Friday, September 21, 2012

Toch weer even Geert aan het woord, ondanks...

Voorzitter,

De Partij voor de Vrijheid boekte vorige week bij de verkiezingen een fors verlies. Dat was een enorme klap die ook nog wel even zal nadreunen. Ons past nu dan ook bescheidenheid. We namen gisteren afscheid van veel dierbare collega PVV-Kamerleden, met wie we jarenlang zij-aan-zij stonden in de loopgraven. Dat was niet eenvoudig. Dat afscheid nemen was evenmin eenvoudig.

Maar wij geloven ook dat verlies het moment is waarop mensen karakter tonen. Met de wind in de zeilen is iedereen vrolijk. Maar tegenslag is het moment waarop je moet laten zien wat je waard bent en of je echt gelooft in je idealen.

Wij nemen ons verlies dan ook manmoedig en zullen het ongelijk bewijzen van al diegenen die zoals gewoonlijk ons einde voorspellen.

Wij scheppen ook geen plezier in het verlies van andere partijen. In de politiek komt iedereen aan de beurt. We juichen niet als andere partijen verliezen. Leedvermaak siert niemand, ook een politicus niet en al helemaal niet als je zelf fors verloren hebt.

Wat we wel doen is in alle ruiterlijkheid het feliciteren van de winnaars van deze verkiezingen, de partijen die zetels hebben gewonnen: de VVD, de PvdA, D66, de SGP en ook de nieuwkomer 50+. U allen gefeliciteerd.

Vz, weinig journalisten willen het vermelden. Maar toch is het zo: ondanks ons forse verlies blijft de Partij voor de Vrijheid de derde partij van Nederland. Bijna 1 miljoen kiezers hebben ons hun vertrouwen gegeven. Bijna 1 miljoen mensen kozen voor onze idealen en ideeën over de EU, de massa-immigratie, de zorg en veiligheid.

Wij zullen laten zien dat vertrouwen waard te zijn. Ons zelfvertrouwen is rotsvast en sterker dan ooit. Wij zijn enthousiaster en strijdvaardiger met zijn vijftienen dan toen we van start gingen in 2004.

Uit het rapport van verkenner dhr. Kamp – overigens dank aan dhr. Kamp voor zijn werkzaamheden en verslag – valt af te leiden dat VVD en PvdA samen willen regeren. Het zijn de grootste winnaars van de verkiezingen, dus dat ligt wat ons betreft ook voor de hand.

Voor de verkiezingen noemde de heer Rutte de PvdA nog “een bedreiging voor Nederland.” Voor de verkiezingen sprak de heer Samsom van “rechts rotbeleid.” Vandaag geen harde woorden meer, maar liefdesverklaringen. Ook dat is politiek.

Rutte en Samsom zijn nu hun politieke verstandshuwelijk aangegaan. Paars is de kleur van de grondverf. VVD en PvdA waren de kern van Paars en zijn dat nu opnieuw.

De avonden voor de verkiezingen werd er nog om gelachen. Ik zei toen en nu blijkt dat het de harde waarheid is: Een stem op de VVD was een stem op de PvdA, een stem voor Rutte was een stem voor Samsom.

Mark Rutte eindigde de verkiezingscampagne door te roepen “geen experimenten.” Elke koerswijziging zou een ramp worden. Volgens Diederik Samsom moet het roer juist helemaal om. Geen koerswijziging zou een ramp worden. En deze twee kemphanen worden nu de twee kapiteins op het Schip van de Staat. Op weg naar grote avonturen, op weg naar de nieuwe puinhopen van paars.

Voorzitter, het zal u helder zijn: De PVV kiest dus voor de oppositie. En als grootste oppositiepartij gaan wij het waarschijnlijke nieuwe kabinet van VVD en PvdA snoeihard aanpakken de komende jaren. Je hebt geen glazen bol nodig om te voorspellen dat er veel slecht nieuws gaat komen op het gebied van lastenverzwaring, massa-immigratie en de zorg. Wij gaan ons daar tegen verweren.

VZ, de PVV is er klaar voor. Wij zijn een jonge partij, een partij die sterker wordt als ze een klap heeft gekregen. Een partij van geuzen en patriotten. Wij verdedigen de nationale belangen van Nederland. En dat is nodig. We hebben genoeg van lieden zoals de heer Schulz, voorzitter van het Europese Parlement en Europees fractiegenoot van de PvdA, die de vrijheid van meningsuiting op een schandelijke manier willen muilkorven.

We zijn benieuwd naar het kind dat VVD en PvdA zullen baren als het gaat om de Europese Unie. Europees commissievoorzitter Barroso zei dat hij een federatie wil van staten die problemen aanpakt door soevereiniteit te delen. De Duitse bondskanselier Merkel wil nu zelfs een “politieke unie.” Griekenland wil extra geld en uitstel. Dhr. Rutte verklaarde tijdens de verkiezingscampagne dat de VVD hier niet mee akkoord zal gaan.

Maar de PvdA wil niets liever dan extra geld naar Griekenland dragen. Rutte zei in de campagne nee. Onze vraag is: Blijft dat zo? We zijn benieuwd.

Ook zijn we benieuwd wat er gebeurt met de islamisering en immigratie. Het vorige kabinet botste op de onwil van de EU om hieraan een einde te stellen. De heer Samsom zingt intussen de lof van de multiculturele samenleving en vindt het heerlijk dat grote groepen vreemdelingen ons land binnen stromen.

De VVD beloofde haar kiezers dat regels voor verblijfsvergunningen strenger zouden worden. Ook hier zijn we benieuwd wat daar uitkomt. We zullen straks zien wat het woord van de VVD waard is.

De VVD wil geen kinderpardon, de PvdA wel. Ze willen deze zaak nu in de formatie regelen. De VVD wil ook 3 miljard korten op ontwikkelingshulp, en extra geld voor nieuwe wegen. De PvdA wil het tegenovergestelde. We zullen spoedig zien hoe sterk de ruggengraat van de heer Rutte is.

Voorzitter, Mijn partij, de PVV, zal namens haar bijna 1 miljoen kiezers een harde oppositie voeren. Elke dag, elk uur zullen we op de barricade staan de komende jaren om te strijden voor onze vlag, onze welvaart, onze koopkracht, ons geld, onze identiteit, onze onafhankelijkheid.

Wij geven ons niet zomaar gewonnen; wij geven Nederland niet zomaar gewonnen. Pim Fortuyn schreef ooit: “Paars moet flink op z’n lazer krijgen.” Voorzitter, dat zal gaan gebeuren.

Dank u wel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tot zover Geert Wilders via zijn nieuwsbrief.

Wat is het probleem met Geert Wilders?

Dat hij net als alle andere partijleiders stekeblind is voor het feit dat deze rare mevrouw het GROOTSTE PROBLEEM van NEDERLAND is:

BILDERBERG BEA! Dienaresse van de NWO = de SATANISCHE ROOMS KATHOLIEKE "KERK", NEP-koninging der Nederlanden, afkomstig van het ILLEGALE "koningshuis", gestart sinds de bezetting van Nederland door de door de satanische JEZUÏETEN geleide Napoleon Bonaparte, toen Nederland weer terugGEJAT werd door de ROOMSE SATANSKERK!

Zie hoe Geert Wilders' trouwste compagnon zich uitdoste op "Prinsjesdag" 2012:

Fleur Agema (PVV)

Wat kan Nederland verwachten van een politicus die niet eens in de gaten heeft dat dit VALSE KONINGSHUIS aan de BASIS staat van alles wat MIS is met Nederland?

Marianne Thieme heeft dat ook niet in de gaten en ze deed ook aan deze POPPENKAST mee, maar ze zag er tenminste nog een beetje strijdbaar uit:

Marianne Thieme (PvdD)


Maar deze DOCHTER van een NAZI is het probleem van Nederland, en ook Geert doet gewoon aan die VOLKSVERLAKKERIJ mee :

Nederland staat achter Bilderberg Bea

 

Een allochtoon als vader des vaderlands stemt tot nadenken over verzet tegen de EU

 

How the Netherlands became a Jesuit-run country


2 comments:

 1. Inbreng Geert Wilders bij debat over nieuwe steun aan Griekenland

  Vz, de Kamer terugroepen van reces. Is dat nodig? Ja, dat is nodig.

  We zijn hier vandaag om te verhinderen dat morgen de premier zijn belangrijkste hobby gaat uitvoeren: gireren naar Griekenland. Dit keer 5 miljard.

  Wat zijn dat voor een keuzes? Wat is dat voor een minister-president? Van welk land denkt hij dat hij premier is? Voor wie denkt hij op te komen?

  In ieder geval niet voor de Nederlanders. Wel voor de Grieken. En trouwens ook voor de asielzoekers.

  Half Afrika scheept zich in om hier een uitkering te komen halen. In ons land elke week 1700 gelukszoekers erbij. Dat is bijna 250 per dag. Dat is tien per uur. Dag en nacht. Het is de grootste crisis uit de na-oorlogse geschiedenis. We kampen met een asieltsunami zoals we die nog nooit hebben gezien.

  Je zou zeggen: we hebben ons geld hard nodig om ze allemaal tegen te houden.

  Maar nee hoor. Weer 5 miljard naar de Grieken.

  Vz, weten we het nog? Dat memorabele televisiedebat. Vlak voor de verkiezingen. VVD-leider Mark Rutte krijgt de vraag. Hij kijkt de presentatrice aan en hij belooft het plechtig: Geen cent meer voor de Grieken! Nederland gelooft hem. Rutte wint er de verkiezingen mee.

  Maar wie staat er morgen klaar om de Grieken steunpakket nummer drie te schenken?
  Premier Rutte. De pinokkio van de lage landen. Zijn neus reikt inmiddels al tot in Athene. Wat een verraad aan zijn eigen kiezers.

  Miljarden, miljarden aan zuurverdiend Nederlands belastinggeld zijn al naar Griekenland verscheept. Zo’n 20 miljard maar liefst. Hoe hard moeten onze Nederlandse mensen daarvoor werken? Hoeveel bloed, zweet en tranen van Nederlanders is dat wel niet? Hoeveel gezinnen moeten daar krom voor liggen? Hoeveel pensioengeld van onze ouderen is dat?

  En nog is het niet genoeg. Weer moet geld naar Athene. Nu 5 miljard. De teller staat dan op zo’n 25 miljard. Nederlands geld. Geld dat we nooit meer terugzien. Ruim 3000 euro per Nederlands huishouden.

  Denk u eens in, wat we met 25 miljard euro kunnen doen. In de zorg, voor onze ouderen, voor de mensen in de verpleeghuizen, voor de pensioenen. Om de gelukszoekers tegen te houden. Om de grenzen te versterken. Om de politie aan een fatsoenlijke CAO en een fatsoenlijk salaris te helpen.

  Wat kreeg Nederland ondertussen voor zijn kiezen? Botte bezuinigingen en belastingverhogingen. Iedereen moet het ontgelden. Maar vooral de ouderen van Nederland. Het is toch schokkend. 80 procent van de Nederlandse senioren zitten inmiddels in financiële problemen. 80 procent! En vandaag stond in de krant dat ze de zorg gaan mijden, niet naar de specialist gaan, de tandarts overslaan. Het kan Mark Rutte niets schelen. Hij weigert te beloven dat de ouderen in de plus komen. Dit kabinet haat de ouderen van Nederland.


  ReplyDelete
 2. Wat zijn dat voor een keuzes? Wat is dat voor een minister-president?

  Hoe betrouwbaar zijn ze eigenlijk in Griekenland? Laat ik het maar zeggen. Grieken liegen. Grieken bedriegen. Alles zouden ze doen. Niets hebben ze gedaan. Ik voorspel u: Als de zilvervloot eenmaal binnen is, zijn alle beloften vergeten. De hardste maatregelen zouden ze nemen; er is niets gebeurd. En elke keer tekent Mark Rutte – daar zit ie – bij het kruisje. Elke keer worden de beloften van de Europese junkie, die Griekenland heet, geloofd. "Nog 1 keer geld, ja heus, ik ga echt mijn leven beteren. Je krijgt het heus terug. Met rente." En elke keer tuint premier Rutte er weer in.

  Wat ze ook doen, de Grieken krijgen hun geld wel. De ouderen niet, maar de Grieken, die krijgen hun geld wel. Want het project dat al tien keer failliet is, moet worden gered. Het project dat heet euro. De bodemloze put die heet Brussel. De afgod die heet EU.

  Een blind paard kan het zien. Iedereen ziet het. Maar niet Rutte 2, niet deze regering.

  Dit kabinet lijkt collectief krankzinnig te zijn geworden.

  Mijn voorstel is: kappen met die waanzin! Niet nog eens 5 miljard naar de Grieken. Besteed dat geld alsjeblieft aan onze ouderen, aan de grensbewaking, aan de politie. Als u dat geld toch aan de Grieken geeft, meneer Rutte, dan bent u de knip voor de neus niet waard. Politiek is kiezen. U moet kiezen voor de mensen hier en niet voor de Grieken daar. Als u dat toch doet, dan moet u zich doodschamen, opstappen, aftreden. Wegwezen, nooit meer terugkomen.
  Laat het zwendelen maar over aan de Grieken.
  Vz, als de minister-president niet alsnog toezegt zijn verkiezingsbelofte gestand te doen om geen geld aan de Grieken te geven, zal ik in tweede termijn een motie van wantrouwen indienen. Want Nederland verdient een premier die opkomt voor de Nederlanders en niet voor Grieken en gelukszoekers.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.