Tuesday, May 28, 2013

Extreme reacties met betrekking tot mijn vorige topic elders op het internet

Lees hieronder reacties -te midden van ook constructieve reacties- die ongetwijfeld zullen worden verwijderd op Xandernieuws m.b.t. dit onderwerp, en ook exteme reacties elders op het internet.

Bedenk daarbij dat het EINDTIJD is: Jezus komt eraan!
Reacties

Pagina12
René van Zalk op 27-05-2013 15:53
Hij is behoorlijk van't padje.
René Strobos op 27-05-2013 16:03
Nou eindelijk een snuggere Paus oop de troon zo te lezen ..
Hij maakt geen onderscheid tussen mensen
Hij discrimineerd tenminste niet onder de mensen zoals (bijna) alle geloven doen.
Jij gelooft niet ons geloof ?? dan hoor je er niet bij ...Huld voor deze Paus die slimmer schijnt te zijn dan de gemiddelde gelovige.
Steek die jullie maar in Je Re.....poepert
The Edge op 27-05-2013 16:14
Paus Fransiscus verkondigd een valse leer. Deze man wil te graag door iedereen aardig gevonden worden en is gewoonweg een allemansvriend. Niet iemand die staat voor de zaak van het christendom. Dankzij zijn uitlatingen zullen velen de moeite niet nemen om kennis te nemen van het christendom en zich te bekeren. Die denken, als de paus zegt dat het allemaal niet uitmaakt wat je geloofd en wat je niet geloofd en toch wel gered wordt, waarom zou ik dan christen worden. De Bijbel is duidelijk over zij die gered worden ; alleen zij die Jezus Christus aanvaarden als hun Heer en Heiland en gedoopt zijn. Je kunt nog zo'n goed mens zijn, als je Jezus niet aanvaard en ongedoopt bent dan kun je nooit de Hemel binnentreden.
ben kok (joods-chr. pastor) op 27-05-2013 16:16
Inderdaad, paus van het pad. Maar dat was ie al.
Helaas is Xander deze keer ook niet op de rechte weg met het  deel "wet en goede werken".Immers, lees Matth. 5:17 e.v. en Matth. 7:21-23"Ga weg van Mij, gij werkers der Toraloosheid"Juist in het doen van Zijn geboden toon je liefde voor Hem, lees Joh. 14:21
We worden echter behouden door geloof (gelijk Abraham, Rm. 4:3) , door onze zonden te erkennen en de genade in Yeshua te aanvaarden, Hij is het ware Pesachlam.En die genade vinden we volop in de Tora, vooruit ziende op Yeshua, zoals wij terugzien op Hem.ShalomBen Kok (joods-chr. pastor)tora-yeshua.nl
Volgjehart op 27-05-2013 16:17
Dan heb je het verhaal niet goed gelezen
René Strobos op 27-05-2013 16:21
( De paus heeft dus geen gelijk)..!!!! als hij beweert dat het doen van goede werken voldoende is, want in heel het Nieuwe Testament wordt duidelijk gemaakt dat goede werken zinloos zijn zonder echt geloof in Jezus Christus. 
Wie heeft er zoveel lef om de plaatsvervanger van god op deze aarde te bekritiseren ?

Tjonge tjonge jij durft wel ..zeggen dat de Paus het verkeerd heeft ? Nou ..nou ..Hij ( de Paus). 
Een ware openminded  gelovige die exact weet hoe de vork in de steel zit in hoeverre de bijbel misleidende informatie geeft ?
Het fout denken corrigeert en verteld pressies zoals het is bedoeld en gezegd..? 
Duidelijk verstaan baar en helder voor de gelovigen dat ook niet gelovigen in de hemel komen ..
En dat niet als waar (willen) kunnen zien met hun verwrongen beeld  van wat of wie nou pressies met god wordt bedoeld ?? Namelijk  onvolwaardelijke liefde ?
Voor alle mensen en niet alleen voor de gelovigen ?  maar allemaal ?
Nogmaals HULDE voor deze geweldige Paus ..die door de een of andere  gelovige extremist wel gauw een koppie kleiner zal worden gemaakt..  Omdat het niet kunnen accepteren dat wat hun geloof precies inhoud ...dat jo van ALLE mensen  kan houden ...en niet alleen van de gelovigen .
Chapeau  Paus ...nogmaals  Chapeau
positivo op 27-05-2013 16:22
Ja dat is inderdaad hoe een paus moet zijn. Geen onderscheid maken.
Hoe zit het dan anders met bijvoorbeeld bosjes mannen of mensen die in noord korea wonen. Deze groepen hebben nooit een bijbel gezien en weten niet van het bestaan af. Die kunnen dus ook niet voor de keuze gesteld worden om te geloven. Dus die komen automatisch niet in de hemel terrecht? Of gelden daar weer uitzonderingsregeltjes voor...
Het doen van goede dingen zou wel genoeg moeten zijn, maar blijkbaar heeft god een wedergeboren seriemoordenaar liever dan iemand die gewoon probeerd goed te zijn voor anderen maar niet geloofd.
Kay op 27-05-2013 16:31
Shalom. Ik wil met name even reageren op de stelling 'wet of genade'. M.i. gaan de wet en genade hand in hand. In Johannes 1 zegt Johannes dat de wet genade is en Jeshua ( Jezus) de ultieme genade, doordat hij de wet heeft vervuld.
En door zijn offer kunnen wij diezelfde wet ook gaan vervullen omdat zijn Geest in ons woont, ja toch? "Ik zal mijn (Torah) wetten in hun harten schrijven, zegt God. We moeten echt af van het idee dat de Torah een last is, want dat is het niet. Zijn geboden zijn niet zwaar, en waarom niet? Omdat we vanuit ontspannenheid mogen leven, omdat er vergeving van zonden is als we eens een fout maken, en Gods geest in een gelovige woont, of dat nou een jood of heiden is. God zal nooit zijn eigen wet verwerpen, zolang we nog op deze aardbol rondlopen toch?
En wat de paus betreft, het maakt niet zoveel uit wat ie allemaal beweert, zolang z'n huis (lees Vaticaan) nog volgebouwd staat met gesneden beelden, heeft ie voor mij niet zo veel te vertellen.
Shalom Kayfas
René Strobos op 27-05-2013 16:37
Net of een gesneden beeldje aan het kruis geen BEELDJE is ..Kay...
Kay op 27-05-2013 16:43
You're missing the point René.
Shalom
Elisheva op 27-05-2013 16:44
Goed Ben Kok ,ja het is een vreugde om de Thora te doen,tenminste als je Yeshua als je Koning,neemt. Voor velen is Hij de verlosser,maar voor weinigen,wetgever en Koning. Hier is Belgie,en ook Nederland volgen we de wet van onze koning,waarom dan niet de instructie van Yeshua.
Hij is de bruidegom die Zijn bruid zal verzamelen. Dus de bruid doet war de bruidegom doet.Ben 33 jaar gelukkige getrouwd met mijn man,dus hij is hier mijn bruidegom en ik werd zijn bruid,we doen alles samen,zo ook met Yehsua. Maar ja willen jullie Hem wel als Bruidegom???!!! Shalom
René Strobos op 27-05-2013 16:47
No way ..kay ...En dat... WEET.. IK..terwijl jij alleen maar... gelooft.
Davido op 27-05-2013 16:49
Mooi stuk heel goed stuk, goede bijbel stukken gebruikt. dit kan men heel goed gaan toepassen of tewl apliceren aan zijn eigen leven. heel mooi gezegd ook dat geloven niet aleen maar zeggen is maar gepaard gaat met daden anders is het dood. dit geloof en weet ik ten volste, zoals ik al aker zei hier me kent de bijbel zo goed weet alles maar nog geen relatie me GOD laat staan dat ze het werk doen wat bij GOD hoort. Wat de paus zegt klopt helemaal niet dat iedereen naar de hemel gaat. Een persoon hoort GOD te zoeken, oprecht zijn  hart uit te storten en verevenis te vragen en door Jezus te accepteren dan pas heb je de ticket naar de hemel. DIt houdt natuurlijk niet in dat je voor altijd gespaard bent want u en ik horen onze stinkende  best te doen om niet meer te zondigen. Ook Christenen die al gered zijn vallen net zo hard weer opp hun neus. Elke dag strijden tegen het kwade en zelfreflectie is zo belangrijk om bij GOD te blijven. Dus de pus kan van part de pot op met zijn utispraken want zo werkt het namelijk niet. Een zondaar kan niet van twee walletjes eten!! GOD heeft niks voor niks Mozes de tien geboden gegeven waar men aan moet houden!!
I kon vandaag weer eens niet inloggen op mijnpunt? Dan maar deze vorm even
ben kok (joods-chr. pastor) op 27-05-2013 16:50
@Kay , 16.31  : Joh 1:16,17  wil zeggen, dat we in de Tora genade hebben ontvangen (de hele offerdienst getuigt er van, begint al met het bloed van het Pesachlam aan de deurpost bij de uittocht uit Egypte).In die symboliek zag men vooruit op Yeshua, het ware Pesachlam, zoals wij terugzien op Hem en Zijn kruisdood en opstanding.Dus "genade op genade" eerst in de Tora en dan gelegitimeerd in Yeshua. In beide gevallen worden we gelijk Abraham (die ver voor de Tora leefde !) gerechtvaardigd uit geloof, zie Rom. 4:3.
Daarom ook de naam van onze gemeentes en website: tora-yeshua.nl  Je hebt eigen allebei nodig, Tora en Yeshua.Zie mijn vorige reactie:.Immers, lees Matth. 5:17 e.v. en Matth. 7:21-23"Ga weg van Mij, gij werkers der Toraloosheid"Juist in het doen van Zijn geboden toon je liefde voor Hem, lees Joh. 14:21
We worden echter behouden door geloof (gelijk Abraham, Rm. 4:3) , door onze zonden te erkennen en de genade in Yeshua te aanvaarden, Hij is het ware Pesachlam.En die genade vinden we volop in de Tora, vooruit ziende op Yeshua, zoals wij terugzien op Hem.ShalomBen Kok (joods-chr. pastor)tora-yeshua.nl
The Edge op 27-05-2013 16:50
Onze definitie van een goed mens zijn is een andere dan wat God goed vind. In de ogen van God zijn er geen goede mensen. Ieder mens is een zondaar en van nature slecht en verdorven. Als wij goed zijn voor een ander is dat meestal uit eigen belang of we doen goed omdat we denken dat anderen dat van ons verwachten en eigenlijk hopen we dat die mensen dan ook weer goed zijn voor ons. Het is een berekende goedheid, geen oprechte. Diep in ons hart willen we geen goed doen en God doorziet het hart van de mens. Daarom moest de Tweede Persoon van de Godheid wel als mens onder ons leven om zo datgene te doen wat geen enkel ander mens kon en kan ; namelijk leven als de waarachtige mens. Een mens die gedurende zijn leven geen enkele zonde had begaan en zo kon zijn offer voor God aanvaardbaar zijn. Daarom en daarom alleen is Jezus Christus de enige Weg, Waarheid en Leven. Alleen door Hem en het doopsel kan een mens vergeving van zijn zonden krijgen en de Hemel binnengaan.
Kay op 27-05-2013 16:55
TjaRené, ik geloof, maar heb dat niet altijd gedaan. Mijn hemelse strafblad, als ik het zo mag uitdrukken, was vrij lang. Drugs, drank, hooligan van ADO, porno en meer van dat soort dingen.
Dus ik ken de donkere kant van het leven, en daarom hou ik nou ook zoveel van Jeshua, Jezus. De kostprijs die Jeshua heeft betaald is voor mij in die zin onbetaalbaar. daarom spreek ik nu vrijmoedig, schaam me niet voor mijn verleden, ik weet wat ik was en wie ik nu ben.
Kayfas
Mythbuster op 27-05-2013 17:02
de paus hangt onomstotelijk een valse leer aan dus wellicht DE valse profeet? time will tell
ben kok (joods-chr. pastor) op 27-05-2013 17:08
@Edge 16.50
Zie over de Persoon van JHWH
http://tora-yeshua.nl/2011/11/jhwh-de-god-van-abraham-isaak-en-jacob-alev-en-tav-net-als-yeshua-echad-met-hem/JHWH is echad, enig, uniek en Hij verschijnt ons in meerdere menselijke gestaltes, bij Abraham, Jacob, ouders Simson en bovenal in Yeshua.ShalomBen Kok (joods-chr. pastor)
Kay op 27-05-2013 17:13
Hey Ben Kok! Je houdt van prediken hè? Ik ken het woord en verdiep me nu zeker in het Joodse denken, en kijken vanuit de Joodse wortels, erg interessant, maar het begint met relatie bouwen, en geen theologische discussie, Jezus bouwde ook relatie, en toonde door zijn leven hoe het woord toegepast moest worden.
Maar leuk, en tof, de manier waarop je naar Jeshua, Jezus kijkt!
Shalom Kayfas
Davido op 27-05-2013 17:17
@ Rene strobos,
Ik snap jou wel dat je dit zo ziet maar lucifer en zijn companen zijn bedriegers en liegers doen zich voor als goede mens en verleiden een persoon heel sne. GOD zegt ook helemaalniet gaat en wees Christen en stop iedereen ind e verdoemhoek. Als je zo denkt over een gelovige heb je het mooi mis en die redenering is zo nu al wel doordacht en wordt gebruikt zonder echte ondergronde argumenten.
Ik personlijk houdt het bij GOD zelf en geen paus, vertel mij eens waar in de bijbel staat dat wij een paus moete hebben? Nergens gewoon een zelf verzonnen iets. mensen houden eenmaal van macht en hoe vaak is nu gebleken dat de ene bekende machthebbende persoond e boel besodemietert? Precies bijna allemaal. GOD warschuwt ook voor het volgen van mensen. Het is heel simpel zet je hart op GOD en je ontvangt de waarheid en het licht doe al het andere en je hebt niks!
Maar aub stop met beschuldigen van gelovigen dat ze een ander in de verdoemhok plaatsen etc want dat is klinkklare onzin! Ee agent beboetje omdat je te hard rijd luister je niet naar GOD zijn de consequensies ook voor je eigen rekening!
ikke op 27-05-2013 17:20
Het is wel in tegenspraak met bush,wie niet voor ons is,is tegen ons,andersom klikt het veel vriendelijker,wie niet tegen ons is,is voor ons,misschien mag ik deze pope wel.
Waarom moet ik trouwens om mijn commentaar geplaatst te krijgen bij captcha een woord als ruckowle typen,daar zet je toch ongewild vraagtekens bij.
ZomaareenChristen op 27-05-2013 17:25
Mooie praatjes paus, maar Matheus24: 13 zegt iets HEEL anders.
13 maar wie volhardt tot het eind, die zal gered worden.
ook leuk dat 2 verzen ervoor staat: 11 Ook zullen vele valse profeten opstaan en menigen verleiden.
ben kok (joods-chr. pastor) op 27-05-2013 17:26
@Kay: bij het doorgeven van het evangelie, aan wie dan ook,  dient er zeker enige relatie te zijn.Acceptatie van de ander, begrip voor zijn achtergrond e.d.In geval van Israelieten bied ik altijd mijn excuus aan voor de  zeer kwalijke kerkgeschiedenis, helaas een traditie waar we uit komen.Dat wordt altijd gewaardeerd, daarmee erken je hoe de situatie was en daar waar iemand dan verder wil praten , doe ik dat met liefde, takt, wijsheid en duidelijkheid.Want er is geen andere weg tot de Vader dan Yeshua.ShalomBen
René van Zalk op 27-05-2013 17:27
hahahaha
René van Zalk op 27-05-2013 17:29
Die was om 17:20
Tabris op 27-05-2013 17:32
Wie anders dan de duivel fluistert in je oor:
- dat het niet uitmaakt hoe je je leven hier leidt en wat je doet, omdat 'als je in Jezus gelooft, God je altijd vergeeft'. -
Bovenstaande gedachtengoed is er onderandere de oorzaak van dat er nog steeds oorlog, corruptie en ellende op deze wereld is.
De volgende link verklaart The Christian Paradox of Faith Versus "Good Works"
http://www.near-death.com/about.html#a03
Top I.Q op 27-05-2013 17:46
Door goed te doen aan niet gelovigen en hen op te nemen in uw midden heft u een stap gezet naar de goede richting. Want niet gelovigen zullen zien de blijheid van gelovigen en hangen aan de lippen van het gebed..... Eindelijk een paus die iets begrepen heeft
René Strobos op 27-05-2013 17:51
Geen hele woorden in hoofdletters, dat is u bekend, posting verwijderd. Mod.
Eelke op 27-05-2013 17:54
m.i. heeft de paus wel gelijk, inzoverre dat Christus zegt dat  die in hem gelooft niet geoordeeld zal worden.
Dit houd dus in dat iemand die niet in Hem geloofd wel geoordeeld zal worden en aan de hand van dit oordeel zalig kan worden
Nantio op 27-05-2013 18:03
Het verzoeningswerk van Christus is inderdaad voor een ieder de grondslag tot behoud, maar je moet daar dan wel in geloven. En dat meldt de Paus blijkbaar niet.
tikoen olam op 27-05-2013 18:04
Xander zit eveneens fout wanneer hij suggereert dat de Torah niet langer geldt, omdat we thans leven in het tijdperk van genade.
Kay op 27-05-2013 18:07
Zeg René, waarom ben je zo boos? Meestal gaat het om wat anders, want je kent denk ik de mensen hier alleen van de (ienieminie) stukjes die ze schrijven toch?
En wat God zelf betreft, laat ff alle meningen van mensen los en ga eens objectief de dingen checken die het woord (bijbel) zegt. En pak, voor jezelf hè, niet een ding en trek dingen niet uit zijn verband, en dan kom je denk ik tot andere conclusies.
Ik heb zelf ook, na eerst honderdduizend visies van allerlei mensen te hebben aangehoord, zelf mijn eigen spoor getrokken met God. Maar ik blijf dan wel als vaste basis zijn woord vasthouden, de bijbel, wat een verzameling boeken c.q. geschriften is. Of je al dan niet, of wel dat woord ziet als geïnspireerd, mag je helemaal zelf beoordelen. Maar ik kan je zeggen, stop met je kostbare tijd te verspillen met je druk te maken wat mensen hier op deze site zeggen. Dat is nou zonde! :-)
Ciao Kayfas
Jack Geudens op 27-05-2013 18:10
Christus heeft iedereen willen verlossen, maar als we Hem afwijzen met onze eigen vrije wil, dan blijven we in ze zonde en worden we niet gered.
Nantio op 27-05-2013 18:21
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/05/vaticaan_atheisten_zullen_bran.html
Volgens dit artikel preekt de paus helemaal geen alverzoeningsleer.
De Vreemdeling op 27-05-2013 18:23
Als jullie graag willen weten hoe de wereld nu in elkaar steekt lees dan dit:


De oorlog tegen de autochtone bevolking van Europa
Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten


Ja, laten we het maar eens gewoon zo noemen zoals het is. De autochtone Europeaan wordt aangevallen, geïntimideerd, structureel voorgelogen, gediscrimineerd, beroofd, gemolesteerd en zelfs aan de lopende band vermoord om wie hij is: een blanke Europeaan. De autochtone Europaan is de oorlog verklaard.

Hans Janmaat durfde te zeggen dat hij de multi-culturele samenleving wilde afschaffen. Nu vond ik Janmaat nooit een van de slimsten en verdacht hem zelfs van racisme maar zijn stelling was het meer dan waard om over in debat te gaan. Al in zijn tijd sloeg de verpaupering in de steden toe door massa's immigranten die graag de vruchten van de Nederlandse spaarpotten wilden plukken maar ons en onze cultuur gewoon diep haten. We weten wat er gebeurde. Niemand ging met hem in debat. Hij werd de mond gesnoerd en geïntimideerd met een aanslag op het hotel waar hij een bijeenkomst hield. Algemeen bekend is dat de linkse kerk daar verantwoordelijk voor was.

Van Pim Fortuyn kent ieder de beroemde opname waarin hij op een bijeenkomst van Leefbaar Nederland zijn hart lucht en zei wat iedereen toen al dacht. "Een vijfde colone, meneer! We hebben een vijfde colone in Europa! Het is vijf voor twaalf!". Hij had het over de islam. Niet die mensen maar het islamitische politieke systeem wat zich de democratie invreet, het uitholt, door misbruik te maken van onze open vrije maatschappij en wetgeving. Hij is vermoord. Ook daarvan weten we wie daarvoor verantwoordelijk is. "De kogel kwam van links".

Fortuyns woorden waren nog niet weggestorven of Theo Van Gogh werd vermoord. Door precies die islam waar hij voor waarschuwde. De linkse Job Cohen en de koningin wisten niet hoe snel ze naar een moskee moesten gaan om ze alsjeblieft te smeken dat ze dat maar nooit meer zouden doen. En de regering? Het lijk was nog niet koud of de wet op de godslastering moest worden aangescherpt. Omdat die Van Gogh zulke grove praatjes had gehad over de islam.

Gregorius Nekschot werd van zijn bed gelicht vanwege een paar cartoons, tentoonstellingen werden afgeblazen, spaarvarkens gingen in de ban, klachten over stratenmakers met ontbloot bovenlijf en herendecolleté als het buiten 30 graden is, reklames die moesten worden weggehaald wegens aanstootgevend en te bloot, kerstbomen die moesten wijken, handen die niet meer werden geschud, blijven zitten als de rechter binnenkomt werd afgedwongen, opeens geen bier en wijn meer op tafel bij Pauwel en Wauwel, een allochtonenquotum bij de publieke omroep, folders in Amsterdam waarin op plaatjes Nederlanders als xenofobe Tokkies neergezet worden, abri's waar bikini's van H&M op staan worden overgespoten, excuusallochtonen zonder meerwaarde in het parlement, een islamitische burgemeester moest er komen in een grote stad, ons vreten werd halal-gecertificeerd zonder dat we dat weten, de meest extreme sharia-clubs zijn hier welkom om te confereren, van Hamas, Milli Gürus tot aan Hizb ut-Tahrir, de ene na de andere moskee ging open, "bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een allochtoon", de minaretten worden elk jaar hoger, de moskeeën steeds groter en in de meest afgelegen provinciestadjes moet opeens de oproep tot gebed over de daken schallen. Allah is de grootste! Onderwerp u! Leve de PvdA, GroenLinks, SP, D66 en al die zogenaamde liberale en Christelijke partijen! En toevállig zijn die ook nog allemaal knetter-eurofiel. En niemand die het bedenkt om eens gewoon de Nederlandse wet toe te passen om die discriminerende intolerante troep in de kiem te smoren.

In de Telegraaf stond vandaag dat er drie mensen waren opgepakt na aanleiding van "de steekpartij" in Londen. Laat het even tot u doordringen. Valt het kwartje al? Lee Rigby is op islamitische wijze, onder "Allahu Akbar" geschreeuw en met een door de daders zelf verklaarde motivatie uit soera 9 van de koran, de keel doorgesneden en zelfs onthoofd. Gereduceerd tot "steekpartij". Ik schat nog een week: en dan was het zijn eigen schuld. Net als bij Van Gogh.

Nee, wat er NIET staat in de Telegraaf is dat er 11 Britten zijn opgepakt omdat ze op Twitter en Facebook hun woede uitten over deze uitbundige islamitische folklore in hun hoofdstad. Het bloed is onder de nagels van die mensen getrokken door de jarenlange politieke correctheid waar de burgers onder zuchten. Zoals het overal gebeurt: Er zijn geen shariawijken, een koppensnellerij onder "Allahu Akbar"-geschal heeft niets met islam te maken en in Zweden rellen "jongeren". En dan schrijf je in een vlaag van opgekropte woede dat ze al die buitenlanders eruit moeten knikkeren of over die tyfusislamieten die het land aan het overnemen zijn zonder dat iemand ze maar een strobreed in de weg legt. Maar dán ben je opeens een racist! En dán komt de politie onmiddelijk in aktie in tegenstelling tot het slachtfestijn in Woolwich waar ongewapende agenten 20 minuten hebben staan toekijken voor er iemand met een pistool aanwezig was die wél met het stront dun door de broekspijpen uit zijn auto durfde te stappen.

In Zweden ligt de wijk Husby al een week onder vuur door hordes voornamelijk islamitische immigranten. Inmiddels is het geweld al overgeslagen naar andere Zweedse steden. De aanleiding? De politie die zichzelf verdedigde tegen een gewapende man. Dezelfde reden waarom hier in Amsterdam West een aantal jaar geleden wekenlang vele auto's in vlammen op gingen. Dezelfde reden waarom de voorsteden in Frankrijk dagenlang het toneel waren van een grootschalige burgeroorlog tegen alles wat die immigranten maar voor de voeten kwam. De autobranden in Amsterdam West haalden het NOS Journaal niet eens meer na een paar dagen. Het heeft 4 dagen geduurd voor het NOS Journaal het woord "immigranten" eindelijk eens in de bek durfde te nemen over de burgeroorlog in Zweden. Dat Zweedse Stockholm waar autochtonen worden gearresteerd die hun buurt willen verdedigen terwijl de politie niets uitricht tegen de immigrantenbendes.

Alle machts- en mediabastions in onze samenleving zijn door cultureel marxisten gelijk geschakeld. Voldoe je niet aan hun verwrongen wereldbeeld dan kun je rekenen op een Berufsverbot, intimidaties, ben je nazi, xenofoob, racist en de hele sliert uitgekauwde kwalificaties meer. In Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Zweden: Overal zijn scholen waar blanke kinderen worden gediscrimineerd op grond van hun autochtone afkomst. Nota bene in hun eigen land! Een rechtse omroep als Popned moet eerst 50.000 leden zien te krijgen voor ze uitzenden mag maar een moslimomroep krijgt een zak subsidie van de overheid en gaat maar lekker zijn gang op de Nederlandse Staatstelevisie. In de schoolboekjes staat dat Pim Fortuyn is vermoord door een BLANKE man met een petje, zonder te vermelden uit welke hoek die kwam, maar als er ook maar één allochtoon iets flikt dan gaat het over "jongeren".

Oude blanke Nederlandse dames van 85 worden op straat beroofd door dat islamitische tuig. Niet hun eigen moeders en oma's maar Nederlanders vallen ze aan. Blonde meisjes worden in Zweden aan de lopende band verkracht. Niet die hoofddoeken uit hun eigen clan. In Malmö woont onderhand al geen Jood meer, zó erg zijn die mensen weggetreiterd. Blonde meisjes verven er hun haren donker om maar niet het slachtoffer te worden. In Frankrijk bepalen de moslims inmiddels de uitslag van de verkiezingen. Uiteraard stemmen ze op de cultureel marxisten van Hollande. In de grote steden van Nederland is de meest gekozen jongensnaam van nieuwgeborenen Mohammed. In Duitsland mag je geen voetbaltoernooi meer toespreken als het linkse bokkeblaadje uit die stad er achter komt dat je kritiek hebt op de islam. Je kan je onderwijzersbaan wel vergeten als je in je privétijd op internet zegt wat je over de islam denkt en een fanatiek journalistje van (alweer) een links blaadje je in de smiezen krijgt en de directeur van de school belt. Als politicus moet je inmiddels jarenlang met gewapende gorilla's rondzwerven van safehouse naar safehouse als je openlijk durft te zeggen waar 'm de schoen wringt. Ikzelf krijg de politie Haaglanden en het Meldpunt Discriminatie Internet op mijn dak met dreigementen over dat er iets onwelgevalligs zou zijn gezegd op deze site waar ze het politiek niet mee eens zijn. Het gaat maar door en door. Google wordt zelfs ingeschakeld zodat de advertenties worden -weggevanderknijfft- omdat de teksten hier niet zouden passen binnen de cultureel marxistische islamodoctrine en dat deze site financieel kapot moet en de mond moet worden gesnoerd omdat we hier verdomme gewoon de waarheid zeggen zoals die is.

Deze hele linkse propagandamachine in Europa die via hun machtsbastion sinds de jaren '60 heel Europa structureel ontwricht met politieke correctheid, die al decennia lang bezig is haar eigen analfabete islamitische electoraat te importeren, is nu bezig via de oudcommunisten in de EU een superstaat af te dwingen waarin alle Europese volken, door slechte economie gedreven, door elkaar heen migreren. Nederlanders naar Oost-Europa, Oost-Europeanen naar de westerse landen, Zuid-Europeanen trekken naar het noorden en de buitengrenzen blijven open voor nóg meer ongeschoolde asielzoekers en islamitische immigranten.

Waarom? Waarom deze gewelddadige chaos op de ooit vredige na-oorlogse Europeanen afvuren? Om elke vorm van nationalisme te ontwrichten. Om elk sprankje trots op je vaderland je te ontnemen. In het Britse parlement werd eens door een linkse politicus gezegd:"We zullen ze met hun neus in de diversiteit drukken!". Om onze identiteit te ontnemen. Om ons te vervreemden van alles wat ons eigen is. Om stapje voor stapje de Europese bevolking te demoraliseren en uiteindelijk in totale chaos te verzanden. En weet u wat dán, als een konijn uit de hoge hoed, de oplossing is? Een tiranieke Europese Superstaat die zogenaamd wel móét worden gevormd om de orde te herstellen. Een multiculturele EUSSR met 5-jarenplannen, waar hele volken worden weggevoerd van hun geboortegrond zoals in de Sovjet Unie en zoals de nazi's wilden. Een dictatuur met een Europese politie, Europese belastingen, een Europese bank, een Europese munt en een handvol multicuturalistische marxisten die de vrije markten hebben opgedeeld onder een handvol grootindustriëlen die alle essentiële voorzieningen zoals water, landbouw, visserij, energie, grondstoffen en voedsel beheersen.

Het is niet eens zozeer allah die met zijn koran ons 1400 jaar geleden al de oorlog heeft verklaard. Die moslims zijn maar domme trekpoppen die dansen naar de pijpen van elke duivelse haatbaard die zich met Saoedisch geld imam mag noemen.Nee, de grootste vijand van het vrije democratische westen is nog steeds, al van lang voor de Tweede Wereldoorlog, het marxisme. Het marxisme dat zich nu "liberaal", sociaal-democratisch", "GroenLinks" of gewoon "socialistisch" noemt terwijl de Christenen onderhand een stijve nek hebben van de andere wang toekeren. Het marxisme dat nu de ruggegraad vormt van de Europese Unie.

De cultureel marxisten zijn verantwoordelijk. Die forceren het dat er in Europa hele steden door moslims worden overgenomen en de autochtone bevolking wordt vervolgd en van huis en haard wordt verjaagd. Ze hopen op nog veel meer Breiviks zodat ze alle facetten van de maatschappij kunnen onderdrukken en onder het mom van "veiligheid" het laatste sprankje vrijheid kunnen ontnemen. Karl Marx heeft ons de oorlog verklaard en hij woont in Den Haag, in Londen, in Berlijn, in Parijs en Stockholm en zijn kantoor staat in Brussel.

Zij hebben de autochtone burgers van Europa de oorlog verklaard. Nou, ze kunnen 'm krijgen. Want ze maakten één  vergissing. Ze hebben niets van de geschiedenis geleerd en ons nog niet allemaal vermoord of laten vermoorden. De Europese volken zullen hun geboorterecht en grond opeisen. Ongeacht de prijs.
VanFrikschoten preekt 1 juni haag op de demonstratie welke hiernaast (rechts) staat aangekondigd. Gaat over dat die Rutte eens ophoepelt. Is een heel ander onderwerp zou men denken. Ik sta daar voor u. Uit landsbelang. Omdat dit moet. Omdat dit land en ons volk genoeg gesloopt is door die charlatans. Het zal een druppel zijn maar het is ook een begin. Van hopelijk een stortvloed aan protest. Helpt u ondertussen deze site een beetje vanachter uw scherm. Dan doe ik de vuurlinie wel.

Met dank aan Boinnk.nl 

Aangepast, zie aanwijzing hulpmod. Mod.
Kay op 27-05-2013 18:24
Eh, nog even Xander. Ik heb nog een vraagje wat betreft de wet, ik ben het met je eens dat de wet je niet kan verlossen. Maar vind je dan ook dat de wet, om te beginnen bij de eerste tien, niet meer nageleefd moet worden?
Jezus noemt zichzelf het woord Gods, dus geloven in Jezus staat gelijk aan het geloven in de wet, want dat is m.i. een deel van het woord toch? Begrijp me niet verkeerd, wil geen theologische discussie aangaan, maar wil wel de negatieve klank die het woord wet in (sommige) kerken heeft gekregen, omdraaien naar een positieve.
Het zou toch fantastisch zijn als de wet ten volle zou functioneren op aarde? Geen slot meer op je voordeur, geen jaloezie meer, geen voedselschandalen, geen paus meer, geen leugens meer, geen honderdduizend verschillende goden, en ga zo maar door.
De wet (eigenlijk Jezus zelf) is het beste wat deze wereld kan overkomen, en het heet het duizendjarig vrederijk!!!
Johan op 27-05-2013 18:27
Klopt helemaal zolang je Jesus als verlosser aanvaard
hulpmoderatorhope op 27-05-2013 18:40
Rene Strobos geen hoofdletters voor hele woorden .

Verwijderd. Mod.

hulpmoderatorhope op 27-05-2013 18:44
De Vreemdeling; Maximaal 3 vetgedrukte woorden per posting.
Kay op 27-05-2013 18:48
Hey René! Ik heb je advies meteen opgevolgd, heb namelijk een hele grote wandspiegel, en zeker, als ik erin kijk ben ik heel kritisch.  Vroeger gebruikte ik de spiegel zelfs om er lijntjes coke op te leggen. Dus ik wil absoluut niks opdringen, eerder wat delen.
Heb een leven geleefd zonder Jezus, en kan je alleen zeggen uit mijn persoonlijke ervaringen, dat dat leven ... was, nie so goed dus...
Was het dan alleen maar klote? Nee, zeker niet, maar leven met mijn maker is het beste leven, maar ook soms zwaar moeilijk, omdat mijn oude leven soms trekt.
Nou ja, genoeg gezwetst, het ga je in ieder geval goed!
Kayfas
hulpmoderatorhope op 27-05-2013 18:49
Postings van naar en over trol koekwous worden verwijderd.

Verwijderd. Mod.

hulpmoderatorhope op 27-05-2013 18:53
Davido 17;43 het is u bekend dat er niet gereageerd mag worden op geblockten of spammers ,posting wordt verwijderd.

Verwijderd. Mod.

hulpmoderatorhope op 27-05-2013 18:55
Josefientje ook voor u, postings van naar en over trol koekwous worden verwijderd.

Verwijderd. Mod.

Davido op 27-05-2013 18:57
@Rene,

Is allemaa best wat je gelooft ik zeg verder toch niks over jou of een ander? Het klinkt allemaal heel verdedigent ne alsof je ietste verbergen hebt waar je jezelf vor schaamt? Maar goed om tot het echte punt te komen vraag uik jou als jij zegt dat God niet ebstaat en wij allemaal dingen geloven die nergens opslaan etc etc.

Maar verklaar jij dan eens voor mij dat er miljoenen mensenherboren worden in de naam van Yeshua hamashia en zich weer helemaal schoon, fris, nieuw en herboren voelen? Leg dat eens uit die vervuiling die wij als mens voelen maar weg gaat zodra wij oprecht God's vergevenis vragen? Hoe bedoel je GOD bestaat net? Een mens die niet inGOD geloft en geen vergevenis vraagt kan en zal nooit dat gevoel ervaren.

Als laats wil ik verder maar niet ingaan op je selectieve manier van discuseren en waarop je GOD zo aanspreekt is niet gezond beste man. GOD mag niet geprobeerd worden en sowies uit een stukje respect met normen en waarden stel je jezelf toch niet zo op tegenover GOD?

Davido, ook eigennamen niet geheel in hoofdletters. Mod.
Alex op 27-05-2013 19:00
@ de vreemdeling. Interessant stuk. Wie zijn de marxisten uit jouw stuk?
Josefientje op 27-05-2013 19:02
Hulpmoderator, uw posting had ik nog niet gelezen, excuus.
Davido op 27-05-2013 19:05
@Mod
Ik kon er nog niet uit opmaken dat senor Trol koekwous een geblockte spammer was.
Geert op 27-05-2013 19:10
Jezus is idd voor iedereen gestorven, maar alleen die de verlossing aannemen, voor hen gaat de verlossing werken, niet voor de atheïst.
De hemel is werkelijk, maar de hel ook... en alle ongeloof aan God's geopenbaarde Woord komt uit de hel.
Satan is God's wederstrever, en zal er alles aan doen wat hij kan om de mens het verlossingsplan van Christus zodanig te verdraaien dat de mensen Christus niet aanvaarden. Satan is dan gelukt in zijn opzet. Verder als mensen christus al aanvaard hebben, probeert hij hen te weerhouden de Heilige Geest te ontvangen door hen te vertellen dat ze de Heilige Geest al hebben als ze gered zijn... enz. enz.. een hele truccendoos gebruikt hij, en de kerken zijn satan's machtigste wapen... i.t.t. wat de meeste mensen denken, maar bijna alle kerken zijn van het Woord, en dus van Christus weggegaan (alhoewel ze wel over Christus spreken), de wonderen en tekenen volgen hen niet meer omdat ze in het politieke denominationele deel terechtgekomen zijn, waar satan ze allemaal verzameld voor de grote verbranding... het kaf dat er bijna zo uitziet als het echte koren, maar geen Leven van Christus in zich heeft, dat zal verbrand worden... in de grote verdrukking laatste 3.5 jaar van deze tijdsbedeling van de geschiedenis...
P.S.: degenen die gered zijn, en niet de H. Geest bezitten zullen gereinigd worden in de grote verdrukking, en gaan dus niet verloren, maar ze horen niet bij de Bruid van Christus, maar krijgen na 1000 jaar pas bij de 2e opstanding het eeuwige leven... en missen het heerlijke 1000-jarige vredesrijk. maar zijn net zo goed God's kinderen.
Shalom!
De Vreemdeling op 27-05-2013 19:12
Alex , als je goed leest dan wett je het
rapido op 27-05-2013 19:13
Het bestaan van een Paus of welke geestelijke titel dan ook, wordt door de Heer volstrekt afgewezen.
Al duizenden jaren hangen de sufferds onder de gelovigen een verkeerde "vader" aan of een zelfbenoemde "meester". Het berust allemaal op de onwil om zelf de Bijbel te lezen of aan het gezag van mensen meer autoriteit te verlenen dan aan het gezag van God. Het is allemaal afgoderij.
 
Matt.23:8 Doch gij zult niet Rabbi genaamd worden; want Eén is uw Meester, namelijk Christus; en gij zijt allen broeders.
9 En gij zult niemand uw vader noemen op de aarde;  want Eén is uw Vader, namelijk Die in de hemelen is.
10 Noch zult gij meesters genoemd worden; want Eén is uw Meester, namelijk Christus.
11  Maar de meeste van u zal uw dienaar zijn.
12  En wie zichzelf verhogen zal, die zal vernederd worden; en wie zichzelf zal vernederen, die zal verhoogd worden.
 

Reacties

Pagina12
René Strobos op 27-05-2013 19:17
"god" een eigen naam ?? sorry mod ..gnif ..gniffel
T.D. op 27-05-2013 19:22
Ach, de goede man moet eens een goede Bijbelstudie volgen want het is overduidelijk dat hij Gods Woord niet kent. Hij heeft, helaas zoals zovelen, een "eigen" uitleg. Wat ben ik blij, dat ik deze club heb verlaten.
T.D. op 27-05-2013 19:30
Voor wie het nog niet weet: God is een soortnaam, zoals mens. Zo heeft elk mens een (eigen)naam; de een heet Frans, de ander Marijke, etc.) Hindoes geloven in 33 miljoen goden en godinnen en ze hebben allemaal een eigennaam. Onze God heet JHWH (JaWeH). vertaald: "Ik ben die Ik ben" (Ex.3:14). Zo heet de Islamitische godAllah, vernoemd naar hun voormalige maangod Allah, m.a.w. Allah = Allah en kan dus nooit dezelfde zijn als de God van de Bijbel.
hulpmoderatorhope op 27-05-2013 19:31
Postings van trol koekwous worden verwijderd =geblockt

Verwijderd. Mod

Davido op 27-05-2013 19:37
@Rene strobos,

Laat me U een ding vraen wat er is er nu zo erg aan een GOD die alleen maar het beste voor je voor heeft en wetten heeft om je te beschermen tegen jezelf en het ontbinden van jij met GOD? Denk eens na over het feit dat als iemand wat van je jat en je alles kwijt bent ben je boos en verdrietig, dit is wat GOD graag wil tegen gaan zodat je dit niet hoeft te voelen, daar is toch niks mis mee? In mijn ogen juist het beste want als een ieder de wetten van GOD zou volge was er simpel weg geen zonde!

Davido: Geen eigennamen geheel in hoofdletters. Mod.
Davido op 27-05-2013 19:43
@Rapido,

Mooi gesproken zo is het eenmaal, moet je nagaan in Latijns Amerika wordne de kardinalen en de paus, padres genoemd en de paus PAPA en dat hangen ze aan. Mensen worden gewoon simpel weg verleid door zelf gemaakt leiders zoals de bijbel beschrijft en jij aangeeft. Het belangrijkste is je primero relatie met GOD de rest komt van daaruit.

Gelukig hebben er en bepaalde mensen hier op de site nog wel een ogen en geest open voor het echte ware!! GOD zegenen deze mensen!

Davido: geen eigennamen geheel in hoofdletters. Mod.
Ronny Gaytant op 27-05-2013 20:09
Deze paus moet zijn rol vervullen, deze van een grote verleider! Velen laten zich misleiden, zoals in de geschiedenis! Wees wakker!
Vuurvliegje op 27-05-2013 20:29
Zie http//hetboekderwaarheid.net deze Paus is de valse profeet.
lente op 27-05-2013 20:52
De goede werken van de vrijmetselaars timmeren zo ook hard aan de weg:
http://www.vrijmetselarij.nl/Default.aspx?tabid=4408
Het doen van goede werken is niet het ultieme offer als je leest wat Jezus de rijke jongeling vraagt:
21 Jezus antwoordde hem: ‘Als je volmaakt wilt zijn, ga dan naar huis, verkoop alles wat je bezit en geef de opbrengst aan de armen; dan zul je een schat in de hemel bezitten. Kom daarna terug en volg mij.’ 22 Na dit antwoord ging de jongeman terneergeslagen weg; hij had namelijk veel bezittingen.
(Mattheus 19)
Velen hechte aan aardse materiële zaken en hier zal rekenschap over gevraagd worden. Wat heb je met je talenten als rentmeester gedaan?
Wie wil er winnen door te verliezen? Een prachtige preekCD beluistert van www.royalmission.nl 
Kay op 27-05-2013 20:55
Xander, je hebt me wel aan het denken gezet, de dingen die je aan het eind allemaal zegt gaan erg diep, als je de tijd neemt om ze te overdenken, wat ik heb gedaan.
Ik begrijp een ding niet, je schrijft aan het eind dat er op het houden van wetten een vloek rust, maar ik ben nog nooit gestraft voor het niet overtreden van de wet, m.a.w. het houden van de wet brengt geen vloek maar zegen.
Je punt is waarschijnlijk dat de wet veroordeling brengt omdat we hem niet kunnen houden, maar het is wel een essentieel verschil met wat je opschrijft. Het grote gevaar is in mijn ogen dat je in de diepte een gevoel van afkeer tegen Gods wetten in de harten van mensen legt, terwijl het Gods grote verlangen is om zijn wetten in onze harten te schrijven.
Je hebt toch een bepaalde verantwoordelijkheid naar de hemel in de stukken die je schrijft, of citeert. En dat geldt uiteraard ook voor mezelf.
De wet is een zaak van het hart, zoals je ook citeert, 'de hele wet is in een woord vervuld, je zult je naaste liefhebben als jezelf.' Dus wanneer je je naaste niet liefhebt, wat overtreed je dan precies? Inderdaad, de wet. Dus zie je, de wet heeft niet afgedaan, maar vindt eenvoudigweg zijn vervulling in Jeshua, Jezus.
Hem volgen is dus simpelweg de wet (vervuld in Hem) volgen, ik kan het echt niet anders lezen dan dat het er staat.
Bless Kayfas
Davido op 27-05-2013 20:59
@mod,

Dat begrijp ik even niet? Ik mag geen GOD/ God meer schrijven in hoofdletters? U schrijft aan het begin een hoofdletter. Mod
Dante op 27-05-2013 21:11
Ik ken christenen en dat zijn echt rotmensen, zedoen niets voor hun naaste en zitten dag in dag uit andersdenkenden te verketteren. Maar ze zullen wel ergens in Jezus geloven. Ze gaan dus naar de hemel, terwijl ze er niets voor willen doen  en zich een soort luie slaven betonen.  Ach ja de bijbel spreekt zich zo vaak tegen. Zal meniets verbbazen dat blijkt dat we de Heilige Geest, een persoon die zo maar aan komt zweven volgens de bijbel, bovenaan moeten zetten om te hel te ontlopen
ben kok (joods-chr. pastor) op 27-05-2013 21:16
@Kayfas: het is heel simpel, zie mijn eerdere reacties en lees Joh. 14:21 waar Yeshua zegt:"Wie Mijn geboden heeft en ze bewaart (doet) , die is het die Mij liefheeft.Er was toen nog geen NT, Yeshua sprak uitdrukkelijk over de Tora als  "Mijn geboden"Je doet toch ook de 10 geboden? en niet om behouden te worden, maar als leefstijl, door JHWH/Yeshua geboden.Doe derhalve alles wat uit de Tora in praktische zin gedaan kan worden, dus de Moadiem als de Feestijden des Heren, kosher eten op Bijbelse wijze en bijv. Lev. 18 +20 als uitgangspunten en Lev. 19 als levenspraktijk, dan ben je al aardig op weg.Welkom in onze samenkomsten, waar we deze dingen nader uitleggen en in praktijk brengen, zie
http://tora-yeshua.nl/samenkomsten/  : Amersfoort, Kaatsheuvel, Opperdoes/HeerugowaardShalomBen
Verteller op 27-05-2013 21:21
@kay
Ik denk dat Xander bedoelt dat wanneer iemand de wetten zonder het geloof in Jezus Christus houdt, ze nutteloos zijn en God op de oordeelsdag tegen diegene zal zeggen, ik ken u niet! Maar als we de wetten houden als gevolg van Gods genade die Hij ons persoonlijk laat zien door Zijn liefde dan zullen die werken goed zijn in Gods ogen. Gods liefde geeft wederliefde. 
@dante
de "christenen" waar jij het over hebt leven niet volgens de Bijbel! En Gods Woord spreekt zichzelf nergens tegen, het geeft juist antwoorden op vragen waar geen andere godsdienst een antwoord op heeft. Gods Woord is waterdicht! 
kaaba-taaba op 27-05-2013 21:39
Lieve mensen,
Zou Christus iemand weigeren die om zijn genade vraagt?
Bezie met uw antwoord alles wat hier boven zo uitvoerig beschreven staat.
Leg het eens naast de oproep naar de Maffia van de Paus: bekeert u!
Veel denkplezier en rijke zegen van onze lieve Heer Jesus
Dante op 27-05-2013 21:42
Verteller. Meen je dat nou? Als dat zo was zouden we allemaal hetzelfde geloof hebben. Nu weet ik niet of het jou bekend is, maar het christendom bestaat uit allemaal stromingen, die het bepaald niet met elkaar ee0ns zijn over antwoorden op vragen. Ze sloegen en slaan elkaar de kop er zelfs voor in.Dat komt omdat Gods waterdichte woord  tegenstrijdig is, vol sit met onwaarheden en het in wezen ook nog eens een andere uitleg is van oudere overlevingn van godenzonen die de mensheid komt redden. Overigens hoor je er niets meer van. Jezus beloofde ook van alles, maar blijkt gewoon een valse profeet wiens voorspellingen niet zijn uitgekomen.
Kay op 27-05-2013 21:42
Hoi Ben. Ik kan me vinden in wat je zegt, ik ben alleen nog niet uit wat al het eten betreft, maar goed, stap voor stap. Een joodse jongen krijgt op zijn twaalfde bar mitzwa , en is dan volwassen, dus in geestelijke zin moet ik nog flink groeien.
Ik geloof in die zin al meer dan tien jaar, maar de laatste paar jaar richt God mijn oog op het lezen van het woord vanuit joods perspectief, en ja, in de tijd van Jeshua was er helemaal geen ander perspectief, althans niet zoals nu. Ik vind het zo jammer dat de kerk los word gezien van Israël.
Want wat is Israël? Israel is Jacob, is Isaak, is Avraham. Het zijn zij die uit het geloof zijn, niks heiden, niks jood maar iedereen die gelooft in Jeshua, de verborgen Jood. En ja, de moadiem zijn de feesten die God graag wil dat we houden. Geweldig, de symboliek en diepte die verborgen liggen in de moadiem.
Bedankt voor het aanbod om je gemeente tebezoeken, maar woon te ver weg. Maar de wet als leefstijl, dus zoals Jezus leefde, daar gaat het denk ik om.
Shalom Kayfas 
Rom op 27-05-2013 21:47
Laten we niet gaan speculeren,maar de heilige schrift leggen naast de gebeutenissen die in deze wereld plaats vinden.
Lees en bestudeer Openbaring 13 en vergelijk dit met 2 Thessalonisensen 2,
Verder laten we de heilige schrift spreken:Hier blijkt de volharding der heiligen,die de geboden  Gods bewaren en het geloof in Jezus.En ik hoorde eenstem uit de hemel zeggen:Zalig de doden die in de Heere sterven,van nu aan.Ja zegt de Geest,dat zij rusten mogen van hunne arbeid,want hun werken volgen hen na.
Tot slot lees Efeze 2 en mag je hier je troost in vinden.
Sola scriptura
mijzelf op 27-05-2013 21:58
Breakin g newsss
VUlkaan chilli op uitbarsten. ..
Verteller op 27-05-2013 22:04
@dante
Dit komt doordat mensen vaak niet de hele bijbel gebruiken als ze beslissen wat ze doen, vandaar dat het niet waterdicht lijkt, daarom is kennis van de Bijbel belangrijk, en inderdaad zijn er vertalingen die inhoudelijk te veel afwijken van de grondtekst (hebreeuwse en griekse schriften) waar door er gaten in de Bijbel komen en het niet meer waterdicht is. Zo is het toch ook als je het wiskundeboek neemt? mensen kunnen van een plus een min maken en het hele antwoord zal hierdoor veranderen! als je dan zeker wilt weten hoe de som ging moet je terug naar de eerste uitgave van het wiskundeboek. (en onthoud dat je een som net als Gods Woord meestal niet direct begrijpt!)
graag wil ik dat je om je heen kijkt en Gods Woord leest zodat je ziet dat Gods voorspellingen uit komen.
lente op 27-05-2013 22:10
@ Dante:
maar het christendom bestaat uit allemaal stromingen, die het bepaald niet met elkaar ee0ns zijn over antwoorden op vragen. Ze sloegen en slaan elkaar de kop er zelfs voor in.
Ik ken ze ook van die christelijke familieleden die destijds mijn kinderfeestje aardig verstierden over zwaarmoedige tegenstrijdige geloofsopvattingen. Ik ken ze ook in mijn kerk van die "naamchristenen" die zich in jouw woorden van die luie slaven betonen:
 14 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea:
“Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: 15 Ik weet wat u doet, hoe u niet koud bent en niet warm. Was u maar koud of warm! 16 Maar nu u lauw bent in plaats van warm of koud, zal ik u uitspuwen.
(Openbaring 3)
Je obeservatie is wat dit betreft al zo oud als de bijbel zelf en spreekt zich in het geheel niet tegen:
16 Toch hebben slechts weinigen aan het evangelie gehoor gegeven, want Jesaja vraagt: ‘Heer, heeft iemand geloofd wat wij hebben gezegd?’
(Romeinen 10)
Ook een beetje teleurgesteld in hetgeen je van horen zeggen hebt, maar geen hoorders van het Woord het praktisch zien maken als in het bijbelboek Handelingen?
Het gaat er om wat men via de oortjes laat afzinken tot het hart. De kraamkamer van liefdevolle of boosaardige gedachten over onze naasten. Wat laten we er toe? Consequent schrijft de bijbel hier met talloze voorbeelden over. Welke lessen willen we hieruit leren, of nemen we het slechts voor kennisgeving aan?
Er komt ook in jouw leven een tijd dat de leerschool ten einde komt, welke verstandige keuze voor je toekomst zal je dan gemaakt hebben?
WW3 op 27-05-2013 22:27
@Xander: Schrijft u soms doelbewust onzin artikelen om mensen tot discussie aan te zetten? en zo meer bezoekers op uw website te krijgen?
Hulpmotor op 27-05-2013 22:30
GELOOFSREACTIES OP HET GELOOFSFORUM.
GELOOFSREACTIES WORDEN ZONDER UITLEG VERWJDERD!
HULPMODERATOR
hulpmotor op 27-05-2013 22:34
mensen let toch niet op xander. Nog even en de wind gaat over die grasspriet. xander is er slechts 1 van de bijna 18 miljoen idioten die dit land telt.
Let liever op MIJ, IK DE HULPMOTOR van xander. De hulpmoderator! Misschien wil hij vanavond even gepijpt worden? Ik hoop het! Want dan zeg ik glashard NEEN karel vanacvond niet! Ik heb MACHT zlefs over de H. Xander van Almelo
nieuwsbreker Alex op 27-05-2013 22:39
We moeten Obama ophangen, die lullo is schuldig aan alles verdomme.
lente op 27-05-2013 22:44
Protestantenhater op 27-05-2013 22:46
Die kloote protestanten hebben alles verziekt. Kijk naar die kwal van Ian Paisley die liever katholieken zag doogaan na marteling danokk=ok maar na te denken over de vraag waarom Noord ierland helemaal geen kolonie wilde zijn van die arrogante Britse elite. Kijk naar Thatcher. Wat een klotewijf, niks vrouwelijks meer aan. Met haar falkland oorlog. Ik raaad Argentinie aan alle Britten van die eilanden af te trappen.
Geef mij maar Putin die zijn eigen geloof nog serieus neemt en de walgelijke meiden in de gevangenis gooit. Geef mij maar Rutte die ook een bloedhekel heeft aan het schijnheil van protestanten als het gaat om de belastingmoraal. Geef mij maar  Geert Wilders die terecht fulmineert tegen de Protestanten in allerlei hoge funkties, de hypocrisie druipt ervan af. Niets is er meer over van wat Luther destijds terec ht als kritiek op de moederker had. Luther was gelukkig ook antisemiet in het laatste. je kunt toch niet zeggen dat joden vrienden hebben gemaakt in hun meegaan met de VS die over de hele wereld alle oorlogen hebben gemnaakt? Nooit een woord van protest gehoord uit joodse hoek tegen het misdadige optreden van VS regeringen. Allemaal van Foundig Fathers afkomstig die de Indianen hebben vermoord. Schei to ch uit.
Geef mij Merkel maar samen met de Paus, de H.Vader.
En Jezus stoierf inderdaad voor alle mensen, ook atheisten. Dat kunnen de Protestanten niet uitstaan dat ze macht kwijt raken, dat mensen weten dat het heil niet meer bij de joden of de kerken is maar bij Jezus zelf alleen. Ha ha, jullie hebben verloren Protestanten en neem gelijk die hervormde Koning der nederlanden maar mee die bewisjt dat maxiam, dus het Katholieke geloof heeft gezegvierd en nu het voor het zeggen heeft want iedereen weet dat maxima de broekjes aan heeft. Mooie koniklijke slipjes!
Leve de Paus, Leve Merkel, Leve koninging Maxima!
Leve de Nederlandse wietteelt en heineke mijn huisbier! Hiepo hiep hiep...op de PAUS.
 2013 wordt een goed weet jaar als u begrijpt wat ik bedoel 
nieuwsbreker Alex op 27-05-2013 22:53
We moeten die nieuwsbreker zijn ballen over zijn oren trekken want ik ken mezelf!!!
We moeten de hulpmoderator in een trio plat neuken xander, ze begint praatjes te krijgen.
We moeten de paus afmaken en zijn ballen net als van Napoleon op sterk water zetten.
ja we gaan ervoor. Revolutie te bgeinnen op xander nieuws en ik ,nieuwsbreker Alex, zal hem steuenen tot de dood! Alla h'akken'bar!
Maxima weet het op 27-05-2013 22:57
Zou Alex sperma ook oranje zijn? En de doos van maxima geschoren en gedept in een Videla aromaatje?
Holleeder op 27-05-2013 23:05
Ik vind de paus wel een toffe gozer. hij krimineert niet. Voel me wel prettig bij die H.Vader. Geen gelul over de bijbel en zo.
Vriendelijke groet,
Wim
Mijn captcha is xonder Romanians
Holleeder op 27-05-2013 23:11
Ha ha die heb ik er ook bijgelapt. Luister brave gelovige n er staan nog veel meer onthullingen op mijn lijstje. Jullie zullen nog enrom leedvermaak krijgen. Beloofd is beloofd.
Met vriendelijke groet,
julliue Willem
Ex Patrick Kluivert ook gearresteerdvan onze redactie
AMSTERDAM - 
Angela van H., de ex-vrouw van Patrick Kluivert, is een van de tien verdachten die zijn aangehouden in verband met een groot onderzoek naar georganiseerde misdaad, waaronder witwassen.
Dat bevestigde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie maandagavond.
Van H. zou een relatie hebben met Danny K., een van de hoofdverdachten in de zaak. Ze zou een kindje van hem verwachten. Angela was eerder getrouwd met Patrick Kluivert. Met hem heeft ze drie kinderen.
Maandag werden topcrimineel Willem Holleeder, nog zes andere mannen en drie vrouwen opgepakt. De groep wordt verdacht van deelname aan een misdaadorganisatie die zich vermoedelijk sinds 2009 bezighield met witwassen, afpersing, zware mishandeling, bezit van vuurwapens en handel in harddrugs.
marlies op 28-05-2013 02:20
deze paus is helemaal verdwaald en  heeft gebrek aan kennis. wat zielig!  gelukkig spreekt de bijbel over bekering!!!Deze site kwam ter sprake en ik plaats een link ernaar: Berichten geschreven door Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten
 
 VanFrikschoten kan zich maar beter bezighouden met JEZUS, want zo blijft men geestelijk gezond!
 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.