Thursday, September 19, 2013

Paus: rotzooi maar aan en neem Gods woord vooral niet (te) serieus

Paus Franciscus bidt voor vrede in Syrië 
 
De Rooms-Katholieke Kerk is "geobsedeerd" geraakt door het preken over abortus, het homohuwelijk en voorbehoedsmiddelen. Dat zegt paus Franciscus in een interview met La Civiltà Cattolica, een Italiaans jezuïtisch tijdschrift. Hij heeft zich voorgenomen om er zelf niet over te praten, tegen de wens van sommige van zijn critici.


Het is het eerste grote interview dat de paus geeft sinds hij zes maanden geleden werd gekozen. Franciscus benadrukt in het gesprek dat de RK-Kerk "een thuis voor iedereen" moet zijn en niet een "kleine kapel" gericht op doctrines, orthodoxie en een beperkte opvatting van moraliteit.

"We moeten een nieuwe balans vinden", zegt Franciscus, "anders zal de morele leer van de kerk waarschijnlijk als een kaartenhuis in elkaar storten."

Lees meer...

Het is duidelijk waar deze Paus ZEKER de nadruk NIET op legt: het Woord van God, dat één is met de Heer Jezus Christus.

Laat het iedereen duidelijk zijn dat de Rooms katholieke 'kerk' NIETS met de ware gemeente van de Heer Jezus Christus te maken heeft.


Roman Satanic EU

The Satanic Power Tree

1 comment:

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.