Monday, November 26, 2012

Waarheid: DNA- en historisch bewijs dat de Joden geen Khazaren zijn

Het staat onomstotelijk vast dat de huidige Joden wel degelijk 'echte Joden' zijn en géén Khazaren, zoals Israëlhatende antisemieten beweren.


'De Joodse Tempel heeft nooit bestaan.' 'Jezus was een Palestijn.' 'De Joden zijn geen Semitisch volk maar Khazaren, dus zijn het eigenlijk geen echte Joden.' 'De Palestijnen stammen af van de Kanaänieten en Filistijnen.' Zomaar een paar absurde beweringen die door Arabieren, Palestijnen, hun steunbetuigers en ook door kerken en christenen vaak worden gebruikt om de historische band van het Joodse volk met Israël te ontkennen. Daarbij negeren zij echter keihard historisch én genetisch (DNA) bewijs dat het huidige Joodse volk wel degelijk de 'enige echte' Joden uit de Bijbel zijn.

Lees meer...

Veelzeggende eerste reactie onder dat topic:

tikoen olam op 26-11-2012 18:28
Dit artikel is een geschenk uit de hemel. Op de 'christelijke' site boinnk.nl staan de laatste tijd artikelen die juist het tegenovergestelde zeggen. Ze gaan zelfs zo ver om te beweren dat 90% van de Israëlische Joden feitelijk Khazaren zijn, en dat daarom de heroprichting van Israël in 1948 niet bijbels is. Een pluim voor Xander die voor eens en voor altijd deze mythe heeft ontkracht.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.