingen naar GERUCHTEN over de zogenaamde dood van Vladimir Poetin.

  Ik heb ook een GERUCHT: Xander, van Xandernieuws heeft teveel paddo's geconsumeerd.

  ReplyDelete
 20. Wat kun je anders verwachten van een land waar de dochter van Hitler (via kunstmatige inseminatie) aan de macht is: Hoofddoekverbod Duitse leraressen geschrapt

  Maar het 'moet' zo gaan, want de gemiddelde Duitser en de gemiddelde Europeaan is van de God van de Bijbel losgeslagen en alleen als genoeg mensen Godvrezend zijn kan dit KWAAD worden tegengehouden, want de islam is gewoon een vorm van SATANISME namens het SATANISCHE VATICAAN, die deze DUIVELSE IDEOLOGIE in het leven heeft geroepen.

  ReplyDelete
 21. Geert Wilders kan roepen wat hij wil, maar als hijzelf niet Godvrezend is, doch slechts een agnosticus, dan zal hij NIETS klaarspelen.
  Willem van Oranje is wel niet het beste voorbeeld van een gelovige in JEZUS-God-de Bijbel, maar hij was als leider van de Nederlanden WEL Godvrezend, en dat heeft God destijds GEZEGEND.

  Toch even aandacht voor wat Geert Wilders te zeggen had, en dat natuurlijk vooral m.b.t. de islam, want hij heeft wel gelijk als hij zegt dat Nederland uit het Schengen-verdrag moet stappen:

  PVV-Nieuwsbrief  Nederland moet onmiddellijk weer grenscontroles invoeren en daarvoor het Schengenverdrag buiten werking stellen. Dat is nodig om terroristische aanslagen in Nederland te voorkomen. PVV-leider Geert Wilders zei dat vrijdag bij RTL Z.

  Wilders verwees naar uitlatingen van de Griekse minister van Defensie. Die heeft gedreigd vluchtelingen uit het Midden-Oosten Europa binnen te laten als de andere EU-landen zijn land niet financieel helpen. Onder die vluchtelingen zouden zich zomaar terroristen van Islamitische Staat kunnen bevinden.

  Daarom moet Nederland onmiddellijk de grenzen sluiten, aldus Wilders. Volgens hem kan dat ook, omdat Nederland rond de nucleaire top in Den Haag vorig jaar ook tijdelijk weer grenscontroles invoerde en het Schengenverdrag even buiten werking stelde. 'Schengen' regelt dat mensen binnen de 26 landen die zijn aangesloten bij het verdrag vrij kunnen reizen, zonder grenscontroles.

  Wilders zei bij RTL verder dat het ministerie van Defensie er niet per se meer geld bij hoeft te krijgen. Als de Nederlandse militairen uit buitenlandse missies als die in Mali worden teruggetrokken, kunnen ze in Nederland worden ingezet om aanslagen te voorkomen. Ook de aankoop van het gevechtsvliegtuig JSF afblazen levert geld op dat Defensie kan inzetten voor de binnenlandse veiligheid, aldus Wilders.

  Klik hier voor het artikel op Telegraaf.nl http://www.telegraaf.nl/verkiezingen/ps2015/23797739/__Wilders___Weer_grenscontrole___.html

  Klik op de foto voor het interview met Geert Wilders bij RTL Z:
  http://www.rtlxl.nl/#!/


  (Let op: filmpje is alleen te bekijken via de PC of RTLXL app via uw smartphone en tablet)


  Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders http://www.pvv.nl/index.php/fracties/tweede-kamer/geert-wilders/mail-aan-geert-wilders.html

  ReplyDelete
 22. De PSYCHOPATEN van de NOS gaan ijverig door met LIEGEN en RTL doet vrolijk mee: RTL: bewijs voor neerhalen MH17 met Buk-raket

  ReplyDelete
 23. SATAN Obama gaat Israël straffen voor verkiezingswinst Netanyahu

  Obama wil graag bakken en braden in de hel en ook Paus Franciscus, want Obama doet alles namens het weerzinwekkende Vaticaan en de DUIVEL.

  ReplyDelete
 24. Replies
  1. Man, man, man, wat is Xandernieuws de weg kwijt!
   De hele satanische islam is een uitvinding van het VATICAAN, en Obama zelf, is ook een loopjongen van de Paus, en Turkije is deel van de Gog en Magog-coalitie, die in de nabije toekomst Israël zal aanvallen, NA de Psalm 83-oorlog en NA de pre-Tijd van Jakob's Benauwdheid-opname, waar 'Xander' van Xandernieuws NIET in gelooft, want Xandernieuws hangt de ROOMSE 'mid-trib-opname' aan, die nergens op slaat.

   Hij gebruikt in zijn artikel ook het ROOMSE woord 'kerk' ('de kerk van gelovigen' en 'Paulus gebruikte ‘naon’ voor de Kerk') waar veel PSEUDO-KATHOLIEKE Protestanten maar niet van kunnen loskomen, net zoals veel Engelstaligen maar niet los kunnen komen van het ROOMSE woord 'church, wat eens te meer laat zien dat hij zich laat gebruiken door de ROOMSE MISLEIDER, Walid Shoebat, die er ALLES aan doet om te voorkomen dat men de Paus en het Vaticaan als de basis van de ANTICHRIST zal zien.

   Kortom: het artikel heeft wel enige nieuwswaarde, maar de 'profetische uitleg' in de rest van het artikel kan zo in de VUILNISBAK: WAT EEN WAANZIN!

   Turkije worrdt door God=JEZUS compleet IN DE PAN GEHAKT, na de opname, in de Ezechiël 38/39-oorlog, en daarna zal de ANTICHRIST=de PAUS=de KEIZER van het ROMEINSE RIJK, onder vermomming van een geestelijke leider te zijn, de WERELDMACHT naar zich toe trekken.

   Wie dit niet ziet, snapt van het profetische woord GEEN SNARS!

   Ik beschouw Xandernieuws in dit opzicht als een spreekbuis van het Vaticaan.

   WAT EEN WAANZIN!

   Delete
 25. Één grote BELAZERIJ: Mars-kolonist: planeetproject is bedrog

  De NASA is één van de ERGSTE LEUGENORGANISATIES in de geschiedenis!

  Het hele ruimtevaartproject is één grote, SMERIGE leugen, namens het SATANISCHE Vaticaan.

  De VS is een project van het Vaticaan en de DUIVEL, gecreëerd met het oog op de nabije TOTALE WERELDCONTROLE middels de PAUS, die de ANTICHRIST is, die net doet alsof hij de Valse Profeet is, en een ANDERE DEBIEL, die zal worden aangezien voor de Antichrist.

  Satan heerst over deze wereld via het VATICAAN!
  Het is zijn VERROTTE hoofdkwartier.

  ReplyDelete
 26. DOLDWAZE NASA scheidt astronautentweeling voor onderzoek

  Deze SMERIGE LEUGENORGANISATIE hoeft op geen enkele wijze serieus genomen te worden.
  De PATHOLOGISCHE LEUGENAARS van de NASA (namens het SATANISCHE Vaticaan) solliciteren allemaal naar een hete plek in de hel!

  De LEUGENAARS van de NOS ook!

  SMEERLAPPEN!

  SATANSKNECHTEN!

  ReplyDelete
 27. Replies
  1. De God van Israël (JEZUS) 'bespioneert' IEDEREEN en VEEL BETER dan satan, en die BOEVENBENDE in de VS, dat samenwerkt met het satanische Vaticaan, wordt door God uitermate GOED in de gaten gehouden.

   God's enorme troef: Hij heeft de SLAAP geschapen en de meest gewetenloze schoft is compleet MACHTELOOS als hij (of zij) slaapt.

   Een prachtige gelegenheid voor God om de hersens eens aan een intern onderzoek te onderwerpen om te kijken wat daarin allemaal aan informatie staat opgeslagen.

   Het 'aapje van God' (de duivel) denkt dat hij dat ook kan via menselijke techniek, maar dat valt allemaal best wel tegen.

   Maar God kan natuurlijk ook IEDERS gedachten lezen wanneer men bij bewustzijn is, en satans gedachten zijn een OPEN BOEK voor Hem.

   Kortom: het is gewoon WAANZIN om de ILLUSIE te koesteren dat men voor God=JEZUS iets verborgen kan houden.

   DOMME, SATANISCHE mensen denken dat dat wel kan, en satan is helemaal KNETTERGEK, want hij kwam juist ten val toen hij 'buiten God om' begon te denken, en dacht dat hij God wel eens eventjes naar de kroon kon steken.

   WAT EEN DWAAS!

   God wist trouwens al van TEVOREN wat hij zou gaan denken!

   Toch heeft Hij hem gemaakt, want aan God ligt het niet dat deze (eens goede) engel tegen Hem in OPSTAND kwam, want God zette hem niet aan tot dit soort DWAZE gedachten.

   De gedachtenstroom van satan die tot zijn val leidde heet HOOGMOED en OVERMOED.

   Het werkt net als DRUGS en het is HEEL VERSLAVEND.

   Hoogmoedige dwazen zijn bijna niet te genezen, als het om mensen gaat, en als het om satan en de overige gevallen engelen gaat, dan is genezing alleen mogelijk door hun in de poel van puur te PIJNIGEN en tot de GOEDE belijdenis te DWINGEN dat JEZUS HEER is, en hun te DWINGEN de knieën te BUIGEN voor hun schepper!

   Zulke tyoes doen dat NIET uit liefde, maar omdat ze dan tot besef zijn gekomen dat ze geen andere keus hebben vanwege de PIJN, en ondertussen is God-JEZUS hun wel kwijt als wezens die Hem VRIJWILLIG de EER geven, maar Hij heeft voor eeuwig ook geen LAST meer van hun.

   De lieden achter de Vaticaanse NWO willen blijkbaar allemaal onderworpen worden aan deze 'therapie', ook wel bekend als de TWEEDE DOOD, of de poel van vuur.

   DOMME FIGUREN!

   Delete
 28. Islam is CRIMINALITEIT: Cel geëist voor misbruik omroepsubisidies

  Maar hoe kan het ook anders: 'allah' is SATAN and de islam is een uitvinding van het SATANISCHE Vaticaan.

  ReplyDelete
 29. Strenge regels voor particulieren, maar de Amerikaanse NAZI-overheid kan zelf onbeperkt drones gebruiken om te LIQUIDEREN en te SPIONEREN: VS komt met nieuwe regels voor drones

  ReplyDelete
 30. Nieuwe LEUGENS van de (Nazi)NASA, en mede gepropageerd door de nationale LEUGENFABRIEK, de NOS: Essentieel element voor leven gevonden op Mars

  De 'beelden van Mars' zijn gewoon op aarde gemaakt en bewerkt zodat ze afkomstig lijkten te zijn van de 'rode planeet'.

  SATANISCHE LEUGENS namens het SATANISCHE Vaticaan!

  ReplyDelete
 31. Wat zit er achter deze ramp? Is het toch de bedoeling dat de Amerikaanse passagiersvliegtuigen de Europese Airbus zullen gaan verdrijven, en dan komt zo'n ongeluk (en was het wel een ongeluk?) goed van pas, want de Airbus krijgt zo een enorme reputatieschade: Germanwings gaat uit van ongeluk

  ReplyDelete
 32. Deze vrouw heeft het CRMININELE Amerikaanse 'rechtssysteem' overleeft: Amerikaanse moeder doet na 22 jaar dodencel haar verhaal

  ReplyDelete
 33. Obama de WETTELOZE: "Ik meen dat we elke wet moeten volgen, zelfs als ik het er niet mee eens ben", zegt Cruz tegen CNN. "Daarin verschil ik van president Obama. Als hij het ergens mee oneens is, negeert hij de regels of verandert ze zelf."
  Zelfs Obamacare-hater Cruz komt niet onder de wet uit

  De VS wordt geregeegd door een CRIMINEEL, namens het SATANISCHE Vaticaan, net als in de jaren '30 van de vorige eeuw Duitsland werd geregeerd door de CRMINEEL Adolf Hitler namens het Vaticaan.
  (En de CRIMINEEL Mussolini bestuurde Italië namens het Vaticaan, Franco de crimineel, regeerde namens Vaticaan, over Spanje, en Stalin, de Jezuïet, regeerde namens het Vaticaan, over Rusland en de Sovjet-Unie)
  De GANGSTER Roosevelt regeerde over de VS en de GANGSTER Churchill over Engeland, en allemaal namens het Vaticaan.
  En Nederland wordt geregeerd door een ILLEGALE monarchie, namens het Vaticaan, want elke wet door de vorst ondertekend, anders heeft het geen rechtsgeldigheid, dus denk maar niet dat er democratie in Nederland bestaat: dat is allemaal volksverlakkerij.

  Het doel was en is om te komen tot een wereldregering namens het Vaticaan en SATAN.

  ReplyDelete
 34. Dit is wat de 'officiële media' ons willen doen geloven: Zelfmoord van piloot leidde vaker tot crashes

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat wil men met dat zelfmoordverhaal bereiken? Dat men met angst en beven besluit om maar niet meer per vliegtuig te reizen omdat de piloot wel eens levensmoe zou kunnen zijn?

   Delete
  2. Wat wel waar is, is dat er een MANIAK in het Witte Huis zit namens het Vaticaan, die nog VEEL ERGER is dan een ZELFMOORDPILOOT!

   Deze gek stuurt (gelijk Hitler en Stalin) de wereld aan op de totale vernietiging!

   Godzijdank komt de HEER JEZUS eraan!!!

   Delete
  3. In totaal zijn er nu 22 vliegtuigen van het type Airbus A320 neergestort. Daarbij vonden 951 mensen de dood. Op iedere 1 miljoen starts zijn er 0,16 dodelijke ongelukken, waarmee de A320 iets beter presteert dan zijn grootste concurrent, de Boeing 737, die op 0,2 per 1 miljoen starts staat. Gemiddeld lopen mensen in een auto 5 x meer kans een dodelijk ongeluk te krijgen dan in een vliegtuig. (bron: Xandernieuws)
   ===========

   Nou DAT is een HELE geruststelling!?

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.