Friday, May 11, 2012

Use ‘Hiroshima’ Tactics for ‘Total War’ on Islam

U.S. Military Taught Officers: Use ‘Hiroshima’ Tactics for ‘Total War’ on Islam

 

Hoge Amerikaanse legerofficieren verwachten totale oorlog met de islam


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De Rooms katholieke islam heeft nog een rol te spelen in de komende Psalm 83 en Ezechiël 38-oorlogen, dus op korte termijn verwacht ik niet dat dit gebeuren zal en zeker niet met een president als Obama aan de macht, die zelf een islamiet is, ook al liegt hij dat hij barst dat dat niet zo is, maar liegen t.o.v. "de ongelovigen" is een deugd in de islam, wat wil zeggen dat geen enkele islamiet te vertrouwen is omdat die ideologie voorschrijft om te liegen dat het gedrukt staat.

 Maar God (=Jezus) heeft deze waanzin toegelaten, zoals Hij het al vanaf de zondeval toelaat dat satan deze wereld achter de schermen beheerst omdat de mensheid via Adam en Eva de zeggenschap over deze aarde in handen van de slang=satan speelde.

 Uiteindelijk zal God=Jezus de islam (en elke valse leer en elke foute ideologie) met wortel en tak uitroeien, dus daar kan een volgeling van Hem rustig op vertrouwen.

 Ondertussen is elke islamiet in de greep van de duivel en alleen JEZUS kan zo'n iemand uit de klauwen van satan bevrijden, wat gelukkig steeds vaker gebeurt.

Wat de antichrist na de opname zal brengen aan valse leer zal nog een graadje erger zijn dan de islam: puur satanisme en Lucifer-verering tot eer van zijn eigen persoon, want de antichrist en satan zullen volledig één zijn als de gemeente van Jezus Christus zal zijn geëvacueerd naar de hemel.

 Al direct na de aanslagen van 9/11 (waar de NWO= de RK"kerk" zelf achter zat) waren er Amerikanen die opriepen om Mekka nucleair te vernietigen, maar wie daartoe in fora opriep kreeg gelijk een ban van de 'correct denkende' mede-amerikanen.

 Maar de islam is een duivelse uitvinding van de Rooms katholieke "kerk", die achter de schermen de wereldmacht heeft en die schat- en schatrijk is en die wordt "gezegend" door satan, dus voorlopig hoeven we niet te verwachten dat de vernietiging van Mekka en Medina zal geschieden.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.