Tuesday, July 31, 2012

De "Palestijnen" hebben geen enkel recht op een eigen staat op de "Westbank"

Shomron (Samaria op "de West Bank"). Zicht vanop de Kabir Berg, Elon Moreh, in het hart van Samaria [foto: Menachem Brody - bron]

De "Palestijnen" hebben geen enkel recht op een eigen staat op "de Westbank"

 

door Roelf-Jan Wentholt

 
bron: E.J. Bron [ejbron.wordpress.com]


Ik herlees nu twee goeie boeken over Israël. Van Efraim Karsh het baanbrekende “Palestine Betrayed” (2010) en het ongelooflijk feitenrijke werk van Wim Kortenoeven uit 2005: “De Kern van de Zaak: feiten en achtergronden van het Arabisch-Israëlisch Conflict”. Ik weet hoe de vijanden van de Joden over de stichting van de staat Israël liegen. En ik ga proberen om aan de hand van deze twee boeken – plus wat ik weet van de biografie Van Golda Meïr – op een zo concreet en persoonlijk mogelijke manier te beschrijven hoe die stichting van Israël voor de stichters verlopen moet zijn.

2 comments:

 1. de palestijnen zijn net als de belgen,
  belgie betaat niet. [palestina ook niet]
  het bestaat uit 2 bezette gebieden van Frankrijk en Nederland.
  BELGIE IS EEN BUFFERZONE [geen natie]

  ReplyDelete
 2. Israël met België vergelijken is niet van toepassing, want God=JEZUS=YHVH gaf het hele land Israël (en meer!) aan zijn volk, en dus behoort Gaza en de Golan en Samaria en Judea bij Israël en zijn deze gebieden NIET van de zogenaamde "Palestijnen".

  JEZUS zal dit als KONING gaan regelen bij zijn wederkomst!

  Ook zal Hij de Nederlandstaligen (die er nog van zullen zijn overgebleven na de grote verdrukking) verenigen, omdat Hij de schepper is van alle volkeren middels de Babylonische spraakverwarring, en alle taal-evoluties nadien, en ook zal Hij alle Franstaligen verenigen enzovoort.

  Arabieren zijn Arabieren omdat ze ARABISCH spreken en Israëliërs zijn Israëliërs omdat de Hebreeuws (Ivriet) spreken en Nederlanders zijn Nederlanders omdat ze Nederlands spreken, enzovoort.

  De mensen die echter deel zullen uitmaken van de gemeente van Jezus Christus, die zal worden opgenomen, vlak voor aanvang van de grote verdrukking, zullen qua 'nationaliteit' allemaal HEMELBURGERS zijn en ondanks hun verschillende afkomst elkaar PERFECT kunnen verstaan, want alle mensen zijn FAMILIE van elkaar!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.