Friday, July 6, 2012

Eindtijdberichten 6

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft, Internet Explorer 9!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 5

200 comments:

 1. Replies
  1. Correctie:

   Syrische ambassadeur: Assad alleen weg met geweld...

   Delete
 2. Replies
  1. Belangrijk in dit bericht:

   De gewapende oppositie in Syrië heeft vrijdag gewaarschuwd dat prominenten die het regime trouw zijn geweest, maar overwegen over te lopen, dat beter deze maand nog kunnen doen. Komende maand is het te laat want dan worden alle „pilaren van het regime” doelwit.

   Delete
 3. IMF:geduld met Griekenland is op

  ***************************************
  ` Het Internationaal Monetair Fonds IMF
  wil geen hulp meer aan Griekenland
  geven.Dat meldt het Duitse weekblad Der
  Spiegel.Volgens Der Spiegel heeft het
  IMF de Europese leiders in Brussel op
  de hoogte gebracht van het voornemen.

  Als dat klopt,kan Griekenland zijn
  verplichtingen binnenkort niet meer
  voldoen,en dreigt vertrek uit de euro.
  De ECB stopte vrijdag al met het direct
  financieren van Griekse banken.

  SP en PVV willen opheldering van het
  kabinet over het artikel.Ook VVD en CDA
  willen een reacatie.Minister De Jager
  zegt dat Nederland het bericht van de
  'trojka' (EU,ECB,IMF) afwacht.
  ***************************************

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.