Saturday, February 19, 2011

Waar wil Jezus ons van redden?ZIJN (GODS) TOORN!
   
klik op de afbeelding voor een vergroting
Terwijl alverzoeners en andere misleiders ons willen "wijs"maken dat "het allemaal wel meevalt" met die toorn van God, is het evangelie duidelijk over waarom Jezus voor ons mensen in ONZE PLAATS aan het kruis hing:
Hij deed dat uit LIEFDE voor ons opdat een mens niet zal worden veroordeeld en te maken zal krijgen met GODS TOORN!

 

Joh  3,36
Wie in de Zoon gelooft, heeft eeuwig leven; doch wie aan de Zoon ongehoorzaam is, zal het leven niet zien, maar de toorn Gods blijft op hem.
Op het internet vond ik een aantal interessante overdenkingen over dit thema:

Toorn van God - Wikipedia


Handelingen 17:11 Bijbel Studeren: Gods Toorn


Gods toorn en zijn liefde


Gods toorn en liefde


Gods toorn treft ieder die Hem en zijn waarheid verdringt...

 

God kan boos worden!


Mensen blijven maar niet willen inzien wat de hel/poel van vuur werkelijk is: Gods TOORN
In de hemel is Gods LIEFDE en die is TOTAAL afwezig in de hel/de poel van vuur en daar LAAT God ook zijn TOORN achter, want Hij heeft wel wat beters te doen dan om voor altijd kwaad te willen zijn op domme schepsels die maar tegen Hem in willen blijven gaan.

Die domme, weerspannige wezens (engelen en mensen) verdragen het ook niet om in de hemel te zijn, want ze gaan daar over hun nek van al die goedheid en lieflijkheid en vrede.
De slechterikken houden van de zonde en van het verkeerde en daarom is God hun zelfs genadig en dan mogen ze van Hem naar een oord waar ze voor altijd slecht mogen blijven, maar ze worden daar wel gedwongen om te moeten belijden dat Jezus de baas is (Jezus is Heer!), en vervolgens kijkt God NOOIT meer naar deze ellendelingen om.
Wees geen ellendeling en neem de uitgestoken hand van Jezus aan: ook voor jou werd die hand doorboord opdat jouw straf door Hem kon worden ondergaan en jouw schuld kon worden gedragen.
Geef Jezus jouw schuld en geef Hem de eer en dank Hem dat je niet verloren hoeft te gaan en niets hoeft mee te maken van Gods toorn.
Laat die toorn aan je voorbijgaan en stel je onder het reinigende bloed van de Heer Jezus Christus.

Zie ook: DE LANGE REIS*

(* opmerking: satan heeft in de poel van vuur helemaal niets meer te vertellen, dus in dat opzicht ben ik het niet eens met dit plaatje, want satan is daar 'gewoon' één van de verdoemden die in eenzaamheid zal moeten belijden dat Jezus Heer -de baas- is)

Lees ook:

Bestaat de Hel - Feit of Fictie...

 

Nieuw testamentische reddingsplan

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.