Saturday, March 9, 2013

Eindtijdberichten 20

Eindtijdberichten i.v.m. de
wederkomst van
Jezus Christus naar Israël

 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragenPlaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 19

200 comments:

 1. Smijt er maar weer een Rooms Katholiek land tegenaan; de Roomse EU kan dat wel hebben Kroatië dichter bij toetreding EUk

  ReplyDelete
 2. Hongarije heeft SCHIJT aan de SATANISCHE EU en NAZI-Amerika: Omstreden wetswijziging Hongarije

  ReplyDelete
 3. 'Timmermans moet Pakistan aanspreken'

  Reactie:

  Alsof moslims uberhaupt iets aantrekken van wie dan ook.

  HetMannetje! | 11-03-13 | 22:43 | niet ok!

  ReplyDelete
 4. En NWO-Frankrijk blijft in zijn voormalig mandaatgebied Syrië de boel opstoken: Frankrijk: stuur munitie naar Syrische rebellen

  ReplyDelete
 5. De islam is het probleem, maar daarover heeft men het niet Asscher: Jodenhaat schokkend

  ReplyDelete
 6. Russisch spookschip als beeld van de schier reddeloze staat van onze wereld: Russisch spookschip op drift

  ReplyDelete
 7. Replies
  1. "De Syriërs ontvluchten het land „in hoger tempo dan iedereen had voorzien”. In december vluchtten dagelijks ongeveer tweeduizend mensen, nu is dat al opgelopen tot achtduizend per dag."

   Zoals beschreven in de Bijbelse profetieën...Jesaja en Jeremia...

   Delete
 8. Crisis (gestuurd door het EU-Vaticaan en wegens een CRIMINELE regering) Werkloosheid nu boven de 600.000

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.