Sunday, March 1, 2015

Den Haag herdenkt 'vergissingsbombardement'


Den Haag herdenkt 'vergissingsbombardement'


Suggereer ik nu dat de Britten destijds met opzet Den Haag hadden gebombardeerd?

Dat suggereer ik niet slechts: de FEITEN bewijzen dat dit zo gegaan is.

Stel dat dit een BRITSE stad was geweest in BEZET gebied: zouden de Britten dan het risico hebben genomen om heel veel EIGEN burgers te doden bij een aanval op de (mobiele) nazi-raketlanceerinstallaties?

NATUURLIJK NIET!

De Britten waren destijds helemaal niet zulke vrienden van de Nederlanders, en de Britten noemen onze taal niet voor niets DUTCH wat bijna hetzelfde klinkt als DEUTSCH voor hun eigen Duitse taal.

In de optiek van de Britten was Nederland helemaal niet belangrijk, doch slechts een obstakel op weg naar de overwinning op Hitler-Duitsland, en vanuit Den Haag werden immers levensgevaarlijke, ONGELEIDE V-2 raketten op Londen afgevuurd, wat voor de nazi's altijd raak was, want in die tijd (en ook nu nog niet) was men NIET in staat om die raketten tegen te kunnen houden, die met SUPERSONISCHE snelheid op hun doel afgingen, geheel anders dan de relatief TRAGE ONGELEIDE V-1 (kruisraketten) 'vliegende bommen', die vaak met succes werden vernietigd voordat ze schade konden aanrichten.

De nazi's pasten overigens het MISDADIGE principe toe van het 'menselijke schild', erop gokkende dat de geallieerden dan niet het risico zouden nemen om te trachten de raketlanceerinstallaties te vernietigen, die met OPZET vanuit CIVIEL gebied werden afgevuurd, een tactiek die veelvuldig wordt toegepast door de "Palestijnen' en Hezbollah.

Maar de reden dat ik dit topic plaats is om mensen te laten nadenken over de WERKELIJKE REDEN van de oorlog, want die reden kwam voort uit de koker van de ROOMSE SATANSKERK.

Hitler-Duitsland kon ontstaan 'dankzij' de ENORME steun vanuit het Vaticaan, maar ook vanwege de steun vanuit Amerika, dat Hitler-Duitsland heeft gefinancierd.

Ook de Britten hadden belang bij deze oorlog, want de Britse kroon dient het Vaticaan, en de kaart van Europa diende DRASTISCH te worden gewijzigd met het oog op de naoorlogse situatie, waarin het 'Britse Rijk' ZOGENAAMD niet meer toonaangevend zou zijn, doch de NIEUWE SUPERMACHT Amerika, en daar tegenover gesteld de zogenaamde SOVJET-UNIE.

Dat de Amerikanen HELEMAAL NIET onafhankelijk zijn van het 'voormalige Britse rijk' is vanwege het feit dat de Verenigde Staten van Amerika TOTAAL in dienst staat van het Vaticaan, en de Britse kroon OOK!

Nederland kon tijdens de 'eerste wereldoorlog' (onderdeel van de satanische inquisitie van het Vaticaan en de Jezuïeten, die liep van 1914 t/m 1945, en toen ook al met als doel om de landkaart van Europa DRASTISCH te wijzigen) NEUTRAAL blijven en een relatief ONAFHANKELIJKE koers varen, maar dit diende te veranderen met het oog op het naoorlogse Europa, en de proeftuin van de latere EU was niet voor niets de BENELUX, alsof er NOOIT een TACHTIGJARIGE OORLOG was gevoerd tegen het ROOMSE BEEST!

De strijdvaardige mentaliteit van het Nederlandse volk was al veel eerder MURW geslagen door de Britten, die brutaal Nieuw-Amsterdam van de Nederlanders hadden GESTOLEN, met als gevolg de diverse Brits-Nederlandse (zee)oorlogen, die uiteindelijk de Nederlanders hadden afgemat, en weer later via de FRANSEN die onder leiding van Napoleon Bonaparte ons land rijp maakte voor de introductie van een volkomen NEP-MONARCHIE, dat nog steeds de dienst uitmaakt in Nederland, want ELKE wet wordt door het staatshoofd ondertekend en heeft daarna pas rechtskracht.

In de meidagen van 1940 VERRIED die toenmalige 'Koningin' Wilhelmina de Nederlanders door in de ochtend van 13 mei IN HET GEHEIM naar Engeland te vluchten, zonder de regering en het opperbevel in te lichten, terwijl Nederland NOG NIET verslagen was.
De toenmalige regering handelde later die dag NET ZO CRIMINEEL door ook naar Engeland te vluchten ZONDER het opperbevel in te lichten, in de persoon van generaal Winkelman.

Maar het was allang achter de schermen besloten wat de bedoeling was, want Nederland zou uiteindelijk toch (weer) onderdeel worden van het ROMEINSE RIJK, onder leiding van het VATICAAN.

Hitler werd hiertoe GEBRUIKT en hij was 100% een dienstknecht van het Vaticaan en Josef Stalin overigens ook, want die was net als Hitler een JEZUÏET!

Churchill wist hiervan, en Roosevelt (en daarna Truman) wist hiervan, en daarom liet men bijvoorbeeld Hitler rustig zijn gang gaan bij het UITROEIEN van de Joden, die in veel gevallen LEVEND in de nazi-ovens werden verbrand als een OFFER aan SATAN, en deed men NIETS om de zogenaamde vernietigingskampen te vernietigen, want de vernietigingskampen waren in feite OFFERPLAATSEN voor SATAN!

Hitler, en andere nazi's konden aan het eind van de oorlog ontsnappen naar Zuid-Amerika, met medeweten van de geallieerden, en georganiseerd door het Vaticaan.

Tijdens mijn onderzoek m.b.t. dit topic trof me het volgende:

De eerste periode van de bezetting probeerden de Duitsers de Nederlanders nog voor zich te winnen door niet meteen onaangename nationaal-socialistische maatregelen in te voeren. Dat deden ze in 1941 wel. Organisaties en instellingen die niet pro-Duits waren werden verboden. Kunstenaars, schrijvers, leden van de pers, muzikanten en dergelijke moesten zich aansluiten bij de door de Duitsers ingestelde Kultuurkamer. Kranten mochten niet alles meer schrijven maar werden gecontroleerd. Ze stonden onder censuur. Een krant als de katholieke Residentiebode werd zelfs openlijk nationaal-socialistisch

Bron...


Verbazing wekte dat niet, maar het bevestigde weer eens dat de HELE zogenaamde tweede wereldoorlog een DUIVELSE onderneming was van de ROOMSE SATANSKERK!

Goed, dit is dan nu alweer lang geleden, en 15 jaar voordat ik werd geboren, maar nog steeds wordt het Nederlandse volk zoet gehouden met LEUGENS!

Het soepzooitje wat nu aan de macht is (inclusief de 'monarch', die op zijn beurt wordt gecontroleerd door de voormalige vorstin, dochter van een SS-er) heeft Nederland COMPLEET ingebed in het ROMEINSE RIJK, dat men de EU noemt met die ACHTERLIJKE en SATANISCHE MARIAVLAG.

Deze EU werkt NAUW samen met dat andere WANGEDROCHT van de ROOMSE SATANSKERK: de Verenigde Staten van Amerika.

Tijdens mijn avonturen op het internet heb ik ondervonden hoe ENORM GEHERSENSPOELD de MEESTE Amerikanen zijn (en de meeste Europeanen net zo goed), en OOK diegenen die zich 'Christen' noemen, want velen beseffen nog steeds niet dat Amerika vanaf AANVANG gestuurd werd door ROME.

De hoofdstad Washington D.C. (District of Colombia, en Columbus claimde destijds HEEL Amerika voor het Vaticaan, want dat was zijn werkelijke opdracht) heette eerst ROME, maar dat veranderde men toch maar in Washington, anders was het 'te duidelijk' en het ligt niet voor niets tussen de staten VIRGIN(maagd)A en MARY(Maria)LAND!

HET IS ZO KATHOLIEK ALS DE HEL!!!

Het SATANISCHE Amerika heeft Hitler en Stalin aan de macht geholpen, en het is als een MAFFIA-organisatie die eerst via een knokploeg de slachtoffers in elkaar slaat en terroriseert, om daarna via weer  anderen van diezelfde organisatie, een zogenaamd vriendelijk gezicht op zet met als doel om de slachtoffers 'bescherming' aan te bieden in ruil voor verlies van onafhankelijkheid en GELD.

DIT IS DE DUIVELSE POLITIEK VAN DE VS, NAMENS HET SATANISCHE VATICAAN!

Nederland werd dus niet bevrijd van de nazi's: andere AMERIKAANSE NAZI'S kwamen daarvoor in de plaats!


Maar het moet zo gaan volgens het profetische woord, en God-JEZUS gebruikt het als een OORDEEL over de wereld, want de meeste mensen zijn niet geïnteresseerd in Hem, en dienen DUS de DUIVEL.

Dit principe geldt ook voor Israël, want dit land kan zonder de VATICAANSE NWO niet bestaan en het betaalt daar een HOGE prijs voor, en twee derde van het Joodse volk zal uiteindelijk ook het merkteken van het BEEST=de PAUS=de KEIZER van het ROMEINSE RIJK=de ANTICHRIST, aannemen en verloren gaan, doch EEN DERDE deel zal worden gered als de Heer JEZUS terugkeert naar zijn EIGEN land en zijn  EIGEN volk, aan het eind van de nabije 'Tijd van Benauwdheid voor Jakob=Israel', wat vaak ten onrechte de 'grote verdrukking' wordt genoemd, waardoor hele volksstammen christenen denken dat die komende periode op hun slaat, vergiftigd als ze zijn door de ROOMSE, SATANISCHE VERVANGINGSLEER.
'Geen opzettelijk bombardement Nijmegen in 1944'

 

Vergissingsbombardementen

 

Bombardement op het Bezuidenhout

 

HET IS OORLOG!

1 comment:


 1. +TONY COSTANZO The Hague in my country, was bombed by the British, because the V-2's were 'a hoax'?
  The Nazis used the Dutch population as HUMAN SHIELDS, while they launched their DEADLY missiles from within The Hague at London. The British were desperately trying to destroy these rockets, but unfortunately they killed mostly Dutch civilians in the process and destroyed many buidlings, because the V-2 rockets were MOBILE and were launched from varying locations.
  ·

  John Rogan 1 month ago
  3000 dead in London V2 attacks......was this the 911 of WW2?
  ·

  Hans S 1 second ago
  +John Rogan Read my comment: https://www.youtube.com/watch?v=PmihXs7VHp0&lc=z12zc1c43omqy3cz104cghiwmknodbso104

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.