Sunday, January 27, 2013

Roomse protestanten

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Gekopieerde tekst:

Fijn dat u belangstelling hebt voor rd.nl, de nieuwssite van het Reformatorisch Dagblad.
Vandaag is het zondag. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht van God en een geschenk, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om die reden actualiseren we onze site vandaag niet.
Staat het nieuws dan stil op zondag? Nee, dat niet - we leven in een jachtige tijd waarin het verschil tussen zondagen en werkdagen helaas steeds kleiner wordt.
Morgen brengen we u graag weer op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen, voorzien van achtergronden, commentaar en opiniërende artikelen. Zoals u dat van ons gewend bent.
Informatie over kerkelijke gemeenten, kerkdiensten en predikanten kunt u desgewenst vinden op onze site www.kerktijden.nl.
Hoofdredactie Reformatorisch Dagblad

Wat zijn nu weer "Roomse protestanten"?

Lees eerst over het verschil tussen protestantisme en Rooms katholicisme:

Wat is het verschil tussen Katholieken en Protestanten?

 

 Protestantisme Rooms katholicismeRoomse protestanten houden zich echter NOG STEEDS aan ONBIJBELSE dogma's vast van de SATANISCHE Rooms katholieke "kerk", zoals zondag als "rustdag" en de Roomse viering van "kerst" en "pasen" en het synchroon lopen met de Roomse kalender voor het vieren van "christelijke feest- en gedenkdagen", en ook vieren ze het Roomse "Sinterklaasfeest".

Is JEZUS, die één met God, is daar blij mee?

Nee, daar is Hij NIET blij mee!Bron...


Dit is komisch:

Ds. Wierenga: 'Zondag geen bevolen rustdag'


DI 07 jun 2011 | 08.19
De zondag is een dag als andere dagen. God beveelt in de Tien Geboden om de rustdag te houden, maar daarvan is geen sprake in het nieuwe verbond waarin de christelijke kerk nu leeft. "Ik mag op zondag evengoed als op maandag naar het zwembad of een ijsje kopen."

Dat stelt ds. W. Wierenga, emeritus predikant van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKV), in zijn zaterdag verschenen boek 'Geen geboden rustdag meer?'. Zijn centrale vraag is of de sabbatdag in het Oude Testament en het vierde gebod waarin die rustdag aan het volk Israël werd opgelegd, ook een door God bevolen rustdag voor de christelijke kerk is.

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

Maar dat artikel lezen op zondag op de site van het Reformatorische Dagblad KAN NIET!

Nog meer referenties:

zondag rustdag

zondag onbijbels 


Is Kerstmis Christelijk?

 

Kerst: zo ONBIJBELS als de HEL!

 

De eerste dag van de week

 

The Easter Connection - De Bijbel verbiedt 'christelijk' Pasen

 

Het 'christelijke Pasen' en de PORNO-godin

 

De "Petrus" misleiding en foute Bijbels

 

  Is Sunday Sacred and Holy? Warning: this is from an anti-pre-tribulation site 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.