Tuesday, June 3, 2014

Eindtijdberichten 45 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 44

200 comments:

 1. Michelle Obama’s Latest Insult To Christians Everywhere
  On that day, the White House held a Hindu Diwali festival, where Michelle claimed that her family wished to celebrate everything “that make us who we are as Americans.” It should be noted that she did not include Christianity or Judaism in her statement, although hey are the primary religions in our country.

  ReplyDelete
 2. Google Invests in Satellites to Spread Internet Access
  Google Inc plans to spend more than $1 billion on a fleet of satellites to extend Internet access to unwired regions of the globe, people familiar with the project said, hoping to overcome financial and technical problems that thwarted previous efforts. Details remain in flux, the people said, but the project will start with 180 small, high-capacity satellites orbiting the earth at lower altitudes than traditional satellites, and then could expand.

  Google cooperates with the NSA and is in fact a tool of the Vatican NWO in order to achieve world wide TOTAL CONTROL.

  ReplyDelete
 3. Ook de SATANISCHE EU steunt de Jodenmoordenaars van Hamas-PLO: Ook EU steunt Palestijnse regering

  ReplyDelete
 4. Hitler's dochter heeft weer eens een grote bek namens de SATANISCHE Vaticaanse NWO: Merkel maant Poetin na G7

  ReplyDelete
 5. CIA ontdekt Twitter en Facebook

  Achter de schermen zat de CIA allang op Twitter en Facebook informatie te verzamelen voor de Roomse SATANSkerk, ofwel het Romeinse rijk, vermomd als "Christelijke kerk".

  ReplyDelete
 6. Vodafone:overheden luisteren mee

  Lees: geesteszieke bemoeials luisteren mee, want zonder zulke types kan het antichristelijke rijk niet bestaan.

  ReplyDelete
 7. Máxima kan ook prima overweg met die andere antichrist in het Vaticaan: Onderonsje Obama en Máxima

  ReplyDelete
 8. Ik veroordeel niemand met een tattoeage, maar ik moet die troep niet op mijn lijf: Aantal tattooshops verdubbeld

  ReplyDelete
 9. Men kan beter een monument oprichten dat de mensen duidelijk maakt dat de ROOMSE SATANSKERK achter de Holocaust zat en verantwoordelijk was voor de moord op al die Joden en anderen gedurende '40-'45 Plan tweede Auschwitzmonument

  Dat zal niet gebeuren omdat bepaalde 'elite-Joden' dikken pakken met boter op hun hoofden hadden en hebben, en samenwerkten/samenwerken met respectievelijk nazi-Duitsland en de (Roomse) EU, waar Nederland een onderdeel van is geworden.

  De waarheid mag niet worden verteld.

  Behalve op mijn site dan: The Vatican Holocaust

  ReplyDelete
 10. Strijdend voor de belangen van het satanische Vaticaan komt men om door eigen vuur, en satan lacht zich te barsten: Militairen VS dood door eigen vuur

  ReplyDelete
 11. De SATANISCHE overheid van Nederland laat de moordenaar van Pim Fortuyn vrij en zegt zelfs waar hij woont om te peilen hoezeer men bereid is om deze schurk met rust te laten of niet: Twitter mild over #Volkert

  Overigens was Volkert van der Graaf niet de ware moordenaar van Pim Fortuyn, maar een buitenlandse beroepsmoordenaar/scherpschutter die hem van grote afstand met speciale munitie een dodelijke kogel in het hoofd schoot, met medeweten van de SATANISCHE Nederlandse overheid en het 'Koningshuis' tijdens het bewind van ex-premier Wim Kok.

  Dit alles natuurlijk in het belang van het SATANISCHE Vaticaan< wat niets anders is dan een levensgevaarlijke MAFFIA-organisatie onder het mom van de grootste 'Christelijke kerk' op aarde.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uiteraard geeft de SATANISCHE NOS alleen de mening door van ZOMBIES

   Delete
 12. Apeldoorn is TROTS op een heuse MOORDENAAR in hun midden: "Raad Apeldoorn weet het al weken"

  Binnenkort kun je zelfs verwachten dat mensen een handtekening vragen van de man die Pim Fortuyn (mede) doodschoot......nee...wellicht wordt hij onze toekomstige minister-president!

  Of hij wordt presentator van het programma 'de lach of ik schiet show'.

  ReplyDelete
  Replies
  1. In een land waar het LEGAAL is om ongeboren LEVENDE mensjes hun schedeltjes te VERBRIJZELEN, wat men 'abortus' noemt, kun je alles verwachten.

   Delete
 13. "Rusland stuurt separatisten tanks"

  De VS is namens het SATANISCHE Vaticaan zelf de grote oorlogshitser in Oekraïne.

  ReplyDelete
 14. Replies
  1. Xandernieuws denkt dat de islam de antichrist is: "Een terecht standpunt of niet, de Verenigde Staten onder president Barack Hussein Obama zijn in ieder geval volop gaan meewerken met de verspreiding van de Bijbelse Antichrist: de islam"

   Wanneer gaat 'Xander' beseffen dat de islam uitgevonden is door het Vaticaan en dat het Vaticaan en het Pausdom de antichrist vertegenwoordigen?

   Er blijft straks na de opname niets over van de islam en Mekka en Media zullen worden VERNIETIGD, en Rome ook, want de religie van de valse profeet en de antichrist zal SATANSAANBIDDING zijn.

   Satan accepteert straks geen andere religie dan aanbidding van HEM persoonlijk, en dat hij ook van het afhakken van mensenhoofden houdt, was al bekend voordat de islam bestond.

   Kortom: Xandernieuws, gaan we de hersens nog eens gebruiken?

   Delete
 15. Replies
  1. Andor: For the first time a European Commissioner speaks openly of collapse

   Andor: Erstmals spricht ein EU-Kommissar offen vom Zusammenbruch

   Delete
 16. PVV-Nieuwsbrief  Terroristen met Nederlandse paspoorten, vaak van Marokkaanse afkomst, zaaien dood en terreur in Syrië en Irak. Er moet onmiddellijk ingegrepen worden om te beletten dat deze misdadigers straks hun gruweldaden in Nederland herhalen.
  De Partij voor de Vrijheid stelt tien concrete maatregelen voor om Nederland te beschermen, waaronder een automatisch verlies van de Nederlandse nationaliteit voor Syriëgangers, harde aanpak van steunverleners, het verbreken van de diplomatieke banden met landen die de terreur steunen, etc.

  Geert Wilders: “Terroristen die dood en verderf zaaien in Syrië en Irak mogen nooit de kans krijgen om in Nederland hetzelfde te doen. Deze islamitische misdadigers zijn een gevaar voor onze samenleving. Dit kwaad moet keihard worden aangepakt..”

  http://pvv.nl/images/ISIS_10_puntenplan.pdf

  ReplyDelete
 17. Replies
  1. Omdat het nieuws is plaats ik het, maar wederom doet Xandernieuws zijn uiterste best om de link met het Vaticaan VOORAL NIET te vermelden, alsof het SATANISCHE VATICAAN niet de uitvinder zou zijn van de islam.

   Delete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.