Friday, June 14, 2013

Obama zendt wapens naar de rebellen om de Jihadistische koppensnellers ter hulp te snellen

De door de Amerikaanse president Obama en Turkije ondersteunde islamistische “rebellen” hebben aan de rand van enkele Syrische steden de hoofden van hun vijanden gespietst. Op de foto hierboven zie je enkele islamistische rebellen na gedane arbeid. 
 
Ook Vlaamse jihadstrijders zouden zich in Syrië schuldig maken aan oorlogsmisdaden. Op het Internet dook vijf dagen geleden een ranzig filmpje op waarin jongeren een naakte bejaarde man onthoofden. Ook nu weer begeleid door de eeuwige ‘Allah is groot’- kreten. Op de achtergrond werd Nederlands gesproken met een duidelijk Vlaams accent. “Draai hem om, houdt zijn voeten vast!” klonk het in ‘t Vlaams. 

Obama zal thans ook onze Vlaamse rebellen nieuwe vers geslepen hakmessen en machetes zenden om hun religieus geïnspireerde arbeid enigszins te verlichten. Dat is tenminste een “Change(‘verandering’, de gekende verkiezingsslogan van Obama) van de Amerikaanse president waar ook wij in kunnen geloven… NOT!Lees verder...

No comments:

Post a Comment

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.