Tuesday, April 16, 2013

Ziekelijke Jodenhaat op Klokkenluideronline
 • “omdat die Holokost voor mij zo’n belachelijk verhaal is en dat mensen dat nog steeds geloven kan ik niet vatten, ja hoe breng je het ze aan het verstand, maar eens komt de dag denk ik …..”

  Gretha Muller
  15 april, 2013 at 22:31

  Nu gaat dit topic over iets heel anders, maar ook hier lees ik weer ronduit verbijsterende en gruwelijke LEUGENS met betrekking tot de SATANISCHE massamoord door de Rooms katholieke CULT/het Roomse Rijk op het Joodse volk met hulp van VELEN die in de DUIVELSE greep waren van dit DEMONISCHE systeem.

  Goed…wat is dan wel de waarheid over het BRANDOFFER (Holocaust) aan Satan?


  ========

  Het gaat me puur om het instituut Rome, haar leer en de ‘versatanisering’ die ze meent toe te mogen passen met betrekking tot haar verzonnen ( via de valse ‘donation of Constatine’) recht op wereldlijk bestuur. Helaas weten haar leden daar nauwelijks iets vanaf en hopelijk zijn ze daardoor en daarvoor niet medeverantwoordelijk. Iedere ‘kerk’die zich in de plaats van Israël gesteld heeft zal de konsekwenties daarvan ondervinden, echter uit Rome’s daden blijkt dat wat ‘protestant’, liberaal (RKatholieken die haar wereldlijke ‘macht’ niet willen erkennen) nog steeds, samen met de Joden als haar dodelijke vijanden beschouwd worden. Je weet totaal niet wat het instituut Rome al op haar geweten heeft. En o.a. dáár wijs ik hier vaak op.

  Het is uiterst beschamend als je haar verleden negeert of goedpraat, uiterst beschamend, je weet dan waarschijnlijk ook niet, dat Rome o.a. Adolf Hitler in het zadel zette, ‘Mein Kampf’ voor hem liet schrijven en dat zo het hele Nazi gebeuren plus haar demonische filosofie geheel uit de koker van haar Jezuieten kwam. En ja, het ‘probleem van de Joden’ mochten zij ook oplossen. Echter wel volgens Rome’s instructies:

  De vijf hoofdkampen, de vijf specifieke vernietigingskampen in Polen, vormden qua ligging een pentagram. Een satanische, occulte manier om demonische energie te bundelen. Buiten de poort stond een Mariabeeld. De z.g.n. efficiente manier van dood door vergassing was een fabel, de slachtoffers werden bedwelmd. Ogenschijnlijk dood werden ze op ijzeren stretchers gelegd die voorzien waren van sloten..! Vervolgens werden de bedwelmde levenden de ovens ingeschoven. Ze werden levend ritueel verbrand. Verbrand? Het duurde niet de zes (!) uren die daarvoor nodig zijn, elke vuurdood was een kwestie van minuten. Zo werden de Joden en ook anderen geofferd aan Moloch of noem hem Lucifer. Het was een occulte puur rituele offering, waarbij de namen werden genoemd en ook gezongen werd. Nu begrijpen we ook waarom die nummering zo geraffineerd goed in elkaar zat. IBM had het materiaal + de knowhow geleverd, nu houdt IBM zich o.a. met uiterst kleine chips voor mensen bezig.

  De geallieerden wisten wat er gebeurde, ze volgden alleen het aantal treinen vanuit de lucht. Er werd geen bom op de spoorlijnen gedropt. De klus was zo gigantisch door de rituele vorm, dat de Nazi’s meer tijd nodig hadden dan ze dachten. Het ging n.l. om zo’n 18 miljoen mensen, dat is meer dan ons verteld wordt. Gen. Eisenhower had op een gegeven moment de Duitsers in de tang, hij liet de tang zich echter niet sluiten en liet zo heel bewust 150.000 manschappen ontsnappen. De oorlog duurde zo twee jaar langer dan nodig, het ging daarbij om de kampen. Eisenhower was RK. In de SS liepen Duits geuniformeerde Jezuieten mee, Heinrich Himmler, hun chef en de rechterhand van Hitler was ook Jezuiet. De niet totaal verbrande lijken werden op hopen gegooid en daarna door Stalin, ook Jezuiet, verwijderd.

  Bij de bevrijding waren de Mariabeelden verdwenen, de ijzeren stretchers en van het enige kamp (Lodz) speciaal voor kinderen (!) was zelfs helemaal niets meer terug te vinden.. De Kardinaals die de Holocaust ontkenden zijn inmiddels weer in genade door Rome aangenomen. En geen van de RK Nazi- oorlogsmisdadigers werd ge-excommuniceerd. Himmler en ‘vader’ Staempfle (Jezuiet die ‘Mein Kampf’schreef) werden beiden na de processen te Neurenberg op ‘verdachte’ wijze om het leven gebracht. Ze wisten te veel. Holocaust = ritueel brandoffer. De Roomse geschiedenis uit de middeleeuwen had zich herhaald.

  Een RK researcher – die kwaad haat – heeft bovenstaande onderzocht en samengevat. Scroll.
  ======

  The Roman Catholic Abomination from Austria
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/02/the-roman-catholic-abomination-from.html

 • Maar nu de kern van het probleem: waarom WILLEN bepaalde mensen zo graag dat de JODENMOORD niet heeft plaatsgevonden, of waarom willen ze zo graag het aantal vermoorde en omgekomen Joden tijdens de tweede wereldoorlog (in feite het tweede deel van de ruim 30-jarige Rooms katholieke inquisitie tegen de Joden en tegen de aanhangers van de belangrijkste Jood aller tijden, te beginnen in 1914 met de ‘eerste wereldoorlog) bagatelliseren?

  Omdat deze mensen PUUR SLECHT en BOOSAARDIG zijn!

  Of om in Bijbelse termen te spreken: PUUR SATANISCH zijn.

  Waarom zijn deze mensen zo BOOSaardig en slecht en VERROT?

  Omdat deze mensen het HATEN dat eens die belangrijkste Jood aller tijden RECHT over hun zal gaan spreken en hun zal veroordelen tot EEUWIG afgrijzen in een oord dat onvoorstelbaar GRUWELIJK en WALGELIJK is, en waar ze MOETEN erkennen dat ze FOUT zaten tijdens hun leven op aarde en dat ze hun maker hebben gehaat.

  Veel van zulke mensen zijn gehersenspoeld door de VALSE vervangingsleer http://tinyurl.com/c5jnzp9 waardoor ze zijn gaan geloven dat de Joden van nature duivelse mensen zijn die rustig mogen worden uitgeroeid, zoals men zich ontdoet van bacillen of bacteriën.

  Verder denken deze mensen dat een groot deel van het Joodse volk “nep-joden” zijn, die ‘Khazaren’ http://tinyurl.com/c3ymo3e worden genoemd, die zich rond het jaar 800 zouden hebben bekeerd tot het Jodendom. http://www.faq-online.nl/index.php?file=article&art_id=275

  Nu is de vraag gerechtvaardigd WAAROM NIET-Joden zo GEK zouden zijn geworden om tot het MEEST VERVOLGDE VOLK OP AARDE te WILLEN behoren?

  Was het deze mensen in hun bol geslagen?

  Als we de mensen moeten geloven die deze LEUGEN aanhangen dan kan het niet anders dan dat deze ‘Khazaren’ VOLKOMEN GESTOORD WAREN GEWORDEN!

  Maar dat is niet de ware reden waarom bepaalde mensen zo graag in deze LEUGEN geloven: ze geloven dit omdat ze ermee in hun maag zitten dát er nog steeds Joden bestaan, want in hun ZIEKELIJKE JODENHAAT zouden ze willen dat er helemaal geen Joden meer bestaan!

  Waarom willen ze dat er geen Joden meer bestaan?

  Omdat ze intuïtief weten dat het Joodse volk ALLES te maken heeft met de belangrijkste Jood aller tijden die eens RECHT over hun zal gaan spreken, en dát HATEN ze!

  Daarom willen ze alle Joden WEGHEBBEN of dat ze zodanig assimileren zodat ze niet langer als Joden herkenbaar zijn, opdat die belangrijkste Jood aller tijden geen reden meer zal hebben om zich nog met deze aarde te bemoeien, waarna ze door kunnen gaan met hun leven wat compleet in tegenspraak is met de leer van de belangrijkste Jood aller tijden, die ik speciaal op deze site ‘de man van Nazareth’ noem, opdat zijn naam niet door het slijk wordt gehaald.

  Simpel samengevat: geen Joden, geen oordelende ‘man van Nazareth’, die één met God is, en ook geen Israël.

  Om “het probleem” van een scheppende en betrokken, en oordelende God weg te kunnen redeneren (wanen) verzon men de LEUGEN van ‘evolutie’.

  Dit KRANKZINNIGE WAANIDEE heeft ervoor gezorgd dat miljoenen zijn gaan GELOVEN (het is namelijk een GELOOF!) dat de mensheid puur ‘toevallig’ bestaat ten gevolge van een zeer langdurig proces wat ‘evolutie’ wordt genoemd.

  Ik heb meerdere malen gediscussieerd met zulke WAANZINNIGEN, maar geen van hun kon mijn vraag beantwoorden wie- of wat de ONVOORSTELBAAR GROTE hoeveelheid INFORMATIE had gestopt in dat “oeratoom” dat aan de basis zou staan van de “Big Bang” (de grote knal), waarmee de ‘evolutie’ een aanvang nam…althans volgens die WAANZIN.

  Uiteraard kunnen zulke IDIOTE RANDDEBIELEN deze vraag niet beantwoorden omdat ze in hun ziekelijke GOD-HAAT nu eenmaal de wijsheid missen om te erkennen dat het helemaal niet mogelijk is dat uit ‘NIETS’ ‘iets’ kan voortkomen.

  Er bestaat namelijk helemaal geen ‘NIETS’ omdat God er altijd was, is en zal zijn, en bestaat in het ONEINDIGE NU.

  Maar omdat deze mensen met hun (door God gegeven) zintuigen Hem niet kunnen WAARNEMEN, is hun FANTASIE met hun verstand op de loop gegaan.

  Dit is ook het geval m.b.t. de ziekelijke Jodenhaters: omdat ze God en zijn menselijke versie, die ik ‘de man van Nazareth’ noem op deze site, zo vreselijk HATEN, haten ze tevens het volk waaruit Hij naar de mens gerekend is voortgekomen: de Joden.

  Zo simpel is het!

  Jodenhaters, zijn ‘man van Nazareth’-haters, en ‘man van Nazareth-haters zijn Jodenhaters en Israël-haters.

4 comments:

 1. Dit vind ik wel een aardige uitleg inzake de vermeende connectie joden-khazaren die autistiforme zolderkamer wijsneuzen als 'knowtoomuch' rondgillen:
  http://www.youtube.com/watch?v=tnIEsf_klCg

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt en ik heb er gelijk een topic van gemaakt: Bad news for Jew-hating Israel-haters; The Khazar Myth Debunked - 13th Tribe - Arthur Koestler Refuted

   PS: indien je me je voornaam noemt in een reactie dan hou ik dat geheim (ik krijg toch elke reactie eerst via mijn beheer onder ogen, voordat ik het plaats), als je dat wilt, want ik vind het wel prettig om met mensen te communiceren die ik een BEETJE ken.

   Omdat je iets postitiefs bij te dragen had, ben ik naar jou toe iets minder kritisch.

   Ach ja, 'knowtoomuch'....

   Delete
 2. De ranzigheid en onverkwikkelijkheid die van de expressies van zo'n 'knowtoomuch' afstraalt zegt al genoeg, lijkt me.
  Daarin kan de inhoud zelfs achterwege gelaten worden.

  Deze persoon loopt al jaren onder diverse pseudoniemen en op diverse sites diens eeuwige en eenvoudig herkenbare riedeltjes en ranzigheid rond te spuien.
  Dat soort kickt erop als je zo heftig reageert. Dat zuigen ze op, en voedt hun zelfverheerlijking....
  'knowtoomuch' ... pfffff dat verraadt al veel over diens mentale opmaak...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad houden dit soort intriganten van heftige reacties, want zo genereren ze hun aandacht.

   Maar als ik reageer (net als nu) dan doe ik dat altijd met andere mensen in gedachten, die mogelijk iets hebben aan wat ik zeg.

   Ik heet Hans, hoe heet jij?

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.