Thursday, October 18, 2012

Gog uit Magog komt op voor Syrië, het toekomstige Assur (=Syrië + Irak)

Rusland richt S-400 raketten op luchtruim Turkije
Spanningen tussen Rusland en NAVO lopen verder op - Hezbollah verplaatst eenheden en raketten naar Syrië - Syrische rebellen moorden complete christelijke dorpen uit

Russische S-400 raketten tijdens een militaire parade in Moskou. 

Kolonel Igor Gorbul kondigde gisteren aan dat Rusland vanaf deze week is begonnen met het opstellen van geavanceerde S-400 luchtafweerraketten in het meest zuidelijke deel van het land, niet ver van Turkije. Gorbul verklaarde expliciet dat deze raketten, die een bereik hebben van 400 kilometer, gericht worden op Turkije en het NAVO raketschild in dat land. Tevens geeft het Kremlin hiermee aan het Syrische luchtruim te zullen beschermen tegen Turkse- en/of NAVO indringers*.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het toekomstige conflict tussen Gog en Magog (Rusland en islamitische bondgenoten) met Israël (als deel van 'het westen') begint zich af te tekenen....maar eerst 'moet' de oorlog tussen Israël en haar directe Arabische vijanden (de Psalm 83-oorlog) door de NWO (=het Vaticaan, middels de duivelse Jezuïeten die alle macht hebben over de VS, de EU, maar ook over o.a. Rusland en China) worden UITGELOKT, want satan zit hierachter omdat hij wel eens wil zien wat God=JEZUS kan waarmaken aangaande zijn profetiën betreffende Psalm 83 en Ezechiël 38-39, waarin God=JEZUS gewag maakt van een ENORME AFSTRAFFING door Hem van Israëls vijanden, opdat Israël en de HELE wereld zal weten dat YHVH=God=JEZUS HEER=de BAAS is!

Als na deze conflicten de rook zal zijn opgetrokken kan ASSUR uit de as herrijzen als het toekomstige bastion van "de Koning van het Noorden" (t.o.v. Israël) en die Koning zal de antichrist zijn, en dat zal de toekomstige baas van de wereld zijn, namens de VN en de wereldregering.


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.