Saturday, April 13, 2013

Hervorming curie op agenda paus

Het Vaticaan
Reuters (staat in dienst van de NWO=het Vaticaan en de Jezuïeten)

Paus Franciscus heeft acht kardinalen aangewezen die hem gaan adviseren over hervorming van de curie, het bestuursapparaat van de Rooms-Katholieke Kerk. De eerste bijeenkomst is begin oktober, meldt het Vaticaan.

De namen van de kardinalen zijn nog niet bekendgemaakt, maar ze komen onder meer uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Azië. Er zit maar één Vaticaanse functionaris in.


Hervorming van de curie was een van de belangrijkste discussiepunten in de aanloop naar het conclaaf. Veel kardinalen vinden dat het Vaticaanse bestuursapparaat slecht functioneert en niet goed reageert op de seksschandalen in de kerk.

Paus Franciscus werd precies een maand geleden gekozen als opvolger van Benedictus. De Duitse paus was teruggetreden omdat hij zich te zwak voelde om de kerk te leiden.

Bron...

Deze 'hervormingen' zullen slechts cosmetisch zijn, want hoe ken men DREK mooier maken?

De Roomse Satans"kerk" (Cultus-Imperium) is verantwoordelijk voor ONNOEMELIJK veel leed op aarde en als JEZUS zal terugkeren zal Hij NIETS heel laten van deze SMERIGE, GORE, VIEZE, VUILE ROTBENDE!

Wie zich nu nog een Rooms katholiek noemt en dit leest: GA WEG uit deze SATANISCHE BENDE, en ga alleen achter JEZUS Christus aan en vertrouw alleen nog maar mensen die ook van HARTE alleen op de Heer Jezus Christus vertrouwen, zijnde God almachtig die mensen werd onder de mensen en die als JOOD zal wederkeren naar ZIJN land Israël, en naar deze wereld om definitief ORDE OP ZAKEN te stellen.

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.