Saturday, January 23, 2016

Eindtijdberichten 64 End Time Messages

Eindtijdberichten aangaande 
de wederkomst van
Jezus Christus naar Israël
End Time Messages concerning
the Second Coming of
Jesus Christ to Israel
 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 63 End Time Messages

200 comments:

 1. This could explain a lot of the Oceanic die-offs

  http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-and-the-ozone-layer-recovery-lie/

  ReplyDelete
 2. POLITIESTAAT: Politie met mitrailleurs de straat op

  De Vaticaanse MAFFIA-elite zorgt eerst zelf voor de problemen via NEP-aanslagen en dan kunnen ze dit soort maatregelen nemen.

  DE OVERHEDEN ZIJN DE ERSGTE TERRORISTEN!
  NAMENS het SATANISCHE VATICAAN!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. France wants to be CURSED by the God of Israel

   Delete
 4. Replies
  1. The PSYCHOPATH in Chief wants to be PUNISHED by the God of Israel

   Delete
 5. Replies
  1. Refugees: taxpayers are funding weekend-child sex
   Flüchtlinge: Steuerzahler finanzieren Kindersex am Wochenende

   The VATICAN is behind ALL EVIL, and this SATANIC ORGANIZATION created Islam in the past.

   Delete
 6. Replies
  1. De MISDADIGE WHO (wereld'gezondheid'sorganisatie) is begonnen met het onterechte PANIEKZAAIEN ten behoeve van de even CRIMINELE farmaceutische industrie: WHO slaat alarm over zikavirus

   Delete
 7. Onder het mom van gemak voor de klanten... Europa wil rekeningnummer koppelen aan e-mailadres

  Dit is vooral in het belang van de banken en van de ROOMSE ECB.

  ReplyDelete
 8. Een zoekmachine met VEEL te VEEL MACHT: Moederbedrijf Google nu waardevolste bedrijf ter wereld

  Deze SATANISCHE wereld, die om GELD draait maakt dat bedrijven als Google de belangen van het VATICAAN dienen, het HOOFDKWARTIER van de DUIVEL op aarde.

  Het wordt tijd dat JEZUS ons die van Hem houden, van deze WAANZIN verlost.

  Adam en Eva waren NAAKT en hadden het GOED en zij hadden deze WAANZIN niet nodig.

  ReplyDelete
 9. NAZI-AMERIKA: Donald Trump haalt verrassend goede 2e plaats in Iowa

  Terwijl het duidelijk is dat de VS helemaal geen democratie zijn, maar een CORPORATIE dat in het geheim wordt beheerst door het VATICAAN en de PAUS, krijgt het volk en de rest van de wereld deze SHOW voorgeschoteld van een heuse verkiezingsstrijd.

  Die SHOW, dan wel ILLUSIE geldt overigens ook aangaande Nederland, want dit land is slechts een provincietje geworden van het ROMEINSE RIJK, ook wel de EU genoemd, en dat eveneens heimelijk bestuurd wordt door het VATICAAN en de PAUS, de RIJKSTE MAFFIA-BAAS op aarde, gezegend door LUCIFER, de DUIVEL.

  ReplyDelete
 10. Evangelical Alliance urges Christians to build links with Muslims

  The Evangelical Alliance is serving the WHORE of BABYLON, the Roman Catholic DEATH CULT!

  ReplyDelete
 11. NAZI-Amerika wil dat Rusland per direct ophoudt om hun ISIS-MOORDENAARS te vernietigen en Turkije wil dat ook, evenals Saoedi-Arabië, want ook zij zijn bondgenoten van de ISIS-DUIVELS: Rusland en VS oneens over staakt-het-vuren Syrië

  De VIEZERIKKEN in Washington willen namens het VATICAAN alle macht in Syrië hebben opdat ze de Syrische olie kunnen STELEN en daarmee ook Rusland buiten spel kunnen zetten!

  En met dit WALGELIJKE regime heeft Nederland een bondgenootschap!

  God-de Heer JEZUS zal het leed dat de VIEZERIKKEN in Washington namens het Vaticaan en hun geliefde LUCIFER hebben veroorzaakt WREKEN!
  SCHURKENSTAAT Amerika zal op een VRESELIJKE wijze de TOORN van God op zich uitgestort krijgen, en niet alleen vanwege Syrië, maar vanwege VEEL MEER schanddaden die de VS namens het Vaticaan hebben verricht.

  ReplyDelete
 12. Dit hebben de SMEERLAPPEN in Washington namens het Vaticaan en de DUIVEL veroorzaakt: Bijna een half miljoen Syriërs dood in vijf jaar oorlog

  Om nog maar niet te spreken over de gevolgen: de stroom ISLAMITISCHE ELLENDELINGEN die naar Europa en de VS zijn uitgeweken om daar verder te kunnen ZIEKEN namens SATAN en het Vaticaan,want allah is de DUIVEL en de islam is een uitvinding van het ZIEKE Vaticaan!

  ReplyDelete
 13. Uiteraard is het DUIVELSE O.M. vóór het hacken van ALLE PC's die online zijn, want het O.M. is een dienstknecht van het SATANISCHE Vaticaan omdat Nederland deel is van de ROOMSE EU!
  Forse kritiek op hackbevoegdheid politie

  ReplyDelete
 14. De NAVO is het leger van de PAUS dat EERST een probleem veroorzaakt en dat later dat probleem weer 'oplost': DUIVELSE MAFFIA-PRAKTIJKEN!
  En bedoelt om het GEHERSENSPOELDE VOLK zoet te houden...

  NAVO helpt bij indammen vluchtelingenstroom Egeïsche Zee

  ReplyDelete
 15. De Turken willen het liefst ALLE Koerden UITROEIEN en de VS kan hun niet meer gebruiken, dus zoeken de Koerden terecht steun bij Rusland: Syrische Koerden openen 'diplomatieke post' in Moskou

  ReplyDelete
 16. Google is een CRIMINELE organisatie ten dienste van het DUIVELSE VATICAAN! Het logo van Google Chrome is 666! Hoongelach in Londen voor Google's belastingmoraal

  ReplyDelete
 17. VATICAANSE MUPPET Hollande wil dat Rusland er voor zorgt dat ISIS verder kan MOORDEN, VERKRACHTEN en VERNIELEN door op te houden deze DUIVELS te bestrijden, want ook hij wil dat dat Syrische bodemschatten in handen vallen van het VATICAAN, maar wat doet deze CRIMINEEL? Hij beschuldigt Rusland van het doden van burgers: Hollande wil dat Russische bombardementen ophouden

  ReplyDelete
 18. Wat een triest figuur is die Koenders toch: staat daar de hand te schudden van iemand in dezelfde rol als destijds Joachim von Ribbentrop, minister van buitenlandse zaken van Nazi-Duitsland, die zich overigens tot JEZUS bekeerde voordat hij na de oorlog werd opgehangen: Koenders bespreekt Syrië en Nederlandse inzet met Kerry

  ReplyDelete
 19. Arab states seeking nukes to counter Iran, Israel warns

  NUCLEAR WEAPONS DON'T EXIST
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/01/nuclear-weapons-dont-exist.html

  ReplyDelete
 20. Voorlopige tegenslag voor de PSYCHOPATEN in Brussel, namens het Vaticaan, die een Europese DICTATUUR willen: Oostenrijk gaat Brenner en andere grensovergangen strenger bewaken

  ReplyDelete
 21. De genocide van Turkije jegens de Koerden wordt beantwoord met een zware aanslag, waar de vrije pers volgens dictator Erdogan niets meer over mag zeggen: Tientallen doden bij bomaanslag in Ankara

  ReplyDelete
 22. De FBI is mede opgezet door Duitse NAZI'S aan het eind van W.O. 2 in samenwerking met het DUIVELSE en MOORDDADIGE Vaticaan: Strijd tussen FBI en Apple: maakt het tech-bedrijf kans?

  ReplyDelete
 23. Replies
  1. Wanneer gaat Xandernieuws vertellen dat de islam een uitvinding van het Vaticaan is?
   Of is Xandernieuws gecontroleerde oppositie met als doel om juist dat NIET te onhullen en ook niet dat de PAUS per definitie de ANTICHRIST is?

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.