Wednesday, August 15, 2012

Ann is het zat!

Ann is fed up, but she needs to follow The Way of the Master, NOT relying on firearms


Ann Barnhardt heeft het als gelovige katholieke vrouw helemaal gehad met de manier waarop men in de VS omgaat met fundamentele grondrechten zoals de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van godsdienst, en met name is ze verbolgen over politici en andere betweters die diegenen veroordelen die openlijk durven te zeggen wat ze van de islam en de koran vinden.

Daarom heeft Ann de wereld het volgende te zeggen:


Bezoek haar website, want ze heeft veel goede dingen te zeggen, maar pas op want ze is Rooms Katholiek:
Visit her website, for she has many good things to say, but beware because she is Roman Catholic

http://barnhardt.biz/images/bevellogo.jpg

Toch geloof ik dat Ann zelf het ook nodig heeft dat haar ogen worden geopend, want de Heer Jezus draagt zijn volgelingen niet op om ergens TEGEN te zijn, maar om vooral VOOR Hem te zijn en om Hem en zijn evangelie uit te dragen en na te leven.

Ann beseft nog niet dat haar land de bakermat is van de Nieuwe Wereld Orde en dat zij niet in staat is om dat tegen te houden, en de sluipende islamisering van de VS is (net als in Europa) onstuitbaar omdat het deel is van de eindtijd en de openbaarmaking van de antichrist.

Ook vat ze nog niet dat de katholieke kerk zelf een valse kerk is waar ze van los moet komen om een waarachtige volgelinge van de Heer Jezus Christus te kunnen zijn.

Interview met Ann Barnhardt:


The Andrea Shea King Show - Ann Barnhardt

 

Checking Up on IamDagny…… (aka Ann Barnhardt)

 

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.