Saturday, June 15, 2013

Urgent Call 15 juni 2013 Micha Kat Klokkenluideronline

Urgent Call 15 juni 2013 Micha Kat Klokkenluideronline

 

SYRIE: WESTERSE SATAN PLAT OP DE BEK (en zo was Micha's site weer online)

 

Klokkenluider is Black Hawk Down

 


2 comments:

 1. Fijn dat de site weer online is, maar wat was er nu echt aan de hand en waarom lees ik daar niets over?

  knowtoomuch, de Jezuïeten lachen zich helemaal kapot om jou zoals je je maar blijft blindstaren op die zogenaamde ‘Khazarian New World Order’.

  Dat is nu precies wat ze willen, en ondertussen werkt het SATANISCHE VATICAAN verder aan de werkelijke nieuwe wereldorde, want de Paus pretendeert God en Keizer en alleenheerser te zijn, en de huidige Paus is ook nog eens de ‘zwarte Paus’ in wit, en ‘Obama’ is hun wereldlijke boegbeeld die aan het hoofd staat van de meest criminele staat op aarde, wat al sinds eind 19e eeuw in de macht is van het Vaticaan, maar eigenlijk al bij de oprichting in 1776, en dan heb ik het natuurlijk over de Verenigde Staten van Amerika, de blauwdruk voor de VS van Europa en de VS van de wereld.

  Nee, Micha, de ‘westerse satan’ is niet plat op z’n bek: het is een GEESTELIJKE macht die alleen bang is voor ‘de man van Nazareth’ die volledig zelfstandig en op eigen houtje uit de dood opstond.

  ULTIMATE DECEPTION; The Black Pope in White
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/05/ultimate-deception-black-pope-in-white.html

  Vatican Assassins – web.archive.org
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/06/vatican-assassins-webarchiveorg.html#more

  Hanss
  16 juni, 2013 at 1:31

  ReplyDelete
 2. Wie mij gezien heeft, heeft de Vader gezien, zei ‘de man van Nazareth’, maar dat is ‘hogere wiskunde’ voor jou, knowtoomuch. hi hi, ha ha , ho ho, gna gna etc.

  Leuk dat je vertelt dat je reeds 41 bent…daar kan ik met m’n 53 jaren niet tegenop…dat was ik in 2001, het jaar van ’9/11′.

  Met ‘domme nee’s’ heb ik niets te maken, want die laten zich ‘heer’ noemen, terwijl er maar één HEER is.

  Hanss
  16 juni, 2013 at 8:41

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.