Monday, August 19, 2013

DUIVELSE KRACHTEN NEMEN BEZIT VAN ONZE CRIMINELE PEDO- EN PLUNDER-REGERING

* DIRECTE PROVOCATIE VAN MARK RUTTE AAN HET NEDERLANDSE VOLK * WIE IS MARK RUTTE? * 99% ZEKER: RUTTE ZIT ZWAAR IN DE SATANISCHE RITUELEN

Mind over Matter
 
Kijk goed naar bovenstaande onthutsende video en turf de satans-provocaties! Zijn we complotdenkers? Absoluut en we zijn er trots op! Heel vaak zijn complotten namelijk feiten. Zoals het grote Demmink-pedo complot. Zoals het grote Ab Osterhaus-vaccinatie cq. vergiftigings-complot. Zoals het Beatrix-Bilderberg complot. Zoals het Westenberg- Kalbfleisch complot. In feite is alles wat op deze site staat zowel complot als de waarheid! LEES VERDER EN HUIVER


0:18: Rutte noemt expliciet de naam van Piet Hein Donner die blijkbaar vrije toegang heeft tot het Torentje om ‘de boeken recht te zetten’. Hiermee geeft Rutte aan dat de nieuwe ‘onderkoning van Nederland’ die via een frauduleuze procedure is benoemd tot vice-voorzitter van de Raad van Satan State de werkelijke heerser is over het land op de achtergrond aangestuurd door het koningshuis en Joris Demmink, de grote protege van Donner die hij zelf ook heeft benoemd.

0:40: Een 100% satans-teken in de vorm van de schedel van een ram -of iets wat er op lijkt- vol in beeld als ‘afscheidskado’ van Balkenende aan Rutte. Dergelijke dieren-symboliek zien we steeds terug ook bij de satanische verkrachtingen van kinderen en bij satanische bijeenkomsten zoals die van de Bohemian Grove. Van tal van prominente politici staat vast dat zij aan deze satanische samenkomsten hebben deelgenomen. Recent ontstond een enorme controverse over de aanwezigheid van Newt Gingrich, republikeins presidentskandidaat.

De huidige video laat niet meer zien, maar bij het origineel kwam onderstaande er ook in voor:

0:44: Rutte noemt expliciet de naam van Hans Wiegel. Wiegel moet worden gezien als een van de grondleggers van de pedofielen-cultuur binnen de VVD. Op hoogst verdachte wijze verloor Wiegel twee van zijn vrouwen. Wat wisten zij? Daarnaast speelde Wiegel een sleutelrol in ‘Claus-gate‘ in het begin van de jaren 80. Ook hierbij ging alles om het verkrachten van kinderen.

0:57: Rutte noemt expliciet de naam van Prins Bernhard, de mega-crimineel en verrader die ons land in een poel van ellende heeft gestort, ondermeer omdat de pedofiel Claus uit zijn koker afkomstig was. Doordat Berhard Claus heeft binnengefietst -ongetwijfeld juist omdat hij een pedofiel was- kreeg hij een ijzeren greep op ons koningshuis en stond hij bovendien aan de wieg van de opkomst van Joris Demmink die geheel en al is verknoopt met de pedofiele strapatsen van Claus waarvan Demmink directe kennis heeft.

Als nu nog niet duidelijk is uit welke hoek de wind waait in ons land en wie het daadwerkelijk voor het zeggen hebben…

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/10719/satan-in-het-torentje


De Godmother van Nederland kan weer gewoon doen

2 comments:

 1. Mind over Matter
  16 augustus, 2013 at 21:12

  Zo mag ik het graag zien; of men wel of niet in het bestaan van Satan gelooft: de schoften van deze wereld doen het wel en handelen ernaar, aangestuurd door de Rooms Katholieke SATANSKERK en haar duivelse Jezuïeten.
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/08/duivelse-krachten-nemen-bezit-van-onze.html#comment-form


  Hanss
  19 augustus, 2013 at 4:40

  ReplyDelete
 2. De hoofd'bloedgroep' van het CDA is de voormalige KVP, en de Katholieke 'kerk' is de ware SATANSKERK op aarde, aangestuurd door de duivelse Jezuïeten en de 'zwarte paus', die momenteel simultaan de 'witte paus is; Paus Franciscus.

  De 80-jarige oorlog lijkt voor niets te zijn geweest, want Nederland is deel van de Rooms Katholieke EU met als teken de blauwe 'Maria-vlag' met de 12 sterren.

  The Knights Templar Jesuit Conspiracy

  watch?v=G4nBK73fog4

  Satanic Vatican - Full Length

  watch?v=-aD8TU3VC-Q
  Hans S in reactie op Martin van E. (Reactie weergeven)

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.