Friday, April 5, 2013

De grootste RAMP voor Nederland is de islam (en de Roomse 'kerk')


 • fje4ever
  Mensen die zichzelf als "echte" Nederlander zien, zouden er goed aan doen ZELF te integreren. We leven in een multicultureel land. Dus meerdere culturen. En de kreet dat Nederland op een Christelijk fundament is gebouwd gaat allang niet meer op anno 2013. Of alle religieuze zaken gelijk trekken, of alles afschaffen. Waarom moet een Jood of Moslim vrij zijn met Kerst maar kost het wel een vrije dag bij zijn/haar eigen religieuze feest? Wordt wakker en stop met dat onderscheid!
  ·
 • Hans S
  Laat ik je gelijk uit de droom helpen: Nederland is GEEN multicultureel land, behalve als het om de EIGEN AUTOCHTONE bevolking gaat.
  Een echte Nederlander is geboren uit een NederlandsTALIGE moeder en spreek dus de Nederlandse MOEDERTAAL.
  Buitenlanders die Nederlands spreken, zijn geboren uit ANDERSTALIGE moeders, en zullen als zodanig NOOIT echte Nederlanders KUNNEN zijn!
  Vanaf de ZESDE maand tijdens de zwangerschap kan een ongeboren baby reeds de moeder horen spreken: dat is iemands VOLK!
   
 • fje4ever
  Je hoeft niet eens gelovig te zijn om te snappen dat de Bijbel aan alle kanten rammelt en al ZEKER niet het woord van God kan zijn.
  Islam is wat elke Profeet heeft verkondigt. Er is maar 1 religie van God want er is maar 1 God. Dat heeft elke Profeet gezegd, ook Jezus. En elke Profeet heeft gezegd dat er nog iemand na hem zou komen, behalve Mohammed. Lees ipv te luisteren wat je verteld wordt. Dat mensen werkelijk Jezus als God zien is de grootste zonde die je kunt begaan. Mens als God zien pff
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
  • Hans S
   De grootste RAMP voor Nederland is de islam!
   WALGELIJKE LANDVERRADERLIJKE 'politici' en geldhongerige werkgevers hebben destijds hele volksstammen islamieten naar dit land gebracht met het SMOESJE dat de eigen bevolking te beroerd zou zijn geweest om het viezere en zwaardere werk te willen doen.
   NEE, INDERDAAD: niet voor het WEINIGE GELD dat de werkgevers bereid waren te betalen voor die arbeid!
   Buitenlanders pakten dat geld wel aan, zoals nu de Polen en anderen.
   · in reactie op fje4ever (De reactie weergeven)
   • Hans S
    Vervolgens waren het weer die LANDVERRADERLIJKE 'politici' en de werkgevers die het een goed idee vonden om de VROUWEN van die islamitische werknemers naar Nederland te halen, waarna die mensen zich als de KONIJNEN begonnen voort te planten in ANDERMANS LAND, ZONDER zich aan te passen aan de meerderheid van Nederland, want dat mag niet van de SATANISCHE ISLAM!
    De islam is een LEUGENLEER van de Rooms Katholieke 'kerk', en is een dwaze mix van Arabisch volksgeloof, Jodendom en Christendom.
    · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
    • Hans S
     Maar ik heb GOED NIEUWS: de God van ISRAEL=JEZUS Christus zal de islam en de Roomse kerk en ALLE valse religies en ideologieën TOTAAL VERNIETIGEN als Hij terugkomt naar Jeruzalem!
     De eerste DREUN die de islam zal gaan krijgen is in de komende oorlog in het Midden-Oosten als Israël ALLE omliggende Arabisch-islamitische landen en ook de 'Palestijnen' VERPLETTEREND zal verslaan!
     De Psalm 83-oorlog!
     De God van Israël regeert!
     · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
 • Hans S
  Een moskee is alleen maar leuk als hij wordt gesloopt, of als hij wordt omgevormd tot een waar gebedshuis tot eer van God en waar volgelingen van de enige ware God van de Bijbel, die zich als mens in de persoon van JEZUS Christus aan ons mensen openbaarde en die in onze plaats ONZE schuld en ONZE straf droeg aan het kruis, en die opstond uit de dood, wat nog geen ander mens ooit heeft gepresteerd, samenkomen om Hem te vereren, want dat heeft Hij verdiend.
  Mohammed is dood, maar JEZUS leeft!
 • Hans S
  De 'geweldige islam' is een uitvinding van de Rooms Katholieke kerk, wat de meeste moslims niet eens weten. De 'Mariaverering' zit ingebakken in die leer, alleen noemen ze het 'Fatima'.
  De Roomse Mariaverering kwam in de plaats van de Venus-aanbidding van het Romeinse rijk en Venus is de morgenster, wat een andere naam is voor LUCIFER=SATAN.
  Deze satansverering zien we terug in de vlag van de EU, want dat is de aloude MARIAVLAG: die blauwe vlag met die twaalf sterren!
 • Hans S
  Ik schreef 'bedreef', want meneer Mohammed is morsdood, in afwachting van het Laatste Oordeel, en enkele reis hel, maar zijn 'vrolijke aanhangers' bedrijven nog steeds de 'edele sport' van het amputeren van hoofden van levende slachtoffers, zoals ze iedereen terroriseren die niet wil buigen voor hun maangod, die ten onrechte op één lijn wordt gesteld met de enige ware God van de Bijbel, die echt wat kan, want ze kunnen nog steeds Israël niet de baas, en Israël is van de enige ware God.
  · in reactie op Hans S (De reactie weergeven)
 • Hans S
  Nee, dan die 'geweldige held' van de islam, meneer Mohammed, die zijn klabanus in alles stak waar een gat in zit, en naast OOK mannelijk vlees, maar vooral dat van een meisje van 9, genaamd Aisja.
  Daarnaast bedreef deze meneer Mohammed met grote hartstocht de 'edele sport' van het amputeren van mensenhoofden en andere ledematen, terwijl zijn slachtoffers nog leefden.
  Bovendien is die allah van meneer Mohammed niets meer dan een meteoriet, gevat in een vorm die verdacht veel op een vagina lijkt.
 • Burak Kalkan
  AHAHAHAHA KANKER HOERTJES WAT HOORT ER DAN BIJ NEDERLAND?
  ALLEMAAL HOERTJES DIE HUN BENEN WIJD DOEN VOOR ELKE JONGEN
  AHAHAHAHAHAHAHAHAHA KANKER SCHANDE AL DIE SLET VROUWEN HIER, MENSEN KUNNEN NIET EENS ZEKER WETEN OF HUN VADER DE ECHTE VADER IS, OF DAT DE MOEDER WEER EEN ANDERE MAN HEB GENEUKT
  AHAHAHAHAHAHAHAHA
  ·

2 comments:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.