Thursday, March 7, 2013

Drie interessante Xanderberichten

Pentagon gealarmeerd vanwege grootste Russische kernoefening in 20 jaar tijd, gericht op Europa - Ook Noord Korea dreigt weer eens met vernietiging van Amerika - Chinese generaal die dreigde met kernaanval op VS naar het Pentagon


Terwijl Rusland en China zich voorbereiden op een nucleair conflict willen politici in Europa en Nederland dat onze laatste afschrikking, Amerikaanse kernwapens, verdwijnt.

De (voormalige) Russische generaal Leonid Ivashov, vicepresident van de Academie voor Geopolitieke Zaken, heeft in een interview met de Pravda gezegd dat Rusland 'constant de Verenigde Staten moet bedreigen met tactische kernwapens. Zo moeten ze worden afgeschrikt - met de loop van het pistool op hen gericht.' Ondertussen werd het Pentagon gealarmeerd door de grootste Russische nucleaire oefening in 20 jaar tijd die ook op Europa was gericht. In Nederland doet de politiek echter of hun neus bloedt en pleitten vertegenwoordigers van diverse politieke partijen onlangs nog voor het weg (laten) halen van de Amerikaanse kernwapens op Nederlandse bodem, de laatste overgebleven afschrikking tegen een Russische verrassingsaanval op Europa.

Lees meer... 
Mijn commentaar: HET SCHIET LEKKER OP!

JEZUS KOMT ERAAN!!No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.