Saturday, November 17, 2012

Kroatische generaal vrijgesproken

 
De Kroatische oud-generaal Ante Gotovina

Kroatische generaal vrijgesproken

Citaat: De oud-generaal was wel op de hoogte van de misdaden die in de regio werden gepleegd, stelden de rechters vast. Maar er was ook geen bewijs dat hij die ondergeschikten onbestraft had gelaten.
Ante Gotovina is een nationale held in Kroatië. Zijn vrijspraak werd door Kroaten op de publieke tribune met groot gejuich begroet. In Kroatië zelf werd na de vrijspraak op straat feestgevierd in alle grotere steden.
In Servië daarentegen is woedend op de uitspraak gereageerd. Vicepremier Ljajic zegt dat het Joegoslaviëtribunaal alle geloofwaardigheid heeft verloren. De Servische aanklager belast met oorlogsmisdaden noemt de uitspraak "schandalig".

 De Serviërs zijn woedend over deze vrijspraak, maar waarom en wat was de achtergrond van het conflict op de Balkan in de jaren '90 van de vorige eeuw?

Lees hieronder meer over de WALGELIJKE rol van de Rooms Katholieke SATANS"KERK" in de tweede wereldoorlog op de Balkan en hoe het zaad van het kwaad werd gezaaid dat tot uiting kwam in de jaren '90 van de vorige eeuw en waarom er toen 'oude rekeningen' werden vereffend, en hoe dat tot op de dag van vandaag doorgaat, en vergelijk dat met de rol van de Roomse SATANS"KERK" in het Midden-Oosten-conflict tussen Israël en de ROOMS KATHOLIEK-ISLAMITISCHE "Palestijnen" en ROOMS KATHOLIEK-ISLAMITISCHE Arabieren en niet-Arabieren in het algemeen, en kom tot de conclusie dat SATAN via de Roomse SATANS"KERK" deze ellende allemaal op zijn geweten heeft, middels VERDWAASDE mensen die hij voor zijn spirituele karretje wist- en weet te spannen, en denk dan ook aan de rol van de ROOMS KATHOLIEKE EU, waar Nederland deel van uitmaakt, t.a.v. het Midden-Oosten-conflict en het conflict op de Balkan, en zie dan in dat ALLLEEN JEZUS Christus een einde kan maken aan deze SATANISCHE WAANZIN!

The Vatican's Holocaust

 


No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.