Wednesday, July 18, 2012

Koningshuis NL duurste W-Europa

De koninklijke familie zwaait naar het Nederlandse publiek

Het Nederlandse koningshuis is meer dan vier keer zo duur als het Spaanse koningshuis. Daarmee heeft Nederland het duurste Koninklijk Huis van West-Europa en verstoot ons land het Verenigd Koninkrijk van de eerste plaats.
Dat blijkt uit de jaarlijkse berekening van de Belgische hoogleraar Herman Matthijs, waarover RTL Nieuws bericht.

Lees meer...


Deze oplichtersfamilie, die doorgaat voor 'ons koningshuis' maakt ook nog eens onrechtmatig aanspraak op de troon en de bijbehorende privileges, maar omdat de meeste Nederlanders zijn gehersenspoeld met het idee dat dit werkelijk 'onze koninklijke familie' is, kunnen ze blijven doorgaan met hun peperdure toneelstuk, daarbij alle autoriteiten en politici en bestuurders van Nederland, en iedereen die van zichzelf meent 'belangrijk' te zijn voor de Nederlandse samenleving, in een wurggreep houdend, want zonder 'koninklijke instemming komt men niet ver in de Nederlandse maatschappij en wie het 'koninklijke huis' publiekelijk aanvalt, zet zichzelf maatschappelijk buitenspel.

Het gekkenhuis van Bilderberger Bea

 

Nederland naar de kloten 2

 

Werkstraf na bedreiging koningin

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.