Wednesday, July 30, 2014

Eindtijdberichten 48 End Time Messages

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 47

200 comments:

 1. 100 jaar geleden, het begin van de eerste door de SATANISCHE Jezuïeten (van het Vaticaan) georkestreerde "Eerste Wereldoorlog", wat in feite het begin was van een moderne INQUISITIE die tot en met het einde van de "Tweede wereldoorlog" duurde, waarna er andere grenzen en machtsverhoudingen waren en een nieuwe wereldorde, en veel vermoorde gelovigen in JEZUS Christus en Joden, en de opmaat was geschapen naar de laatste fase van de Vaticaanse wereldorde, waarin we nu verkeren: Filip herdenkt eerste WOI-dode

  ReplyDelete
 2. De vaticaanse VN-huurling, Ban, is een walgelijke hypocriet: Ban boos na beschieting VN-school

  ReplyDelete
 3. De Israëlische regering, die samenwerkt met de Vaticaanse Nieuwe Wereld Orde, trekt het merendeel van het militaire materieel terug uit Gaza omdat het gehoorzaam is aan de Antichrist=de Paus!
  Israël voert de zespuntige SATANSSTER in haar vlag, waar elke echte Jood misselijk van wordt: Israëlische tanks verlaten Gaza

  In plaats van dat ALLE SATANISCHE inwoners van Gaza worden VERDREVEN naar de Sinaï woestijn, laat deze walgelijke Vaticaanse NWO-regering van Israël deze bezeten wezens gewoon zitten zodat ze opnieuw kunnen ETTEREN namens de DUIVEL!

  ReplyDelete
 4. Dit komt de Vaticaanse NWO goed uit: Bende steelt 1,2 mld wachtwoorden
  Op termijn zal dit er toe leiden dat het internet wordt overgenomen door de overheid, om de burgers te 'beschermen'=te beknotten in hun vrijheid.

  ReplyDelete
 5. Met dank aan SATAN Obama, het Vaticaan en NAZI-Europa: LTO:nu al last van sancties Rusland

  ReplyDelete
 6. SATAN OBAMA even in de rol van 'redder' namens het SATANISCHE VATICAAN: "Duizenden jezidi's gered van berg"

  ReplyDelete
 7. Politie kiest partij voor JODENHATERS en NEDERLANDERHATERS (en mensenhaters in het algemeen): ME grijpt in bij anti-ISIS-betoging

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. SATAN OBAMA de menselijke DUIVEL, namens het Vaticaan, zegt dit bewust om de HAAT tegen Rusland aan te wakkeren, want de HAAT van het Vaticaan geldt de onafhankelijke Ooster-Orthodoxe kerk, hetgeen een overblijfsel is van het voormalige Oost-Romeinse rijk, wat NIET wenst te buigen voor het WEST-Romeinse rijk, wat vertegenwoordigd wordt door het DUIVELSE Vaticaan, wat ook nog eens verantwoordelijk is voor het ontstaan van de islam.

   Het Vaticaan, waar Obama een pion van is, wil de WERELDHEERSCHAPPIJ en Rusland dient daartoe als nucleaire/militaire wereldmacht te verdwijnen, wat ook zal gebeuren ná de Ezechiël 38/39-Gog en Magog oorlog, die aansluitend op de komende Psalm 83-oorlog zal plaatsvinden.

   De SATANISCHE Jezuïeten (waar de huidige Paus de baas van is) kennen (net als Satan) de Bijbel ZEER goed en ze laten alles precies zo gebeuren zoals het geprofeteerd staat, echter met de ILLUSIE om dan toch uiteindelijk in staat te zijn om op termijn de komst van God=JEZUS tegen te kunnen houden door totaal BEZIT te gaan krijgen over Gods OOGAPPEL Israël.

   Want om Israël en JERUZALEM gaat het en nergens anders over, want DAAR komt JEZUS terug!

   Delete
 9. Éen van de grappigste acteurs in Hollywood vermoordde zichzelf: Acteur Robin Williams overleden

  ReplyDelete
 10. Heidens, katholieke Uiterlijk Zwarte Piet gaat veranderen

  Oorspronkelijk is 'Sinterklaas' WODAN met twee ZWARTE DEMONEN als knechten, maar dat snapt die BLUBBERHARSES van een van der Laan niet.

  Christelijk is het feest ZEKER niet, en met JEZUS heeft het feest zelfs nog minder tot NIETS te maken.

  ReplyDelete
 11. SATANIC Pope is playing the role of peace broker Vatican Calls on Muslims to Condemn 'Barbaric' Jihad in Iraq

  The Vatican created Islam!

  ReplyDelete
 12. 2000ste sterfdag keizer Augustus We leven nog altijd onder de knoet van het Romeinse Rijk, want de Paus is is FEITE de keizer van dit rijk, waar ALLE wereldleiders voor buigen (ook de koning en de premier van Nederland) en hij verschuilt zich achter de rol van 'leider van de grootste Christelijke kerk op aarde'.
  Elke Paus is een antichrist.
  Deze Paus is bijna zeker DE Antichrist: de 'in plaats van Christus', wat GODSLASTERLIJK is.
  Er is namelijk maar één plaatsvervanger van Christus JEZUS op aarde: de Heilige Geest, die God is in geestelijke vorm.

  ReplyDelete
 13. God, ofwel JEZUS zet elk hoofd er weer op, na de opstanding uit de doden i.v.m. het Laatste Oordeel, dan wel de opstanding ten leven, maar de demonische randddebielen van Isis, die zelf solliciteren naar een hete toekomst in de poel van vuur, kunnen dat met hun kippenverstand niet bevatten en dus: "Journalist VS onthoofd door IS"

  ReplyDelete
 14. Replies
  1. De Vietnamoorlog ging om de belangen van de Roomse SATANSKERK en om DRUGS: een KRANKZINNIGE oorlog waar Satan veel plezier aan beleefde, zoals hij/zij geniet van elke STOMPZINNIGE oorlog.

   Delete
 15. Ik heb zin om Satan een DREUN voor zijn BEK te geven in de naam van JEZUS!
  Weg met die idioot waarmee ik deze wereld MOET delen.....van wie ook alweer?
  Oh ja: van God-JEZUS.
  En hoe deed JEZUS dat dan?
  Satan bestrijden door GOED te doen!
  Doe GOED en zit Satan daarmee FLINK DWARS!
  Wie of wat is Satan?
  Heeft hij/zij iets aan DOOIE mensen?
  NEE!
  Heeft God iets aan DOOIE mensen?
  OOK NIET!
  Satan heeft iets aan LEVENDE mensen die vanuit hun ZONDIGE VLEES opereren, want ik weet dat in mij, dat is in mijn VLEES, GÉÉN goed woont.
  Wees dus DOOD voor de zonde en LEVEND voor JEZUS!
  Is dit eindtijdnieuws?
  JA, want het is ELKE DAG OORLOG om ons ALLEMAAL tussen God en de duivel!
  Wij zelf zijn het SLACHTVELD zolang we leven.

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.