Wednesday, March 6, 2013

DOOD AAN NEDERLAND! - 'Dan liever de lucht in'

 
Ha die Micha,

Ik heb deze waanzin gelezen: http://zoeken.rechtspraak.nl/resultpage.aspx?snelzoeken=true&searchtype=ljn&ljn=BZ3281&vrije_tekst=micha+kat

Ik moest er om lachen!

Vooral vanwege dit:


2.
ZAAKSDOSSIER OPRUIING GOUDEN KOETS

hij op 7 augustus 2011 te ‘s-Gravenhage en in Nederland en/of in [plaats] in het openbaar bij geschrift, tot enig strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag heeft opgeruid, immers heeft verdachte op zijn, verdachte’s, internetsite (www.klokkenluideronline.nl) een column geplaatst met daarin de tekst “Op naar Prinsjesdag 2011! Eer de Gouden Koets met voorwerpen van uw keuze- muntstukken, voedsel, rollen wc-papier, wc-borstels en andere nuttige zaken voor Bilderberg-Bea Cs. – en eis de vrijlating van Erwin Lensink!”;

ROLLEN WC PAPIER

Daar gaat het me om: WAT EEN GILLER!

Deze hele tekst van die grapjassen van de rechtbank zou moeten worden afgedrukt op ROLLEN WC PAPIER, om er vervolgens je kont mee te kunnen afvegen.

Onder het motto: “de rechtsstaat heeft schijt aan u: SCHIJT AAN DE RECHTSSTAAT!”

In Nederland-PEDOLAND, waarin het overigens volkomen LEGAAL is om te MOORDEN, als het maar ONGEBOREN MENSJES betreft, die op de meest WALGELIJKE WIJZEN LEVEND UIT ELKAAR GETROKKEN MOGEN WORDEN TOTDAT DE DOOD EROP VOLGT, of middels de euthanasie-arts, die als “deskundige” mag MOORDEN dat het een lieve lust is, waar een niet-”deskundige” zware straffen voor krijgt, en waarin politieambtenaren naar hartelust hun MOORDZUCHT mogen botvieren op willekeurige burgers, als die burgers niet meteen doen wat deze potentaten BEVELEN, waarin alle ‘zjoernalisten’ (op Micha Kat na) KONTENKUSSEND achter de zittende macht aanlopen, en waarin de ‘politisie’ (politiekers zeggen de Vlamingen) LAND- en VOLKSVERRAAD als HOOGSTE STREVEN in hun vaandel hebben staan, waarin het STRAFBAAR is om te stellen dat mannen die elkaar met hun stijve spermaspuitende lullen in elkaars endeldarmen zitten te peuren en dit een huwelijk durven te noemen, dit GRUWELIJK en OM TE KOTSEN IS, evenzo het kuttengelebber van vrouwen die dit een huwelijk durven te noemen, en dit als GRUWELIJK en OM TE KOSTEN te kenmerken, waarin een volkomen NEP-”koningshuis” de enige “samenbindende factor” is van dit NEP-land, waarin het graaien en belazeren tot hoogste cultuur is verheven, waarin de ONWAARHEID tot hoogste kennis is uitgeroepen, waarin een ideologie volkomen LEGAAL is die stelt dat iedereen die die ideologie afwijst een HOOFDAMPUTATIE dient te ondergaan op last van de woorden van de GESCHIFTE “profeet” van die ideologie, waarin het normaal is dit land uit te leveren aan de MEEST CRIMINELE en WEERZINWEKKENDE ORGANISATIE OOIT; de Rooms Katholieke SATANSKERK, geleid door pure SCHOFTEN achter de schermen die zich “Jezuïeten” durven te noemen, waarin de WAARHEID over 9/11, de WARE TOEDRACHT van de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh NOOIT aan het licht worden gebracht via de reguliere media (en dan heb ik het nog niet eens over de NEP-bemande landingen op de maan en vele andere LEUGENS), en waarin ONSCHULDIGEN in de gevangenis zitten…en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan…in Nederland-PEDOLAND hoeven we echt niet te verwachten dat er ook maar IETS zal rieken naar GERECHTIGHEID, en dus doe ik er een schepje bovenop en doe ik de volgende OPRUIENDE UITSPRAKEN:

IEDEREEN DOOD; DOOD AAN IEDEREEN!!

OVER 100 JAAR ZIJN WE ALLEMAAL GETROFFEN DOOR DE VLOEK VAN DE DOOD!

STERF!; IEDEREEN; STERF!!

VAN VORST TOT DE MINSTE ‘ONDERDAAN’!!

WEG MET IEDEREEN! OPGEROT! OPZOUTEN! en WEGWEZEN!

GA MAAR VAST IN JE GRAF LIGGEN!

Indien iedereen bereid is om te sterven (wat overigens op het programma staat) dan vallen juist diegenen op die KRAMPACHTIG aan hun ZIELIGE LEVENTJE vasthouden en die OVER LIJKEN GAAN!

Dat zijn die PERVERSE NOTABELEN die hun STIJVE PIKKEN graag steken in jongensanussen en meisjesvagina’s, om die vervolgens te laten VERMOORDEN opdat er geen getuigen zijn, behalve die andere PERVERSE NOTABELEN, die elkaar op deze wijze CHANTABEL houden, waarop dit HELE GORE SYSTEEM gebaseerd is.

Nederland-PEDOLAND, Nederland-WILDE BEESTENLAND, Nederland, VIES GOOR STINKEND ROTLAND en het VOORPORTAAL VAN DE HEL!

DOOD AAN NEDERLAND!

WEG MET DIT KLOTELAND!

Is er dan toch nog iets goeds te zeggen?

JAZEKER!

Daartoe verwijs ik gaarne naar mijn site: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/

Er is namelijk een BETER LAND: HEMELLAND!

PS en zeer serieus: het hele doel van deze CHAOS is dat mensen binnenkort zullen snakken naar een “sterke man” die een eind zal maken aan die CHAOS, waar hij zelf mede voor verantwoordelijk is, en dan doel ik op Frank Marshall Davis Junior, die door het leven gaat als Barack Hussein Obama (junior) en die de VOLLE STEUN geniet van de MEEST LUGUBERE ORGANISATIE OP AARD: het Vaticaan en haar Jezuïeten-GANGSTERS.

“Obama” is namelijk TOTAAL NIET geïnteresseerd in zijn rol als president van de VS van Amerika, maar in zijn toekomstige rol van PRESIDENT VAN DE WERELD, namens de NWO=het Vaticaan en de Jezuïeten!

Ik heb mijn blik echter gericht op een BETERE HELD: degene die MIJN VLOEK droeg aan het kruis en wegdeed, en wiens naam hier op deze site NIET geliefd is.

Micha, het ga je goed!

Ik meen het en dat geldt iedereen.

DOOD aan de MISDAAD, dood aan het onrecht, dood aan de liefdeloosheid en aan de onverschilligheid en DOOD aan de LEUGEN, groot of klein!

LEVE HET LEVEN!

LEVE DE LIEFDE!

LEVE DE GERECHTIGHEID!

LEVE DE WAARHEID!

LEVE DE SCHOONHEID!


PVV-Nieuwsbrief


Voorzitter,

Nederland gaat naar de knoppen. Dit kabinet bezuinigt Nederland kapot, dit kabinet belast Nederland plat.

Alles wordt gesloopt. De economie, de koopkracht, de consumptie. Elke maand sluiten 1000 bedrijven de deuren, elke maand keren 20.000 mensen naar huis terug met de boodschap dat ze hun baan kwijt zijn. Duizenden jongeren kunnen geen baan meer vinden. De woningmarkt wordt gesloopt, de arbeidsmarkt wordt gesloopt, de pensioenen worden gekort. Allemaal het gevolg van een bezuinigingsbeleid dat onze economie verstikt.

Vz, we zeiden al eerder. Ik zeg het nog een keer. Ik blijf het zeggen: de belastingen moeten omlaag, en niet omhoog.

We moeten de economie stimuleren en dat kan maar op 1 manier: door de lasten voor de burgers te verlagen.

Want hoe hoger de belastingen, hoe minder economische groei, hoe minder banen, hoe meer ellende voor al die hardwerkende Nederlanders, voor al die ouderen, al die zieken, al die jongeren, al die werklozen.

Iedere cent die burgers en bedrijven aan de Nederlandse staat moeten overmaken, is een cent minder om uit te geven in de winkel, een cent minder om te consumeren en te investeren in de Nederlandse economie.

Vz, er is maar 1 manier om de economie en de welvaart te laten stijgen, en dat is door het vertrouwen te herstellen en banen te creëren. En dat doe je door de lasten te verlagen!

Vz, Mark Rutte vond dat ook vroeger. Hij zei in september 2009, ik citeer: “Belastingen zijn gif voor de economie, belastingen zijn slecht voor de werkgelegenheid in Nederland.”

Kan hij vandaag eens uitleggen waarom hij een beleid voert dat gif is voor de economie, dat slecht is voor de werkgelegenheid in Nederland?

Want wat wil dit kabinet? Wat doet dit kabinet? Na een Kunduzakkoord en een regeerakkoord vol lastenverzwaringen, wordt nu opnieuw voorgesteld om de lasten te verhogen, om onze verpleegkundigen – de hardwerkende helden in de zorg – op de nullijn te zetten, om de belastingschijven te bevriezen zodat we met zijn allen meer de belastingen moeten betalen.

Het kabinet gaat in de crisis veroorzaakt door belastingverhogingen door op een heilloze weg, de weg van belastingverhogingen, en duwt de economie een mes in de rug.

De Kunduz-partijen huilen nu krokodillentranen, want ook zij zijn medeverantwoordelijk. Zij hebben hun handtekening gezet onder een Kunduz-akkoord met miljarden aan lastenverzwaringen.

Vz, ik kan het niet genoeg herhalen: Het beleid moet om. Zonder belastingverlaging zal de kleine groei die het CPB nog voorspelt voor 2014, verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Met name de VVD moet zich kapot schamen. De puinhoop die deze partij van ons land maakt is ongekend. Eerst de kiezer van alles beloven – belastingverlaging – en dan precies het tegenovergestelde doen - belastingverhoging.

Alle beloftes worden opgeofferd op het Brusselse altaar.

Het resultaat is nu al voorspelbaar: De economie zal nog meer stilvallen, de koopkracht nog meer verdampen. Nederland zal in sneltreintempo verarmen.

Nederlanders wordt alle hoop op een betere toekomst ontnomen. De ouderen die onze welvaart hebben opgebouwd, verliezen het vooruitzicht op een goede oude dag. Ze krijgen van de heer Samsom te horen dat ze de rijkste groep zijn in de samenleving en dat het dus maar normaal is dat ze grote offers moeten brengen.

Jongeren die aan de slag willen om een eigen toekomst op te bouwen, vinden geen baan. De jeugdwerkloosheid is dramatisch hoog. En ook hier komt het kabinet niet met concrete oplossingen.

Vz, er is een alternatief voor het kabinetsbeleid. De belastingen moeten omlaag en er moet slimmer bezuinigd worden. We hebben in ons verkiezingsprogramma al laten zien dat dit kan.

Maar laat ik vandaag een concreet voorstel doen: Ruim 4 miljard gaat in 2013 naar ontwikkelingshulp. Laten we daarmee ophouden. Laat Afrika de eigen boontjes doppen en laat ons die 4 miljard in Nederland besteden. 4 miljard betekent 500 euro extra voor elk Nederlands huishouden. En dan heb ik het maar over één maatregel.

Met dat soort maatregelen stimuleer je de economie. Met dat soort maatregelen krijgen mensen weer koopkracht. Met dat soort maatregelen komen er weer banen.

Vz, vijf maanden geleden kondigden Rutte en Samsom aan dat ze een brug gingen slaan. Nooit eerder is een brug zo snel ingestort.

Uit de CPB cijfers van vorige week blijkt dat hele constructie niet deugt.

Rutte en Samsom zoeken nu in paniek naar draagvlak voor een bouwsel dat op instorten staat. De Polder moet er zijn schouders onderzetten. Het is maar de vraag – we zullen het de komende weken zien – of dat gaat lukken.

En ook de oppositiepartijen worden verleid. Ze staan bovenaan het bangalijstje van het kabinet. Voor een breezertje of twee mogen ze het kabinet aan een meerderheid helpen, zogenaamd in het landsbelang.

Vz, mijn partij, de PVV, doet daar niet aan mee. Kan ik nog helderder zijn? We doen niet mee aan dit afbraakbeleid dat Nederland kapot maakt met een gifbeker aan lastenverzwaringen.

Wij tekenen verzet aan. En met ons – ik verzeker het u – heel veel Nederlanders. De burgers zijn het zat om als citroenen te worden uitgeperst.

Het is tijd voor een ander beleid, het is tijd voor een beleid van belastingverlagingen, het is tijd voor een beleid waarmee ons land sterker uit de crisis komt, een beleid dat niet sloopt maar opbouwt, een beleid van hoop voor jong en oud – een beleid dat zorgt voor economische groei, voor banen en voor meer geld in de portemonnee van hardwerkend Nederland. Voor dat beleid en voor niets anders zullen wij tekenen.


Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders


Er zijn geen zes miljoen Joden vergast gedurende de tweede wereldoorlog!

HET WAS ZELFS VEEL ERGER: ze zijn LEVEND verbrand, en MILJOENEN niet-Joden ook, en de geallieerden hebben in opdracht van het Vaticaan ALLE harde bewijzen VERNIETIGD!

The Roman Catholic Abomination from Austria http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-roman-catholic-abomination-from.html

JUIST DEZE SITE bracht aan het licht dat er een luchtje hangt aan het Zyklon-B-HORRORSPROOKJE, en alhoewel ik het niet eens was met diverse mensen op deze site die vertelden hoe het dan wel zou zijn gegaan, werd ik geleid naar deze site die de GRUWELIJKE WAARHEID laat zien: http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust.html

Bepaalde Joden hebben er belang bij (gehad) dat het “officiële Holocaustverhaal” onaangetast blijft, omdat bepaalde Joden ‘vrolijk’ medeplichtig waren aan de massamoord op miljoenen volksgenoten!
Zij werden allen door het Vaticaan beschermd, ten koste van hun MILJOENEN slachtoffers, waarvoor overigens het VATICAAN, en NIET “de Joden” verantwoordelijkheid dragen.

In een vrije samenleving MOET het mogelijk zijn om op een constructieve manier alle opties en mogelijkheden te onderzoeken en publiekelijk te bespreken, zonder dat ‘Hitleriaanse psychopaten’ zeggen “DAT MAG NIET!”.

Het beëindigen van dit publieke debat door belangrijke deelnemers aan de discussie te VERMOORDEN is nu juist WEL een “ABSOLUUT VERBOD”!

Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden om die reden VERMOORD, alleen maar omdat men BANG was voor HUN WOORD en dan heb ik het nog niet eens over mijn grote held, de man van Nazareth, die NIEMAND kwaad deed, maar die zeer scherpe woorden gebruikte.

Wie bang is voor WOORDEN van medemensen die hem/haar niet bevallen, die moet zich maar van een hoge flat afstorten, of zich terugtrekken in een hutje op de hei.

Ik vind wel dat woorden dienen te worden gebruikt om te komen tot een algemeen aanvaardbare WAARHEID en GERECHTIGHEID en dat beweringen dienen te worden gestaafd.

Roepen dat iemand een pedofiel is, is niet genoeg.

Ik waag het echter wel om de grondlegger van de islam voor SMERIGE GORE PEDOFIEL en LIJKENNEUKER uit te maken, want dit zijn zoal de misdaden waaraan deze zelfbenoemde “profeet” van de islam zich schuldig had gemaakt, naast een waslijst van andere misdaden.

Maar deze SCHURK is al eeuwen zo dood als een pier, behalve zijn fanatieke volgelingen, die nog steeds vol ijver bereid zijn om zijn KRANKZINNIGE ideologie uit te dragen en uit te voeren.

Die Jesuiten sind unser Unglück http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2012/09/die-jesuiten-sind-unser-ungluck.html

Obama’s hero and of a BILLION others http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/obamas-hero-and-of-billion-others.html

Doodsbedreigingen?

Lach erom en zeg tegen je potentiële moordenaar; “als jij me vermoord, kijk ik je nooit meer aan!”.

LIEVER DOOD DAN TE MOETEN LEVEN TEZAMEN MET GRUWELIJKE RANDDEBIELEN!

Dan liever de lucht in, zei van Speijck: http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_van_Speijk


==============

Naschrift: de BESTE manier om de lucht in te vliegen is SAMEN met JEZUS middels de opname!

1 comment:

 1. Was ik aan de drugs toen ik dit schreef?
  Welnee!
  En ik sta er nog steeds achter!

  Lang leve JEZUS: de schepper van dit bestaan en de oplosser van alle problemen die Hij zelf liet onstaan, maar waar Hij desondanks geen SCHULD aan heeft, want daarvoor dient satan, ons eigen vlees en de wereld als kop van Jut.
  Kop van Jut? http://nl.wikipedia.org/wiki/Kop-van-jut

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.