Wednesday, December 5, 2012

Palestijnen vragen VN-resolutie tegen kolonisatie door Israël

De Israëlische nederzetting Ma'ale Adunim nabij Jeruzalem

De Palestijnse leiders gaan de VN-Veiligheidsraad vragen om in het Israëlische nederzettingsbeleid te veroordelen. Vooral het beruchte E1-project bij Jeruzalem zit hen hoog.
Lees verder... 

Wat zijn "Palestijnen"?

Dat zijn inwoners van ISRAËL die WEIGEREN te erkennen dat dit land door God=JEZUS aan zijn eigen volk is toebedeeld.

Jordanië is de werkelijke "Palestijnse" staat, omdat het volk van dat land in meerderheid bestaat uit "Palestijnen" (Arabieren).

De hele KNETTERGEKKE wereld wil dat Israël een TWEEDE "Palestijnse" staat op haar grondgebied laat ontstaan, ten koste van Israël, en dat die ROOMS KATHOLIEKE, ISLAMITISCHE "Palestijnen" vervolgens het "recht" krijgen om dit gebied JUDENREIN te maken!

Uiteraard is dit ingegeven door SATAN, sinds de meeste mensen op aarde in zijn macht zijn, en dus is het "logisch" dat men Israël onder druk zet, opdat die TWEEDE "Palestijnse" staat er gaat komen.....MAAR....de GOD VAN ISRAËL=JEZUS pikt dit niet, en dat zal de wereld gaan merken!

Je kunt beter meteen een kogel door je kop jagen dan JEZUS TEGEN je te hebben als Hij echt kwaad wordt, want ofschoon Hij ooit mens werd onder ons mensen opdat we gered kunnen worden, is Hij GOD ALMACHTIG, en wie Hem tegenstaat en Hem bestrijdt zou wensen dat hij of zij NOOIT had bestaan, als men uiteindelijk moet KRIJSEN "JEZUS is HEER!" in de poel van vuur, waar allen terecht zullen komen die Hem en zijn volk zullen blijken te hebben gehaat!

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.