Monday, September 3, 2012

Satanische Jezuïet terroriseert Europa

De satanische Jezuïet, Mario Draghi, is in RAP tempo bezig om Duitsland en Nederland (twee grotendeels -van oudsher overwegend- protestantse landen) het MES op de strot te zetten namens het Romeinse Rijk, de SATANISCHE Rooms katholieke "kerk" en de Rooms katholieke EU, en onze regering en ons parlement doen daar 'vrolijk' aan mee, de HERSENLOZE land- en volksverraders die het zijn, namens een groot deel van het Nederlandse volk, dat net als vóór de tweede wereldoorlog niet in de gaten heeft dat we opnieuw worden belaagd door het ROOMSE GEVAAR en vooral de Joden weten nu waar ze aan toe zijn: VLUCHT naar Israël, nu het nog kan!!

Interventie ECB: Duitse economische raad waarschuwt voor financiële dictatuur

Draghi wil de geldkranen weer opendraaien voor Griekenland, Spanje en Italië en riskeert daarmee een frontale botsing met Duitsland. 

ECB president Mario Draghi heeft vandaag duidelijk gemaakt dat de bank net als vorig jaar de staatsschulden van de Zuid Europese probleemlanden gaat opkopen (1). Daarmee ligt Draghi op ramkoers met de Duitse en Nederlandse regering, die fel tegen dit beleid zijn omdat het inflatie in de hand werkt en de prikkel wegneemt om de noodzakelijke structurele hervormingen door te voeren, waardoor landen zoals Griekenland, Spanje en Italië uiteindelijk ten koste van onze welvaart gewoon door kunnen gaan met veel te veel geld uitgeven. Niet voor niets heeft de economische raad van de Duitse regeringspartij CDU gewaarschuwd voor een 'financiële dictatuur' als de ECB eenzijdig tot deze zeer omstreden maatregel besluit.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.