Thursday, August 13, 2015

Eindtijdberichten 58 End Time Messages

Eindtijdberichten aangaande 
de wederkomst van
Jezus Christus naar Israël
End Time Messages concerning
the Second Coming of
Jesus Christ to Israel
 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 57 End Time Messages

200 comments:

 1. En deze WAANZIN is ook de schuld van de ROOMSE 'KERK' die eeuwen geleden de islam had uitgevonden namens SATAN, en er bestaat geen 'Palestijns volk': het is een allegaartje van Arabieren, die vanuit de SATANISCHE ISLAM als hobby Joden en Christenen HATEN, en vooral haten ze ZICHZELF, en deze hatelijk mensen zijn steeds meer in opkomst in Europa en heel de wereld, omdat JEZUS terugkomt en SATAN hitst deze DOMME mensen op, om ze te kunnen gebruiken in zijn MACHTSSTRIJD met zijn grote RIVAAL de Heer JEZUS Christus, die gaat komen om hem zijn wereldheerschappij af te pakken en om waarlijk VREDE, LIEFDE en GERECHTIGHEID te brengen op aarde vanuit JERUZALEM: Strandfeest 'Tel Aviv sur Seine' onder zware politiebeveiliging

  ReplyDelete
 2. Hongarije bouwt omstreden hek op grens met Servië

  En dat allemaal vanwege de CRIMINELE politiek van de Vaticaanse EU met de blauwe Maria-vlag en de krans van 12 gele sterren.

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. 6:35 BROTHER Paul Begley (Paul begged me for money)??? Paul Begley Jesuit http://ezekiel38rapture.blogspot.com/2015/05/paul-begley-jesuit.html

   Delete
  2. 7:38 The Tower of Babel was a TOWER: don't try to know things better than GOD! +Steven Ben-DeNoon

   Delete
 4. Wat een domme propaganda! Ze zeggen er niet bij dat de criteria om te kunnen slagen zijn verlaagd om vrouwen tegemoet te komen, en dat is in het Nederlandse leger ook zo: Eerste vrouwen slagen voor zware Amerikaanse legertraining

  Op alle mogelijke manieren wil men God's scheppingsorde aantasten.

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. De EU-DICTATUUR, geleid door het DUIVELSE VATICAAN.

   Delete
 6. 44 procent van de Britten lid wil blijven van de Rooms-SATANISCHE EU, terwijl 37 procent wil dat de Britten eruit stappen. 16 procent zegt zijn keuze nog niet gemaakt te hebben.

  ReplyDelete
 7. De hele wereld moet worden zoals NAZI-Amerika, want deze soepZOOI en zogenaamde 'smeltkroes' is het wanstaltige product van het SATANISCHE Vaticaan: Integratie vluchtelingen onder druk

  'Obama', het kind van destijds een 55-jarige Afro-Amerikaan, genaamd Frank Marshall Davis, en een destijds MINDERJARIGE (17) PUBER, toen hij verwekt werd, genaamd Stanley Ann Dunham, is degene die met de 'zegen' van de DUIVELSE Paus deze klus zal klaren.

  Als beloning zullen deze twee PSYCHOPATEN overigens voor EEUWIG branden in de hel, want ze zijn respectievelijk de valse profeet en de antichrist, de 'in-plaats-van-Christus', en dan bedoel ik de Paus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gerelateerde waanzin: Timmermans uitgejouwd bij aankomst op Kos

   Vaticaanse superschoft, Obama, zorgt overal voor oorlog en ellende en slachtpartijen, en dan komt zo'n EU-zulthoofd Timmerfrans de mensen vertellen dat er best nog meer vluchtelingen kunnen worden opgevangen.

   Indien Obama werkelijk uit was geweest op 'regime-verandering' dan had hij van de landen die hij kapot heeft gemaakt, fatsoenlijke landen gemaakt waar recht en orde heersen, en dan hadden deze mensen helemaal niet hoeven vluchten.

   Waar deze mensen werkelijk heen zouden moeten kunnen vluchten is Washington D.C., VIRGINia en MARYland, de ROOMSE staten van de VS, wat het bolwerk is van de VATICAANSE NWO in de 'nieuwe wereld', en Vaticaanstad, want daar zetelen de veroorzakers van deze zieke smeerlapperij.

   Het Vaticaan en Obama zitten achter de beestachtige moordenaars van ISIS.

   Delete
 8. Onderminister Syrië: vluchtelingencrisis is schuld Westen

  Bijna goed: van het SATANISCHE, WALGELIJKE, BEESTACHTIGE VATICAAN, de zetel van SATAN op aarde, dat die andere zetel (Het Witte Huis) bestierd.

  ReplyDelete
 9. Oost-Europa houdt verzet tegen vluchtelingenquota vol

  In de ILLEGALE 'Bondsrepubliek' (het zou nog steeds het Duitse Rijk moeten zijn) Duitsland, heerst de dochter van Adolf Hitler, destijds na de oorlog verwekt via kunstmatige inseminatie met het zaad van Adolf Hitler, die vrolijk de oorlog had overleefd, na zijn zogenaamde zelfmoord, en die samen met Eva Braun en vele andere nazi's naar Zuid Amerika kon vluchten, met medeweten van de VS en georganiseerd door (uiteraard) het DUIVELSE Vaticaan.

  Angela Hitler

  De huidige vlag van Duitsland heeft men sinds de 19e eeuw OMGEDRAAID, want de oorspronkelijke sympoliek is die van rouw (zwart) naar vrolijkheid, maar de symboliek van nu is van vrolijkheid naar rouw.
  The Original Flag of the German People vs the False Flag of the FRG / BRD

  ReplyDelete
 10. Hoe zal de door de Vaticaanse NWO veroorzaakte vluchtelingen en gelukszoekers en ISIS-terorristen VLOEDGOLF de EU-burgers door de strot worden geduwd?

  EU-NAZI Juncker legt uit......

  ReplyDelete
 11. Het grote 'geluk': kwaken tegen je TV en je smartfoon nog beter betasten....Weinig verrassingen bij Apple-presentatie

  ReplyDelete
 12. In GEVANGENSCHAP geboren 'wilde dieren' mogen niet meer jong en oud verbazen en vermaken, terwijl ze gemiddeld langer leven dan dierntuindieren: een groot 'SUCCES'!


  Dezelfde IDIOTEN die dit voor elkaar gekregen hebben VRETEN wel vlees van dieren die vaak op de meest schandalige wijze moeten leven en worden afgemaakt...

  ReplyDelete
 13. Replies
  1. Typische Vaticaanse NWO propaganda, verspreid door massamedia zoals Nazi Omroep Stichting...

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.